Hidden Orchestra 10/11/12 Αθήνα (Six D.O.G.S.)

Το Σάββατο 10 Νοέμβρη, το Six D.O.G.S. θα φιλοξενήσει μια ιδιατέρως ενδιαφέρουσα συναυλία. Οι Hidden Orchestra από το Εδιμβούργο έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, καλεσμένοι της Groove Productions, στα πλαίσια της πανευρωπαικής τους περιοδείας για την προώθηση του νέου άλμπουμ τους.

Το Archipelago, όπως ονομάζεται ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος τους, κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη Δευτέρα από την Tru Thoughts και παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο ήχο με επιρροές που ξεκινούν από την electronica, drum-n-bass, hip-hop, ψυχεδέλεια και φτάνουν στην κινηματογραφική και κλασική μουσική.

Info:
Hidden Orchestra
Σάββατο 10 Νοεμβρίου @ Six D.O.G.S.
Είσοδος: 15 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Σημεία Προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και online μέσω www.ticketpro.gr, www.ticketarena.gr και http://hiddenorchestra-sixdogs.eventbrite.com

Θα το έβαζα τώρα, με πρόλαβες.
Ωραίο συγκρότημα το ανακάλυψα την προηγούμενη βδομάδα.

αντε κουφαλες! μια χαρα σας καθεται. ειχε ακουστει και για Λαρισα στο Stage αλλα στο fb μου ειπε οτι γινονται προσπαθειες για Φλεβαρη toy 2013…

Ημουν περίεργος να δω πως θα χώραγε μια μπάντα με δύο νταμερς στη μικροσκοπική σκηνή του λιλιπούτειου αυτού χώρου. Τελικά στριμωχτήκανε και αυτοί (και μεις) και απολαύσαμε ένα από τα καλύτερα live της χρονιάς. Σχεδόν 2ωρο σετ με ενα μικρό δεκάλεπτο break στη μέση (να φύγει και κανα χιπστερ cocktail) με κομμάτια που κάλυψαν και τις 2 βασικές δουλειές τους +singles/eps. Ακούστηκαν σίγουρα τα overture, spoken, reminder, dust, the burning circle, antiphon, hushed, footsteps, flight, wandering και 6 ακόμη που μου διαφεύγουν τώρα (λογικό όταν μιλάμε για ορχηστρική μουσική)
Τριπ χοπ υπνωτικοί ρυθμοί, electronica και jazz όλα μέσα από μια οπτική ενός σάουντρακ κινηματογραφικής ταινίας. Σχετικό respect από τους ψιλιασμένους, σε ανάλογη εμφάνιση στο Gagarin θα είναι δύσκολο να αποφύγουμε την κλασική μουρμούρα (και το τικέτο δε θαχει 15ευρω)

Βιντεάκι:
[B][U]HIDDEN ORCHESTRA ?spoken[/U][/B]