Hexvessel / oranssi pazuzu @ athens 11.11.2016

GREECE!
Athens, Gagarin, 11.11.16!
Together with . . . Oranssi pazuzu!!!

ΝΑΙ ΡΕ.

Γίνει δε γίνει sold-out εισιτήριο από τώρα. Άχαστο !!!

Ναι ρε φίλε !!! Νομίζω για εμάς που έχουμε ακούσει Hexvessel είναι άχαστο . Τους oranssi pazuzu δεν τους έχω τσεκάρει ακόμα :roll: .

Δεν έχουν ξαναπαίξει στη χώρα μας οι Ηexvessel έτσι ;

Oranssi Pazuzu… Πιο πολύ industrial ήχος παρά metal… Αλλά είναι φοβεροί!

[B][SIZE=6]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/SIZE][SIZE=5]ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/SIZE][SIZE=4]ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/SIZE][/B]

δευτερη φορα που ερχονται οι Pazuzu…ενας καλος ανθρωπος να τους φερει και θεσ/νικη δεν θα βρεθει? παλι χιλιομετρα θα κανουμε?

:frowning:

Μόλις έσκασε ταξίδι για δουλειά, οπότε δίνονται δύο viva εισιτήρια από τα πρώτα, τα 18άρια. Pm me.

bump, Γιατί έχει μείνει το ένα (και για να έχετε το λάιβ στο νου σας). Μερσί!

[edit: SOLD]

Αν και θα είμαι πτώμα καθώς επιστρέφω από οδικό επαγγελματικό ταξίδι, δεν το χάνω!

Γεια! Μας ξέμεινε ένα εισιτήριο των 18 ευρώ για απόψε Αθήνα, πμ αν κάποιος ενδιαφέρεται :slight_smile:

loipon… eimai sto gnwsto iraniko falafeladiko sta eksarxeia k akouw ti makarena… exw na dilwsw… oi hexvessel paiktarades, toso egw oso k i arrabwniastia mou erwteuthikame tin profanws psixopathi sxistomata bassistria k latrepsame tin fwnara tou tragoudisti k tin enorxistrosi. Oso gia tous oranzi pazuzu, oi typou einai eksogiinoi, den exw ksanakousei pote kati konta se autous, les k oi meshugah prosrhesan keyboard, exw pathei mounoplaka, pou leei k mia
koliti

Εκπληκτική διακόσμηση στο εν λόγω φαλαφελάδικο!!

Στα της συναυλίας, πολύ καλοί οι Hexvessel, ο Kvost με είχε εντυπωσιάσει και με τους Beastmilk πριν 2 χρόνια νομίζω. Στους Pazuzu ήμουν πολύ κουρασμένος και δεν το ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα. Ο ήχος ήταν όπως έπρεπε, “ζεστός” στους Hexvessel και γεμάτος στους Pazuzu. Δυστυχώς το πρόγραμμα πήγε μια ώρα πίσω και ψοφήσαμε. Πρόλαβα και σχεδόν ολόκληρους τους Mock The Mankind, οι οποίοι ενώ στην αρχή μου φάνηκαν αδιάφοροι, μετά από λίγο μου άρεσαν τελικά.

Απαράδεκτη για άλλη μια φορά η αντιμετώπιση της εταιρίας απέναντι στο κοινό. Τα ίδια είχαν γίνει και στο live των Dodheimsgard. Καθυστέρηση τεράστια που μας ανάγκασε να φύγουμε στους Oranssi Pazuzu για να προλάβουμε το μετρό. Είναι δυνατόν να μην μπορούν να τελειώσουν ένα live σε normal ώρα;

