Τherion 14/4 στη Θεσσαλονικη κ 15/4 στην Αθηνα!

Φοβερή η αποψινή συναυλία στο Gagarin. Τα παλικάρια (και οι κοπελιές εννοείται) έσπειραν. Οι Therion είναι εγγύηση για αξέχαστα live. Ο Mats Levin εξαιρετικός performer, ο Johnsson σε τρελά κέφια και ο ψηλός ξανθός (2η ανδρική φωνή), μεγάλη μορφή (από πολλές απόψεις).
Έπαιξαν 2 ώρες και 20 λεπτά περίπου, setlist δεν γράφω γιατί βαριέμαι να κάθομαι να θυμηθώ, πάντως δεν νομίζω να αφήσουν κανένα παραπονεμένο, αν και σίγουρα υπήρχαν κομμάτια που πολλοί θα ήθελαν να ακούσουν. Π.χ.Flesh of the gods :x (βέβαια αν δεν έχεις τον Kursch να σου απογειώνει το κομμάτι, αλλά και πάλι θα ήθελα να το ακούσω και σε αυτή τη συναυλία).

Επέστρεψα κι εγω… Ωραία πράματα. Οι από πάνω με καλύψανε… Να τα βλέπουν οι Rhapsody που μου πάνε ξυπόλυτοι στ’ αγγούρια…

Εγώ μάλλον μετάνιωσα που δεν ήρθα. Μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω;; Μπα ε…; :frowning:

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Therion! Πολύ θεατρικότητα επί σκηνής, με τα To Mega Therion, Thor (The Powerhead) να τα σπάνε!

o s.shaw einai poly megalos drummer - kai axrhstos tragoudiarhs - tha elega na kaqnei alaksokolia me to drummer - pou eipe gamw to thor - dioti o SS to esfaze :stuck_out_tongue: lol o ML palhkaros !

kala htan.

tpt fire and ecstasy kai melez ktl ktl na paizan re GMT ! xaxaxa ! kana siren … 8O

Αχρηστος τραγουδιαρης…?
A κατσε να το γραψω στη γλωσσα σου.
Axrhstos tragoudiaris?
O typos exei fwnara.Alla ntaks -den th kts n diafwns maz s - giati we wont find any akri.
To Thor maybe na min tou tairiaze,alla for the rest itan and i fuck.

Oso gia to wish sou,i will agree.xaxaxa!Kai Melez kai Riders Of Theli kai Wings Of Hydra kai Symphony Of The Dead thelame,all no luck.too bad—.

Cheers matey!

(νομιζω το πετυχα ε? :lol: )

[SIZE=“1”]Ναθινγκ περσοναλ καργια,τζαστ κιντινγκ 8) [/SIZE]

Ημουν και εγω χθες στην Αθηνα!Οι πολυ αγαπητοι Therion τα εδωσαν ολα,ωραιο σετλιστ,πολυ καλες φωνες,ειδικα του Mats Levin που ειναι και ενας πραγματικος frontman επι σκηνης!Ο Snawy ειναι πολυ μεγαλο παλικαρι και τα πηγε πολυ καλα στα βαρυτονα σημεια!Στα ψιλα δεν μου αρεσε και τοσο!Αν βρω κατι αρνητικο θα ητανο η απουσια LIVE πληκτρων!Αυτα!!!

πολυ καλη συναυλια…εχουνε εξαιρετικη τεχνικη οι τυποι…ο drummer δεν τραγουδησε και τοσο ασχημα…παντως παρατηρω οτι οι therion αρχιζουν να το γυρνανε σε ενα πιο σορλολοπ nightwish στυλ αν και ακομα κρατανε τα προσχηματα…ας παιζανε λιγο περισσοτερα απο τα παλια κομματια…

Eλα ρε,τι να λεμε τωρα, η συναυλια ηταν φανταστικη!! Απιστευτο συγκροτημα οι Therion και ακομα καλυτεροι επι σκηνης! Τρομερη ατμοσφαιρα και δυναμισμος δεμενα με μελωδιες απο κοσμους αλλοκωτους, ωραιους αλλα μακρινους. Οντως αρνητικο στοιχειο η απουσια live πληκτρων αλλα ευτυχως δεν χαλασε σε κατι την ολη μαγεια. Παντως δεν συμμεριζομαι ΚΑΘΟΛΟΥ την αποψη πως οι Therion το γυριζουν σε στυλακι Nightwish κλπ… Ισα-ισα το Gothic Kabbalah πισετυω πως ειναι ενα αρκετα καλο αλπμουμ που αν ειχε βγει απο αλλο συγκροτημα θα μπορουσε να ειναι και το κορυφαιο του. Ομως οταν εχεις βγαλει ενα Lepaca Kliffoth, ενα Theli, ακομα και ενα Lemuria, ενα τετοιο αλμπουμ μπορει να φανταζει φτωχο. Παντως κακο δεν ειναι σε καμια περιπτωση και εννοειται πως με την καμια δεν αποτελει οπισθοδρομιση ή προσπαθεια “εκμοντερνισμου”…

Στα της συναυλιας, ηταν αψογα σχεδον στα περισσοτερα κομματια. Προσωπικες αγαπημενες στιγμες τα Nightside Of Eden, The Rise Of Sodom And Gomorrah, The Blood Of Kingu, Son Of The Sun, The Khlysti Evangelist. Στο Lemuria ανατριχιασα και παραλιγο να δακρυσω… εννοειται πως επικρατησε πανικος στο To Mega Therion και στη διασκευη στο Thor. Παντως εγω τρελαθηκα οταν ακουσα το λατρεμενο μου The Wand Of Abaris απο Gothic Kabbalah το οποιο και δεν περιμενα να παιξουν καθως αν δεν κανω λαθος δεν το ειχαν παιξει ουτε στη Θεσσαλονικη! Η συναυλια τελειωσε μεσα σε αποθεωση για ενα συγκροτημα που πραγματικα αξιζει τετοια αναγνωριση. Ο κοσμος αρκετα περισσοτερος απ’οτι περιμενα. Αντε, και την επομενη φορα να τα πουμε ολοι εκει!!!

Μα δεν θα ανέβει κριτική της συναυλίας από κάποιον editor στο site??? Ανυπομονώ πολύ να διαβάσω!!! :please: :anyone:

Ανεβαίνει σήμερα.
Μας συγχωρείτε και για την καθυστέρηση :slight_smile:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: =D>

Πήγα και εγώ στην συναυλία και πρέπει να πω οτι οι Therion ΄ηταν καταπληκτικοί!Κάθε φορά που τους βλέπω είναι ξεχωριστή!Αν και η μουσική τουσ είναι συμφωνική και σοβαρή(καμία σχέση με Nightwish) πάντα καταφέρνουν να διασκεδάσουν τον κόσμο!Όλοι ήταν super και είχαν και εκπληκτική θεατρική παρουσία!Παρεπιπτόντως πιστέυω οτι O Snowy Shaw είναι τρομερός τραγουδιστης με πολύ καλή σκηνική παρουσία αν και το φόρτε του είναι τα drums!O ύψιστος θεός πάντως είναι ο Ματς!Τρελή μορφή.Όποιος έχει το dvd των Krux να βάλει να δει το Omfalos που δεν την παλεύει με τίποτα!Το απίστευτο Thor(2 καταπληκτικές συναυλίες μέσα σε 10 μερες!επος!) αφιερωμένο σε κάποιους χαμένους που κράζανε τους Manowar πριν βγούν οι Therion!

:-k :-k :-k

[-X

Aν έχει ακούσει κανείς από Nightwish τραγούδια τύπου Nemo φυσικό είναι να το λέει αυτό… Τώρα όσο αφορά κομμάτια σαν τα The Pharaoh Sails to Orion, Devil and the Deep Dark Ocean, Fantas Mic, χμ ΟΚ…

Και πέρα από αυτά, και το once είχε πολλά ποιοτικά τραγούδια…

Γούστα είναι αυτά παιδιά.Η μουσική των Nightwish στα τελευταία τους μου φαίνεται πολύ εμπορικά στημένη ενώ στα πρώτα τους πολύ power metal oriented με την έννοια του power metal που αντιπαθώ.Η μόνη σύνθεση των Therion που μου θυμίζει Nightwish καθαρά και έχει αυτό το στήσιμο είναι το Son of the Sun απο το Sirius B!

Από τα αγαπημένα μου τραγούδια του Sirius B!!!

Kai mena mou aresei polu!!Sxedon oloklhroi kai oi duo diskoi!Kana duo den polulene!

Το Gothic Kabbalah και το wisdom and the cage είναι μέχρι στιγμής τα αγαπημένα μου, αλλά όλος ο δίσκος που τον έχω ακούσει 5-6 φορές είναι φοβερός με πολλά progressive στοιχεια, ακόμα περισσότερα σε σχέση με το παρελθόν