Hetfield vs. Dickinson

Αγαπαμε και τους 2 αλλα εννοειται ψηφιζω Ντικινσον.Ο τυπος τοσα χρονια δεν εχει χασει καθολου απ τη φωνη του.:wink:

ως οπαδος μεταλλικατς ψηφιζω hetfield.ΘΕΟΣ…yeah yeah yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:D

Δεν ξερω αν εχει ποσταριστει πιο πισω, δεν εχω διαβασει ολο το θρεν αλλα το βιντεακι τα σπαει!:slight_smile:
Eιναι απ τη σολο καριερα του Ντικινσον σε λαιβ εδω στην Αθηνα το 2002.Τσεκαρετε απ το 3:30 και μετα που βαζει την πετσετα στο κεφαλι και λιωνει!Θεος!:smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=efp-loz6zjQ

Aλλο θεικο ειναι αυτο εδω που πεφτει κατω και δε το χανει και συνεχιζει να τραγουδαει!:smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=DibT5dkP9YU

σε πλακωσανε μικρο σε συναυλια maiden και σου εμεινε κολλημα?

σε πιασε γκομενα ο (ντικ)ινσον κ σου μεινε κολλημα?

Το φανμπουλίκι ορισμένων μας έχει κάνει τα ούμπαλα ζέπελιν.

Ξεκολείστε.

Θέλετε απανωτά ριπόρτ σε όλα τα ποστ ανάλογου κακαρίσματος δηλαδή?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3:

Μη συνεχιζεις σε παρακαλω.Αμα ησουν αντικειμενικος κατ’αρχην δε θα πηγαινες παραπερα το ολο θεμα.

Ρε φιλαρακι… αφου:

Δεν εχεις καμια ορεξη για συζητηση
Δεν εχεις επιχειρηματα
Δεν εχεις γνωσεις
Εισαι εριστικος
Εισαι αδαης
Εισαι προκατηλημενος

Μπορεις να μου πεις γιατι συμετεχεις στην κουβεντα?

Εχω δηλωσει και φαινεται, εξ αρχαιοτατων χρονων οτι ειμαι φανατικος οπαδος των maiden αυτο ομως δεν με αποτρεπει στο να εχω σαν δευτερη αγαπημενη μπαντα τους metallica. Η ορεξη σου για πλακιτσα σε μενα που μιλαω σοβαρα δειχνει το ποιος πραγματικα εισαι. Μπηκες στο φορουμ μονο για να πετας φυτιλιες.

Ειπα πολυ συγκεκριμενα οτι ο heitfield ερχεται πισω απο το dickinson.Πως ειναι πραγματικα τελειος αλλα εστω και για λιγο ο bruce ειναι παραπανω.αποψη μου και τη στηριξα με επιχειρηματα.
Οπως και εχει δηλωσει ο Ulrhich “Οι maiden ειναι 10% πιο cool απο καθε αλλη μπαντα”

Τωρα τι αλλο να πω?

Πολυ απλα, λαθος μου που σπαταλησα τοσο χρονο μαζι σου.
Σε παρακαλω βρες κανενα αλλο τοπικ να χαραμιζεις τη ζωουλα σου. :slight_smile:

Παιδια εχω παρακολουθησει τη συζητηση (δεν θελω να κρινω καποιον ενα σχολιο θελω να κανω). Θα κανω comment βαση αποψης μου και λογικης. Γιατι να μαλωνετε ρε παιδια? Δεν νομιζω πως μετραει τοσο πολυ ποιος ειναι καλυτερος και ποιος χειροτερος, αλλα τι αρεσει περισσοτερο στον καθενα. Εμενα τα δυο αγαπημενα μου συγκροτηματα ειναι Linkin Park και Metallica. Ετσι λοιπον ψηφιζω Χετφιλντ. Για μενα ο Τζειμς μου λεει περισσοτερο, αυτος με εκφραζει. Καποιου αλλου μπορει να του λεει περισσοτερο ο Ντικινσον. Γιατι να τσακωνεστε ρε παιδες? Και καλυτερος να ειναι ο Χετφιλντ απ τον Ντικινσον, ή το αντιστροφο, και οι 2 ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΙΤΗΤΑ κανουν καλη μουσικη [δεν ακουω Μειντεν, (το Ρεινμεικερ ομως ΓΑΜΑΕΙ) αλλα δε σημαινει κατι αυτο]. Ακουτε οτι σας εκφραζει περισσοτερο, ψηφιστε οποιον θελετε, αλλα μλκ δεν ειναι να τσακωνομαστε? Φιλικα. :slight_smile:

Ειναι το thread που αναβει τα αιματα. To thread της φασαριας αναμφισβήτητα. Συμφωνω με eddie

