Ω!! Υπέροχα νέα!!! Δύο συναυλίες back2back. Την επόμενη ο Θείος στη Σαλονίκη. Τέλεια, τέλεια νέα. Θερίζουν οι Hidden! Ευελπιστώ να είναι το ίδιο εξαιρετικοί και λάηβ!!!
Sinnerboy ή Hidden Orchestra κυρίες και κύριοι??
[SPOILER]τείνω στους Sinnerboy είναι η αλήθεια λόγω αγάπης και έρωτος στον Ρόρυ…[/SPOILER]
μεταφέρθηκε στο γκαγκάριν με 15/18 και 22 πόρτα…
http://www.rocking.gr/agenda/2014/4/12/12621/
ακόμα καλύτερα …θα ζήσουμε ένα μεταφυσικό ντεζαβού από την συναυλία των kilimanjaro πριν 2 χρόνια εκεί…
αν και από ότι κατάλαβα δεν θα έχει τα έξτρα βίζουαλ που θα χει γενικά στο τουρ
Πηρε κανεις αλλος εισητηρια;
Πηρα απο το public και αντι για κανονικα εισητηρια μου δωσανε ονομαστικο χαρτι οπου υποτιθεται πως το εξαργυρωνω στο gagarin πριν την συναυλια.
Επισης, το προθεμα των 0.75? ειναι νεα εφευρεση η το κανει μονο το public οπου και πηγα;
Παρεπιπτωντος, τα 15αρια πρεπει να τελειωνουν, οσοι θελουνε να πανε και να πληρωσουνε μια “λογικη” τιμη, σπευστε.
Έτσι είναι η προπώληση viva (ονομαστικό χαρτί)
και επίσης έτσι είναι η προπώληση του viva (0.75 καπέλο) όταν πας να την κάνεις αλλού και όχι από το σπίτι σου
νομίζω και μόνος σου να την κάνεις, πάλι κάτι σου κρατάει. είτε στην συναλλαγή με κάρτα είτε στην κατάθεση. αλλά εμένα και έτσι με βολεύει γιατί δεν έχω κάρτα και ποιος τρέχει σε τράπεζες και ουρές…
Στο viva η μόνη εταιρία που δεν έχει τα εισιτήρια ακριβώς στην ονομαστική τους τιμή είναι η detox.
Το πρωτοείδα στους BRMC, κάλεσα το viva να ρωτήσω γιατί έβλεπα πρώτη φορά προμήθεια, και μου είπε πως ο διοργανωτής μεταφέρει το κόστος της συναλλαγής στον πελάτη.
Και πλέον όταν πας να αγοράσεις εισιτήριο της detox στο viva λέει από κάτω:
- = Για την συγκεκριμένη εκδήλωση ο παραγωγός του θεάματος έχει επιλέξει το τραπεζικό κόστος συναλλαγής να επιβαρύνει τον καταναλωτή
Hidden orchestra είναι 15άρι στρογγυλό στο viva…
Δεν γνωριζω τα περι viva κτλ, αλλα ειναι χοντροκοροιδια να πηγαινεις σε καταστημα και να σου χρεωνει προθεμα σα να αγοραζεις απο το ιντερνετ. Δεν μπορω να βρω καπου πληροφοριες κατα ποσο εχουνε κανονικα εισητηρια στην αναγραφομενη τιμη τους, υποτιθεται πως εχουνε δωσει και αλλου εκτος του public, αν πηρε κανεις απο καπου αλλου ας το πει εδω.
Λόγω έντονου συναυλιακού φόρτου λέω τελικά να παραβλέψω,
so αν κάποιος θέλει [B]δυο (2) 15άρια από viva για Αθήνα[/B] ας μου πει…
Κρίμα… Και εγώ το καίω για Sinnerboy… Πέφτουν την ίδια μέρα στη Σαλονίκη…
Όσοι πάτε να περάσετε καλά!
δεν ξανακαίω συναυλία…
περαστικά τους…
Περαστικά και να συνεχίζουν να βγάζουν κι άλλες δισκαρες
Περαστικα και τιτανενιοι. Μακαρι να ανακοινωσουνε ημερομηνιες μεσα στο 2014. Αντε να δουμε τωρα με την επιστροφη των χρηματων τι παιζει με το public…
τα 15αρια σας θα τα παρετε, την προμηθεια του παμπλικ κλαφτε την…
Μιλαω με φιλο δικηγορο για την ορθοτητα του να μου αρνηθουν κατι τετοιο. Οπως και να εχει, ακυρο απο εμενα εισητηρια εκτος διαδυκτιου με προθεμα και λοιπα.
μιλάς με γρίφους γέροντα, μίλα ξεκάθαρα… τι εννοείς;
ακυρώθηκαν τα live
We are very sorry to let you know that we had a serious crash on the motorway near Belgrade, on our way from Budapest to Istanbul.
We are all alive, but our amazing sound engineer Dominik from Prague is still in hospital in Serbia - if you would like to do anything to help us, then please just hope and pray (to anything) that he gets well soon.
We were halfway through our best ever tour, but I’m afraid we have to cancel the rest of the tour.
Drummer Jamie and VJ Lumen will be out of action for some weeks. Some of our equipment miraculously survived, some didn’t, and nearly all of it is still in storage somewhere in Serbia while we try to find a way of shipping it home (thanks Barrie!).
Huge thanks to everyone who stopped by the road to help us, and the Serbian hospital staff and police who treated us promptly and professionally.
We hope to announce rescheduling of as many of the dates as possible later this year - please bear with us…
Thanks
αυτή την ανακοίνωση οι διοργανωτές την έβγαλαν έξω σαν αναβολή…
αλλά οκ, μπορεί να’ναι ζόρικο να δώσουν τόσο άμεσα refund…
(μπορεί και όχι βέβαια, γιατί βλέποντας το event στο fb και με 5 χιλιάδες invited να έχουν κάνει attend 62 άτομα, σκέφτεσαι και (καφρίλα μεν) ότι μπορεί να τους έκατσε λουκούμι η ματαίωση)
κρίμα ρε… περαστικά τους… βέβαια, τι να πω… ότι στενοχωριέμαι που τελικά δεν ήρθαν; αφού δε θα τους έβλεπα. ας ελπίσουμε για μια νέα ανακοίνωση…