Είμαι λάτρης του US Power/Prog αλλά δεν λέω ποτέ όχι σε καλές heavy, epic, doom ή thrash μπάντες!
Αντιπαθώ το black/death και αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ!:lol: Με το ροκ πάλι ίσως αποκτήσω κάποια σχέση αν περάσω τα 50. Until then…
Ναι ναι αληθεια λεει το σοφι καπα
Λεγαμε οτι θα ειναι η πρωτη φορα στα ιστορικα του φορουμ που θα ανοιγαμε οι υπολοιποι τοπικ για καποιον καινουριο και οχι το ιδιο το μελος. Αλλα μας προλαβες
Μου αρέσουν τα συγκροτήματα που ανέφερες όπως και οι Mindwarp Chamber (γαμώ!!) , Metallian κτλ που συμμετέχει το παλληκάρι. Αλλά για το 1ο Syris ας ποστάρω τι έχει γράψει ένα φιλαράκι.
“Unseen forces” is a decent technical/power/speed metal album, but “Syris” is a high-class US power metal.
Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα!!! O Bucci απλά παίρνει σκάλπ… Τρομερή ερμηνεία… Τσίμπησέ το με κλειστά μάτια. Η Γιαπωνέζικη έκδοση έχει μόνο διαφορετικό εξώφυλλο, no bonus tracks…
ΥΓ : Το ότι δεν έχω καθήσει να γράψω Queensryche, Crimson Glory και γνωστούς… ύποπτους δεν σημαίνει ότι τους ξέχασα απλά θεωρούνται δεδομένοι.