εμενα αυτο προσωπικα σαν οπαδο των μεταλλικα με πειραζει…οπως θα πειραζει και εσενα αν ελεγα κατι παρομοιο για τον bruce…γιατι ξες καλα οτι ο James δεν ειναι κολλημενος ασ τ πουμε και δεν λεει μονο αυτα για να πιασω συγκεκρημενα αυτα π πες…η δυναμικοτητα που εβγαζε ο hetfield ηταν πραγματικα απιστευτη…ανεφερες νομιζω λιγα ποστσ πιο πριν για τον bruce που “χοροπηδαει” στην σκηνη κτλπ…εμ σκεψου ομως και λιγο οτι δεν ειναι και ευκολο να χοροπηδας οταν εχεις πανω σου 15 κιλα κιθαρα,πιο χαμηλα απτα ποδια σου,και εισαι και αναγκασμενος να μενεις κοντα στο μικροφωνο γιατι δεν ειναι χειρος οπως του bruce…και παλι ομως αν παρακολουθησεις παλιες συναυλιες των μεταλλικα,συγκεκρημενα φασεις που καθονται οι 3 με τα εγχορδα στ σκαλια της πιστας και παιζουν το to live is to die ασ πουμε…σκηνικα θα μπορουσαν να καθονται απλα ακινητοι και να παιζουν…αλλη φαση το ενα αλλη φαση το αλλο…και μη ξεχνας οτι ο hetfield με το στυλ του επηρεασε γενικα το μεταλ ντυσιμο απτα 80’σ μεχρι και σημερα…τεσπα…αυτα σαν σοβαρη απαντηση απο εμενα…

Διαφορετικές φωνές, με διαφορετικές επιρροές ο καθένας και διαφορετική μουσική με τα συγκροτήματα τους. Βαρέθηκα τόσα χρόνια να γίνεται σύγκριση μεταξύ αυτών και των συγκροτημάτων τους. Τόσα χρόνια σε ένα καζάνι iron maiden κ metallica. Bruce Dickinson κ James Hetfield.
Απλά άριστοι στο είδος τους κ ας έχουν κάνει νερά τα τελευταία χρόνια με το delay στις συναυλίες να γίνεται το αγαπημένο τους φετίχ. Αλλά αυτό είναι μια απαγορευμένη συζήτηση με πολλά ban ban ban. Άλλοι σιωπούν και άλλοι ούτε που το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα. Υπόψιν ότι κ εγώ είμαι φανμπόης yeah!

Καλα τί συγκρινουμε τώρα. Ο ένας τραγουδάει, ο άλλος μιλάει στο μικρόφωνο!

ποιος τραγουδαει και ποιος μιλαει???

Πραγματικά παιδιάστικο post πάρε και ένα απο εμένα τώρα να χαρείς…

ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ Ο EDDIE KAI ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΟΛΛΗΜΑ? #-o

Τι τσακώνεστε ρε? Και οι δύο είναι θεοί αλλα ο Bruce να λέμε την αλήθεια έχει μεγαλήτερο έυρος σαν τραγουδιστής…!

οταν ο heitfield δεν επαιζε κιθαρα, τα ιδια εκανε παλι…ΑΛΛΑ…δεν νομιζω οτι τα χοροπηδηχτα κανουν τον τελειο frontman.
Εγω ανεφερα την τεχνικη στη φωνη αλλα και τα λεγομενα με νοημα του bruce, επισης η εικονα που δινει στο κοινο πανω και κατω απτη σκηνη, ολα αυτα συντελουν σε εναν ολοκληρωμενο frontman.

Αυτο που συνεχιζεις να μην καταλαβενεις ειναι οτι, απο τους 1000000 frontmen(sic) 1ος ειναι ο dickinson και δευτερος ο heitfield.(αποψη μου)

___Τους priest τους εχεις ακουστα?Βlack sabbath?Τι ντυσιμο μου λες τωρα?:lol::lol:

Πολυ απλα πιστευω οτι εχεις ενα μικρο κομπλεξ με τους μαιντεν.και δεν βλεπεις αντικειμενικα τα πραγματα.
Μια με τα τραγουδια, μια με το frontman, μετα λες και για ντυσιμο.

και επιτελους θα μιλησεις σοβαρα:wink:

Τoday is…MAIDEN DAY!!!Flight 666 :smiley:

ενταξει υπερεβαλε λιγο…

αλλο η thrash και αλλο η heavy metal:)

:lock: Δεν βγαινει ακρη και δεν εχει νοημα,ειναι σαν να συζηταμε αν ειναι καλυτερη μια lamborghini η μια ferrari.:wink:

χαλαρα η ferrari…

Δεν εχασες την ευκαιρια…:stuck_out_tongue: