Hi everyone!

Γειά σε όλους !!!

Μόλις ανακάλυψα αυτό το section και είπα να κάνω ένα introduce του εαυτού μου.

Ονομάζομαι Στάθης, είμαι 28 ετών και είμαι από την Αθήνα. Ξεκίνησα να ακούω metal κάπου στα 15 μου, με 3-4 κασέτες Iron Maiden και Metallica που μου είχε δώσει τότε ένας ξάδερφος μου. Αυτές οι κασέτες ήταν αρκετές για να με κάνουν μεταλλά. Σιγά σιγα άρχισα να εντρυφώ σε αυτή τη μουσική και να ψάχνομαι για νέες μπάντες και νέα παρακλάδια.

Ακούω γενικά τα πάντα από metal. Από AOR-metal μέχρι black. Δυστυχώς δε μπορώ να ακούσω παλιά rock, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δε τη σέβομαι.

Αγαπημένα ακούσματα έχω κυρίως απο progressive metal, death metal (ειδικά απο Σουηδία μεριά) και doom/death/atmospheric. Ενδεικτικά αναφέρω κάποια ονόματα, όπως Sentenced, Draconian, Insomnium, Dream Theater, Fates Warning, Mastodon, Opeth, In Flames, At the Gates, Isis, Tristania, Swallow the Sun, Porcupine Tree, Pain of Salvation, Vader, Amorphis, Agalloch, Katatonia (<3) και ο κατάλογος, αν συνεχιστεί, δε θα τελειώσει ποτέ :p.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν:D:D:D.

PS. το όνομα είναι λόγω κολλήματος με το τραγούδι Jihad από το The Kovenant - AnimaTronic.

Καλως ήρθες. Καταπληκτικά γούστα :smiley:

Επίσης θα βρεις κι άλλους εδώ που να τους αρέσουν μπαντούλες όπως οι In flames κτλ. οπότε θα ταιριάξεις όμορφα.

btw, ρησπεκτ στο αβαταρ:!:

Να΄σαι καλά φίλε Μάνο :).

Όσο για το avatar: μέσα σε αυτό το CD βρίσκεται το τραγούδι που με κάνει να δακρύζω. Και δεν είναι άλλο από το Don’t Follow Me.

μην τ’ακους παιδακι μου αυτα τα μεταλ.θα μπει κανενας διαολος μεσα σου και αμα μπει δε βγαινει ουτε με τουμποφλο.ακους κι αυτους τους βραχνιασμενους που ουρλιαζουν???πω,πω…
τελοσπαντων,καλως ηρθες και ελπιζω να μπεις στο σωστο δρομο…:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα

Είδα και το δικό σου introduce φίλε Elrond (Blind Guardian κλπ.). Είμαι μέεεεσααα. Να φανταστείς οτι μόλις τώρα άκουγα το Time What Is Time :D.

Time what is time
Come lock the door
don’t let me in
I am the one Your destiny
Time what is time
Reality - It hurts me so
When time is time again δωσεεεεεεεεεεεεεεε!!!
καλα το αβαταρι σου τα σπαει λεμε!
Parallels!
πρεπει να εχεις εφτα μυαλα για να γραψεις τετοια δισκαρα!!!

Welcome και καλα ποστ!
Εχεις κανει καμια προσπάθεια ν ακουσεις παλιο ροκ??Μπας κ αλλαξεις γνωμη?

@ Elrond: Should I forget the way I feel, God he knows how long I tried, Feel there is no reason to cry
I live my life in fortune dreams foreveeeeeeeeeeeeeeeer :D:D

Όσο για το Parallels, δεν έχω να πώ πολλά. Οι δύο κουβεντες που είπες τα λένε όλα !!

@Sister_Of_Mercy: Δεν έχω προσπαθήσει απλά. Έχω ζοριστεί να ακούσω παλιά rock. Αλλά δυστυχώς δε τα κατάφερα :(.

Ωωω welcome to the forum και απο μενα!
Καλα ποστ!:smiley:

Να’σαι καλά. Ευχαριστώ :slight_smile: !!

Καλώς ήρθες κι εσύ!

καλως ηρθες:):):):):slight_smile:

The Kovenant ?? Ου άάάά ΟΥ !!!