Γεια σας φανς της μουσικης.Αν και αργησα λιγο εφτιαξα δικο μου θρεντ καλοσωρισματος(…)Λοιπον περιμενετ να σας παραδωσω τη λιστα μεαυτα που ακουω και να με κρινετε…
THREE DAYS GRACE
GOOD CHARLOTE
THE EXIES
HURT
MY CHEMICAL ROMANCE
NONPOINT
LINKIN PARK
SYSTEM OF A DOWN
SLIPKNOT
SCARS OF LIFE
THEORY OF A DEADMAN
PAPA ROACH
KILLSWITCH ENGAGE
BREAKING BENJAMIN
GODSMACK
METALLICA
DISTURBED
Εχω εξαιρεσει ολα τα παλια κλασσικα συγκροτηματα που ακουω.Εχω βλει μονο τα καινουρια(metallica,godsmack lol)
Χαχαχα.Λογικο…Νταξει να σου πω εχω ακουσει 3 τραγουδια ολα κι ολα,αλλα δεν με τρελαιναν και ετσι δεν ενδιαφερθηκα,με deep purple απλα δεν εχω ψαξει το θεμα ακομα
Οι Floyd δεν είναι συγκρότημα που θα ακούσει κάποιος 2-3 χιτάκια και θα γουστάρει, συν το οτι έδιναν πολύ περισσότερη σημασία στην δημιουργία κατάλληλης ατμόσφαιρας, παρά στην δυναμική μουσική. Πρέπει να ακούει κανείς ολόκληρα τα άλμπουμ, για να καταλάβει τι παίζει. Ελπίζω κάποτε να τους ψάξεις περισσότερο και να γουστάρεις!
Ωπ, ωπ, ήρθε πιο γρήγορα απ’ ότι το περίμενα! Λοιπόν, τσέκαρε τα Wish You Were Here και Dark Side Of The Moon!! Ξέχασε τη σκληρή μουσική, όπως και όλα τα άλλα συγκροτήματα που ξέρεις! Άκουσε τα απλά με τη λογική “ακούω μουσική”, και αν γίνεται και με κλειστά φώτα!
Αν δε σου αρέσει αυτό που ακούς, απλά δε σου αρέσουν οι Floyd. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου.