Aπλα κλασσικο!!!:thumbup:
πηρες τα links?
Aπλα κλασσικο!!!:thumbup:
πηρες τα links?
Ναι ρε φιλε! Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το βλεπω, σημερα μεχρι τις 2 αυτη τη συναυλια θα ακουω… Αυγουστο ε? Δεν ειχα γεννηθει ακομα Και παλι 1000 ευχαριστω!
Tιποτα, φιλε μου, να’σαι καλα και καλη ακροαση!!! ΔΥΝΑΤΑ!!!
H E T F I E L D !!!
hetfield χαλαρα ρε…
Πραγματικα ενα παρα πολυ δυσκολο poll!!!
Και οι 2 οι μπαντες μεγαλες αγαπες…
αλλα λογω ακομα μεγαλυτερης εκτιμισης η ψηφος παει στο James,αυτος γραφει και τους στιχους…
Να’χαμε να λεγαμε…
ντίκινσον ρεεεε…:D:D
hetfield ρε.λιγο ψωνισμενος τωρα,αλλα γραφει φοβερους στιχους,βγαζει φοβερα ριφφ,και η φωνη του στις καλες του μερες με αγγιζει πιο πολυ.παντως :respect: και στον ντικινσον
στη σκηνη το μονο που λεει ο james ειναι
All right?
Yeah?
Feeling good?
Great night!
Thank you!
You are Loud!
και τετοια…
τωρα οσον αφορα το Βρασιδα…
Τι Heitfield μου λες τωρα…
ειναι και ΓΑΜΩ αλλα μπροστα στον αλλον…οχι
Λογικο.
+1 [δεν δεχεται μονο 2 χαρακτηρες επρεπε να γραψω κ κατι αλλο:p:lol:]
ε καλα εσυ τι θα λεγες?
Ο Hetfield θα ηταν πιο καλος αν ειχε διατηρησει το πιο κλασσικο του στυλ,τωρα τον βλεπεις και σε καθε συναυλια εχει διαφορετικο μαλλι,διαφορετικο μουσι,δειχνει καπως πεσμενος τα τελευταια χρονια,σε αντιθεση με τον ντικινσον που δειχνει απιστευτη ενεργεια και εχει καλυτερη επικοινωνια με τον κοσμο στις συναυλιες.
Ο Hetfield θα ηταν πιο καλος αν ειχε διατηρησει το πιο κλασσικο του στυλ,τωρα τον βλεπεις και σε καθε συναυλια εχει διαφορετικο μαλλι,διαφορετικο μουσι,δειχνει καπως πεσμενος τα τελευταια χρονια,σε αντιθεση με τον ντικινσον που δειχνει απιστευτη ενεργεια και εχει καλυτερη επικοινωνια με τον κοσμο στις συναυλιες.
ενω εσυ τι θα απανταγες?
1)εγω θα μουν αντικειμενικος…
νταξ ρε σεις…εχουν φτασει και οι 2 μια Χ ηλικια…δεν μπορουν να ειναι τα ιδια πιτσιρικια που ηταν πριν 25 χρονια…απλα ο καθενας εχει επιλεξει ποιον δρομο θα ακολουθησει…και οι δρομοι αυτων τν 2 ειναι διαφορετικοι ως προς τν συμπεριφορα τσ…
δεν σε ειδα αντικειμενικο φιλε μου
τα βιντεο τα ειδες?
ειδες τι ειπα για το heitfield?
ειναι και ΓΑΜΩ αλλα μπροστα στο dickinson ερχεται δευτερος.
που ειναι η υποκειμενικοτητα μου?
Μαλλον μονο να spammareis ξερεις
ξερω κ αλλα πραγματα…
συζητηση παντως δεν ξερεις να κανεις.
ξερω να δενω τα κορδονια μ …πιανεται?