Hetfield vs. Dickinson

Dickinson

Ε όχι και να μπορεί αντιγραφεί η φωνάρα του James…

Jaymz λόγω γούστου

Για την ακρίβεια, αντιγράφεται κατά κόρον στο αμέρικα.

Και του ντίκινσον στο ευρώπα αλλά συνήθως με λιγότερη επιτυχία

all hail Dave Mustaine! αντε γεια!:stuck_out_tongue: #-o (Dickinson ψηφισα)

james… παντοτινη αγαπη :yahoo: :respect: αιωνια κολλημενη :lol:

ο ντικινσον δεν μαρεσει ρε γαμωτο…ο χετ ετσι κι αλλιως ειναι κορυφη…ειναι θεος!

Φωναρα ο Dickinson,αλλα για μενα δεν κανουν οι οκταβες την διαφορά…Οποτε Ηetfield…8)

Έλεος! Ούτε εγώ δεν κάνω τόσο φριχτά θρεντ, που έχω τα πιο πολλά κλειδωμένα θρεντ στο φόρουμ!

ΟΚ, ξεχάστε το “πατάτες γιαχνί ή Τζέθρο Ταλ”…

Λέω να μη σε βρίσω ακόμα ρίπερδεκαεφτά.

Το σχεδιό μου να υπάρξουν αντιδράσεις στο θρέντ μου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί…:stuck_out_tongue:

ΚΑΝΕΝΑΣ!!:stuck_out_tongue: Μετά ρωτήστε ποιος το έχει ποιο μεγάλο κτλ. Το εύρος της φωνής του, ντε…Και μετά ποιος την έχει πιο βαριά…Τη χροιά του…

:lock:

Μπρουσακος γιατι δεν υπαρχει δευτερος.-

εγω απο αυτους τους δυο ψηφιζω… ozzy…!

Hetfield γιατί αρκεί ένα “bang your head against the stage like you never did before” για να μας στείλει.

:lock: :lock: :lock: [SIZE=“6”]EΛΕΟΣ![/SIZE]

BRUSE:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

jaymz γιατι ετσι μας αρεσει!!

υ.γ. θα ανοιξω τοπικ για το ποιοι ειχαν το καλυτερο hairtsyle το 1988. (να κατι που δε σκεφτηκε κανεις χαχα):stuck_out_tongue:

ΘΕΟΣ!!!:lol:

Kαταρχας θελω να πω οτι αν συγκρινουμε μονο τη φωνη αντικειμενικα ο Bruce ειναι καλυτερος.Απο εκει και περα ομως ακολουθει η προσωπικη αποψη του καθενος.Εγω απο τη στιγμη που εχω δει το Live Shit δεν υπαρχει συγκριση ποιος ειναι ο καλυτερος frontman στον πλανητη.Ο HETFIELD ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΛΑ,ΓΡΑΦΕΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!Επισης εχεις δει τι γαματα ντραμς παιζει ο James? :stuck_out_tongue:
Τελος ειναι κριμα να τους κρινουμε απο την καταγωγη τους,οχι μονο αυτους αλλα καθε ανθρωπο στον κοσμο μας.

Κι ομως… :stuck_out_tongue:
:arrow: http://uk.youtube.com/watch?v=-_RitbNHM_U