Hi :)

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι η Het-Heru, ολόφρεσκο πράμα εδώ, έριξα μια γρήγορη ματιά και είπα ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσω καθώς με έπιασε μια μανία να γράψω σε κάθε θρεντ που είδα. Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται.

Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που θα μπορούσα να πω για να συστηθώ αλλά μου αρέσει να υπάρχει ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα.

Θα πω λίγα βασικά. Λίγα. Είμαι η καλύτερη εκδοχή θηλυκχιάς διδύμου. Ελαφρώς κυκλοθυμική αλλά γλυκούλι. Μανιακή καπνίστρια, λάτρης του καφέ και του ύπνου επίσης (μη με ρωτήσεις πως γίνεται). Ανυπόμονη, αυθόρμητη, παρορμητική, κατά καιρούς τεμπέλα και τελειομανής (επίσης μη με ρωτήσεις πως γίνεται).

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ συχνά τη φράση “μουσική παιδεία”, κυρίως για τον εαυτό μου χιχι γιατί μπορώ να διασκεδάσω με κάθε είδος μουσικής - χμμμ σχεδόν δηλαδή - αρκεί να μου ξυπνήσει κάποιο συναίσθημα. Ευρύ το φάσμα μουσικών επιρροών και μεγάλα τα κολλήματα που θα μοιραστούμε σιιιιγουρα.

19 Likes

Πολύ μου αρέσεις εσύ, χετ-χερου! Καλώς ήρθες στα λημέρια μας :kissing_heart:

2 Likes

Hallo und willkommen!

1 Like

Καλησπέρα Θανάση

2 Likes

Καλως ηρθες και απο μενα

Burzum ακους? :slightly_smiling_face:

5 Likes

Μέταλ ε; Μαύρο κι άραχνο. Βαρύ για τη Het-Heru, αν με λέγανε Θανάση όμως ίσως και να άκουγα.

Κάπου θα τα βρούμε μωρέ…

1 Like

Για Nu Metal τι λες;

καλα πηγε αυτο

5 Likes

:joy:

1 Like

Θαναση, σε καταλαβανε με την μια και απετυχε το fake account ε? Ισως την επομενη φορα να μην διαλεγες γιαπωνεζικης προελευσης username και γενικοτερα την τριπλετα a/s/l με την οποια εχεις μια περιεργη πωρωση, aka 19-20/female/Japan…