Μίνι ανταπόκριση, η οποία μπορεί να γίνει και μάξι όσο θυμάμαι πράγματα.
Αν και βάζελος έφυγα βιαστηκά όταν τελείωσε το ΟΣΦΠ - Γαλατάσαράι. Έφτασα στα 2 τελευταία κομμάτια του ΝίντζαΚαλόγερου, δεν ήταν άσχημα για ζέσταμα, απ’ ότι κατάλαβα υπήρχαν πολλά προηχογραφημένα κομμάτια διότι δεν είδα κάποιον υπολογιστή ή sampler ή κονσόλα στο τραπεζάκι. Πρέπει να είναι ο drummer των mock the mankind αν κατάλαβα καλά/
Συνέχεια με mock the mankind, τους βρήκα εντελώς ανούσιους και προτίμησα στο μέσο της εμφάνισης να πάω έξω και να μιλήσω με τον ασφαλιστή μου για την ασφάλεια του οχήματος μου, επίσης για ακόμα μια φορά είχαμε το φαινόμενο “άσχετος ηχολήπτης”, το παρατσούκλι που του έδωσα ήταν “τζούφιο πιατίνι” (τζούφιο στο χωριό μου λέμε το εκρηκτικό που δεν εκρυγνύεται ή το στείρο ζώο) διότι η drums ήταν τρομέρα δυνατά, τα πιατίνια τρύπαγαν αυτιά και ταυτόχρονα δεν είχε καθόλου όγκο, μιλάμε για τρομερό επίτευγμα. Τα πιατίνια ώρες ώρες έκρυβαν τα άλλα όργανα ειδικά του άντρα μπασοκιθαρίστα. Ίσως με καλύτερο ήχο να αξίζουν.

Hexvessel - Πολύ καλός ήχος, εκ τω υστέρων πέτυχα τον πιτσιρικά ηχολήπτη τους και τον συνέχαρα. Φωνάρα ο τραγουδιστής, όλα τα όργανα εξαιρετικά, όπως ανέφερα και παραπάνω γούσταρα την μπασίστρια η οποία κατά ένα μυστήριο τρόπο κουνούσε το σώμα της σε εντελώς διαφορετικό ρυθμό σε σχέση με το πως έπαιζε το όργανο της, ήταν λες και τα χέρια της ήταν αποκομμένα από το σώμα της. Φόρεστ/ψυχεδελικο μυστικιστικό φολκ ροκ, θύμιζε 60-70ς αλλά με μοντέρνα προσέγγιση και εφέ από το keyboard, απολαυστικότατοι αν και απ’ότι είδα δεν συνέπαρε τους διάφορους μαυροφορεμένους μούσιες οι οποίοι δεν σταματήσαν το μπίρι μπίρι. Ήταν προφανές ότι η μπάντα επιλέγει να παίζει σε χαμηλή ένταση ώστε να υπάρχει καθαρότητα στον ήχο και ειδικά στα φωνητικά. Μου άρεσαν πάρα πολύ,

O P- Το ακριβώς ανάποδο από Hex, o ήχος τέρμα αλλά εξαιρετικά ποιοτικός. Ένα αδιάκοπο ψυχεδελικό ταξίδι (τριπ) από 5 κοινότυπους τυπάδες, χωρίς φανφάρες, χωρίς ομιλίες, μόνο διαστημική μουσική τίγκα στα εφέ χωρίς να κουράζει ή να επαναλαμβάνεται χωρίς νόημα. Τους βρήκα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ.
Προσωπική εκτίμηση: Αν κάποιος δεν έχει ποτέ έρθει σε επαφή με ψυχεδελικές ουσίες (LSD, μανιτάρια, μεσκαλίνη…) στην ζωή του, νομίζω δεν μπορεί να καταλάβει το πλήρες εύρος αυτής της μουσικής.

Επόμενο ραντεβού: High on Fire

Πού ακριβώς καθόστασταν όλοι εσείς που σας άρεσε ο ήχος;

Μακριά από αυτούς που είχαν πάει για να κάνουν ψιλή κουβέντα. Η χολέρα των συναυλιών. Μάνο, εμένα μου άρεσε ο ήχος και στα δύο ξένα, απλώς στους Hexvessel ήταν χαμηλά σε ένταση, θα μπορούσε να είναι πιο δυνατά.

Λίγο άσχετο, αλλά το Gagarin μου βγάζει μια ζεστασιά και μια vintageίλα και μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ συναυλίες εκεί, είμαι και ελαφρώς θετικά προκατειλημμένος γι’ αυτό το μαγαζί. Μόνο αδύναμο σημείο τα φώτα του, αλλά δεν πειράζει, ο ήχος έχει σημασία.

Στους OP απομακρύνθηκα από τα ηχεία επειδή παίζαν τέρμα, παρόλ’αυτά ήταν μπόμπα.

Όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερα ποστ. Είμαι επαγγελματίας στο χώρο του Live ήχου και εργάζομαι με ΠΟΛΥ καλύτερα μηχανήματα από του Gagarin. Στο θέμα του ήχου δεν έχω απλά άποψη αλλά ΑΠΟΨΑΡΑ, λόγω εμπειρίας και σεμιναρίων,

Καλά κάνεις και έχεις αποψάρα, εξάλλου επαγγελματίες του ήχου ήταν και όλοι οι ηχοληπτες στα άπειρα live με κακό ήχο που έχουμε ακούσει. :ρ πρέπει να κάνετε κάτι στα σεμινάριά σας γιατί θεωρώ απαράδεκτο εν έτει 2016 να παρακαλαμε πριν από κάθε λαηβ μπας και είμαστε τυχεροί και έχει μπομπα ήχο. Όχι προς εσένα αυτό, γενικότερο σχόλιο ήτο.

Εν προκειμενω, ο ήχος hexvessel ήταν στο πρώτο μισό αρκετά κακός (π.χ. το βιολί προφανώς δεν ακουγόταν αλλά είχαμε και την πρωτοτυπία να μην ακούγεται ούτε καν η κιθάρα, τρανο παράδειγμα το διπλό σόλο πλήκτρα κιθάρας που το ένα κάλυπτε το άλλο εντελώς. Τα μπάσα χαμηλά και όλοι οι ήχοι τσιριχτοι κτλ ένας ξεψυχισμενος αχταρμας γενικότερα που έχανε όλο το βάθος της μουσικής) , μετά μέτριος κατά τη δική μου αποψάρα.

Ημανε πίσω δεξιά, δεν ξέρω αν μέση και κέντρο πχ θα είχε διαφορά. Γουιλ νεβερ νοου.

Το γκαγκαριν πάντως κι εγώ το συμπαθώ. Έχω ακούσει και φοβερούς ήχους εκεί σε ορισμένα λαηβ. Φυσικά πάνω, δίπλα στον ηχολήπτη as always.

ενδεχομενως να ειναι θεμα με την ενταση, διοτι εγω μπροστα δεξια κ κεντρο ακουγα πολυ καθαρα. Παντως εξ εμπειριας, ο κακος ηχο εχει αυτες τις πηγες πιο συνηθως:

  1. Η παραγωγη δεν χωνει λεφτα για τα καταλληλα μηχσνηματα
  2. Αυτοι που στηνουν τα ηχεια δεν κανουν σωστη μελετη και κατα συνεπεια το στησιμο και οι ρυθμισεις ειναι λαθος
  3. Το πιο συνηθισμενο: Ο ηχοληπτης νομιζει οτι μπορει να παραβει τις ιδηγιες ρων κατασκευαστων και να στησει καλυτερα
    4)Ο ηχοληπτης ειναι ασχετος γενικοτερα

Νομιζω το καλυτερο οαραδειγμα απαισιου ηχου που εχω ειναι Corrosion of Comformity στο fuzz οπου με εξαιρετικο ηχοσυστημα καταφερε ο ηχοληπτης να εχουμε μια χαλια συναυλια

Επισης hexvessel εχω την αισθηση οτι επιτηδες τα φωνητικα ηταν δυνατα κ καλως επειδη ο τυπος εχει πολυ σωστη φωνη