Να σου πω τα τραγουδια τους σου μενουν πιο γρηγορα.Μη με παρεξηγισεις οι Μαιδεν ειναι η δευτερη αγαπημενη μου μπαντα , αλλα τα ριφφ που εχουν οι ταλλικα δεν τα εχουν γραψει.Συν οπως λεω συνεχεια δεν δοκιμαζουν τιποτα καινουργιο.Παντα η ιδια αλλαγη στα Power chords πολλες φορες και με τον ιδιο ρυθμο. Βεβαια δεν προκητε να αρνηθω οτι αμα δεν υπηρχαν οι Μαιδεν με το τρινοτο τους το μεταλ δεν θα ηταν οπως σημερα!
METALLICA RULZZZ
UP THE IRONS!
εγω ειμαι καπως αναποδα…
πρωτα βαζω τους μειντεν και μετα τους μεταλλικα.
και οι δυο εχουν τεραστια ιστορια και βεβαια ο καθενας εχει το δικο του στυλ.
και ο ενας και ο αλλος εχουν κανει αλλαγες στη συνθεση και στη μουσικη τους
αλλα δεν παυουν να μενουν στην κορυφη!!!
Φιλε μου τα ειπες ολα απο μονος σου!
όντως αλλά η κορυφή δεν αντέχει και τα δύο ονόματα κάποιος πρέπει να είναι καλύτερος…
Ναι,αλλα ρωτα την κορυφη αν αντεχει αυτα τα αιωνια θρεντς Iron maiden VS Metallica και Dickinson VS Heitfield
No offense…
Απλα ας πουμε οτι και οι δυο ειναι κορυφοι και απιαστοι και ολα καλα και ολα ωραια
ο Hetfield ειναι για μενα η μεγαλυτερη μορφη της μεταλ…
Ναι ρε φιλος, καλυτερος για μενα μπορει να ειναι ο ντικινσον ομως και καλυτερος για σενα ο χετφηλντ.
Τελος πια στα αιωνια πολλς maiden vs metallica, dickinson vs hetfield, harris vs hammet ή ξερω γω τι αλλο, γιατι πανω απ’ολα δεν θα βγει κανενα αντικειμενικο αποτελεσμα, απλα κανουμε ενα γκαλοπ προσωπικης προτιμησης. Δεν υπαρχει καλυτερος, δεν υπαρχει χειροτερος.
Τεσπα, εγω γουσταρω πιο πολυ Bruce.
…
Dickinson…
σαν τι να συγκριθουν???σαν φωνες???εννοειτε dickinson…ο hetfield παιζει γαματη ρυθμικη κιθαρα παντως…
και οι δυο μεγαλοι μουσικοι στο ειδος τους…
ψηφισα dickinson γιατι φανταζομαι το δημοψιφισμα αναφερεται στο ποιος εχει καλυτερη φωνη…
παιδια οκ πορςτικος ο hetfield και τον γουσταρω πολυ,αλλα ο bruce ειναι πολλες κλασεις ανωτερος…ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ!
εγω παντως ξεκινησα να ακουω maiden πιο πολυ μετα ομως ακουγα,ακουω και θα ακουω πιο πολυ metallica!!!δε βαριεμαι ποτε τα κομματια τους,αντιθετα των maiden τα εχω ψιλοβαρεθει…εννοειτε ψηφισα hetfield.
Ψηφιζω Dickinson γτ εχει καλυτερη φωνη και θα μπορουσε να κανει solo καριερα πιο ευκολα απο τον Hettfield.
Αν συγκρίνουμε τις φωνές ο Bruce είναι αρκετά πιο καλός αλλά ο James είναι πιο επιβλητικός στη σκηνή…
Απλά γαμάτος!!!
Ήταν επιβλητικότατος μέχρι και το 1993!
Μετά…
Μα είναι δυνατόν; Πόσα ακόμα τέτοια threads θα δούμε; Υπάρχει thread Metallica vs Iron Maiden; Και αν ναι δεν γινόταν να αρεστούμε σε αυτό; Έλεος… (Hetfield)
Και οι δυο σπέρνουν, απλά ο Hentfield είναι πιο ανθρώπινος, με πάθη , ελατώματα, πιο ευαίσθητος και αυτό βγαίνει και στους στίχους του και στο τρόπο που παίζει κιθάρα και τραγουδάει.
ψηφίζω hetfield γιατί παίζει και κιθάρα συν το γεγονός ότι όταν τον έβλεπες μέχρι και το ΄95 μια λέξη σου ερχόταν στο μυαλό…metal!
παλι τα ιδια θα λεμε?νταξει καλος ο βρασιδας αλλα ο jaymz ειναι θεος τι να κανουμε?
πάντως παραδέχομαι ότι ο bruce είναι καλύτερος τραγουδιστής αλλά και πάλι δεν μπορούμε να τους συγκρίνουμε σε αυτό το θέμα.