Hetfield vs. Dickinson

απλα ξεσηκωνει πιο πολυ το πληθος!!για μενα ο καλυτερος frontman ever!!

Eιδικα σε αυτον τομεα ο Bruce ειναι πολυ ανωτερος…screaaaaaaaaaaaaaaaam for me…

o james σαν ψιλοαδιαφορος μου δειχνει.αποψη μου παντα

Εμενα οι metallica ειναι οι θεοι μου και συγκεκριμενα ο κιθαριστας τους αρα λογικο ειναι hetfield επισης πιστευω frontman των maiden δεν μπορει να ειναι καποιος που δεν ειναι εξ ολοκληρου στη μπαντα Παρ’ ολα αυτα πιστευω οτι και ο μπρους εχει φωναρα

παιδια μη συγκρινουμε τωρα λουτσες μς βουρτσες…
ο ντικινσον ειναι απλα φωναρα.ειναι θεος.για χαρη του ξεκινησα να ακουω μεταλ μουσικη!!!
δε λεω και ο χετφιλντ εχει ξεχωριστη φωνη(αμεσως τον αναγνωριζεις μολις τον ακουσεις) κατι πολυ σημαντικο για μενα,αλλα ποτε δε θα μπορεσει να φτασει το μεγαλειο του μπρους…

Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση…φτάνει πια με αυτη την κόντρα maiden vs metallica.Δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα…

1)Σου αρεσουν εστω και λιγο οι Metallica?
2)Eχεις δει το Live Shit?

Dickinson…
Ανέκαθεν μου άρεσε περισσότερο η φωνή του, αν και ο Hetfield επίσης είναι κορυφαίος…

Nα σου πω αληθεια…
1)Αν και δε μ’ αρεσει το thrash oι metallica σε γενικες γραμμες μου αρεσουν αλλα κυριως τα πιο ελαφρα τραγουδια τους(unforgiven,nothing else matters,fade to black)+καποια αλλα κομματια(master,for whom the bell tolls kαι αλλα που βαριεμαι να αναφερω)
Γενικα μ’ αρεσουν χωρις να ειμαι και τρελος φαν τους

2)Το live shit οχι δεν το εχω δει,μονο το εχω ακουσει (οπου δυστυχως καταστρεφεται απο το james στο ρεφραιν το αγαπημενο μου unforgiven)

Για να καταλαβεις τι εννοουσα,πιστευω οτι ο Bruce γινεται περισσοτερο ‘‘ενα’’ με το κοινο ενω ο james(σε διαφορα βιντεο που εχω δει των metallica) μου φανηκε πως ‘‘απλως θελει να κανει τη δουλεια του’’,χωρις να το λεω ειρωνικα

Ελπιζω να σε καλυψα

ειδικα το live στο seattle το 89 ειναι απλα γαματο!!!

Eίναι πολύ κάβλα ο Χετ μαυροφορεμένος να σκύβει στο μικρόφωνο!

:wink:
Eπισης γαμιστερο live ειναι και αυτο στη Μοσχα αλλα δυστυχως με ενα ξενερωτο κοινο…
:arrow: http://uk.youtube.com/watch?v=HGeVPDfxu5M
Και ενα αλλο live που δινουν ολοι το καλυτερο τους εαυτο… 8)
:arrow: http://uk.youtube.com/watch?v=e-BZE-lsruw

Με καλυψες απολυτως… :slight_smile:

Ρε παιδια εγω θα πω Hetfield γιατι:
1.Μπορει να μην εχει τις οκταβες του Bruce αλλα οταν τραγουδαει εχει πολυ περισσοτερο συναισθημα
2.Ο Bruce δεν γραφει στιχάρες οπως ο James(ασχετα αν οι Maiden γραφουν μουσικαρα πολυ στιχοι τουσ δεν μου λενε απολυτος τιποτα)
3.Ο James είναι το χαρακτηριστικο παραδιγμα καταπληκτικου ρυθμικου κιθαριστα!και γραφει που και που υπερωχα Lead θεματα.
4.η χροια του ειναι απο τις χαρακτηριστικοτερες και ποροτηκοτερες που υπηρχαν , υπαρχουν και θα υπαρχουν.

Αυτη ειναι η αποψή μου.

οχι και δεν εχουν στιχους οι maiden…

Προσπερνώντας το σχόλιο για τους στίχους των maiden, έχεις ασχοληθεί καθόλου με τη προσωπική καριέρα του Bruce? Για να μη μιλήσω και για κομμάτια όπως τα Powerslave και Revelations:wink:

οι μέηδεν δεν έχουν στίχους.

τέλος

τα έχουμε πει

οντως…εγω εχω λατρεψει και τη σολο καριερα του μπρους,αλλα και τους μειντεν και πιστευω οτι και μουσικα και φωνιτικα και στχουργικα δεν μπορει να τον ακουμπισει ο χετφιλντ!!!

ελεος…εχουν στιχο!!!
ενταξει…μουσικα μου λενε κατι περισσοτερο απ οτι στιχουργικα,αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουν στιχο

Ερωτικα ομως μπορει “να τον ακουμπησει”.

αυτο εξαρταται απ τις προτιμησεις και των δυο…χαχαχα

Έχουν μουσική γραμμένη για τους στίχους όμως κάτι που οι Metallica δεν κάνουν. Και είναι το πιο λογικό για μένα, πρώτα η μουσική και μετά οι στίχοι…