Home is where the heart is

Αν δεν ήσασταν εδώ, που θα θέλατε να είσαστε? Φαντασιώστε!Μπορεί να είναι γι αυτό το λεπτό, αυτή την μέρα ή γι αυτή τη ζώη που διανύετε…

και για να μη ξεχνιόμαστε…greeklish… :smiley:

ego tha ithela na eimai stin villa tou anyparktou syzygou mou…me ton sexy, imigymno ipireti na mou fernei coctails, eno tha eimai ksaplomeni dipla stin pisina, pou tha exei thea to aigeo pelagos…

Εγώ θα ήθελα στο ίδιο σενάριο, να είμαι ο ανύπαρκτος σύζυγος σου, να είμαστε χωρισμένοι και να μην σου δίνω φράγκο για διατροφή, αφού τις βίλες, τις πισινές και τα υπόλοιπα θα τα έχω γράψει στο όνομα συγγενικών μου προσώπων και η φορολογική μου δήλωση θα αναγράφει 2000 ευρώ το χρόνο!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

vre ase ti ginetai avrio…tora ti kanoume…poios thelei na kanei ton ymigimno sexy ipireti??? :lol:

parepiptontos an isoun o anyparktos sizigos mou, sto senario mou, de tha me xorizes pote kai tha me eixes korona sto kefali sou… :lol: :lol: :lol:

Σενάριο επιστημανικής φαντασίας γενικώς αγάπη μου… Ποιος είναι ο αραπάκος αριστερά σου;

min anisixeis, mono se tetoio senario tha mporousa na eimai pantremeni mazi sou… :lol:

o mavros tis photo einai proin mou kai tha ithela na einai kai o imigymnos ipiretis mou… stin villa pou tha syntirei o anyparktos syzigos mou… :lol: :lol:

oπως τα λετε αλλα με μια μικρη διαφορα! Θα εισασταν εσεις οι υπηρετες!
Εγω θα ημουνα ξαπλωμενος στην πισινα κ γυρο μου ΓΥΜΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ…
κ επειδη θα ημουνα κακο αφεντικο θας σας βασανιζα! :twisted: :twisted: :twisted:
εσενα teli θα σε εβαζα ενα ακουστικο στο αυτι σου το οποιο θα επαιζε συνεχεια NIRVANA! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
chk_chillin εσενα θα σε εβαζα να κανεις βαριες δουλειες για να ριξεις το παιδι που Κυοφορείς(το οποιο ειναι του teli) γιατι μου την σπανε τα κλαματα των μωρων!

Υ.Γ. κ ειπα την μανα μου να χαμηλωνει την τηλεοραση οταν βλεπει Φωσκολο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ξύλινο chalet κάπου στις Άλπεις (και στα Ελληνικά βουνά δεν με χαλάει καθόλου!), με τζάκι, πολλά ξύλα, φλοκάτες, ένα καλό whiskey και πολύ πολύ χιόνι έξω… Αρκετά cd και φαγώσιμα για πολλές μέρες (και νύχτες) αποκλεισμού, και πάνω απ’όλα μια τεράστια αγκαλιά για να χωθώ… (τα υπόλοιπα είναι ακατάλληλα και έχουμε πολλά ανήλικα στο forum!)

You need help there? :oops:

Ego tha ithela na ime ipiretis stin vila tou aniparktou sizigou tis chk_chillin , imigimnos, kai mprosta mou na exo thea tin chk_chillin , mprosta apo mia terastia tzamaria pou koitazei to aigeo…

Εγώ θα ήθελα να είμαι σήμερα…εκεί που θα είμαι σε 43 μέρες!!! :lol: :lol: :lol:

Cuba libre…!!! [-o< [-o< [-o<

καλα εγω θα σας ξενερωσω ολους. μαλλον ελλειψη φαντασιας ειναι αλλα το μονο μερος που θα ηθελα πραγματικο να ζησω ειναι καπου στο βορρα της Ευρωπης, καμια Σουηδια, Νορβηγια, Φινλανδια, τετοια πραγματα. Πρωτον μισω το καλοκαιρι (ξερω ξερω δεν παω καλα) και δευτερον δεν θα ακουγονται πουθενα σκυλαδικα. Να παρω και καμια δεκαρια χασκυ να εκτρεφω και ταρανδους :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Και ερωτω, παω καλά; :?:

Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Μόνο Σουηδία, έστω Νορβηγία… Τι δουλειά έχεις εσύ με τους γραφικούς τους Φινλανδούς…; Μήπως είσαι κι εσύ οπαδός των Nightwish, των Rasmus και των Him;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Μόνο Σουηδία, έστω Νορβηγία… Τι δουλειά έχεις εσύ με τους γραφικούς τους Φινλανδούς…; Μήπως είσαι κι εσύ οπαδός των Nightwish, των Rasmus και των Him;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Αντε καλα οχι Φινλανδια, Ισλανδια τοτε. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ρε Ουστ απο εκει που θα πειτε τους Φινλανδους γραφικους … !!! κωλοπαιδα !!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Αντε καλα οχι Φινλανδια, Ισλανδια τοτε. :stuck_out_tongue: :P[/quote]

O Ισλανδοί είναι ψαράδες, ενώ οι Φινλανδοί μανάβηδες… Gilly diet κατάσταση…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ανδρέα δεν έχω πρόβλημα με τους Φινλανδούς όσο ο Θωμάς θα μου υπόσχεται αυτά που μου υπόσχεται…

Εγώ πάλι θα 'ηθελα να βρισκόμουν στη Σουηδία με τον κύριο στο avatar μου (μαζί του και στην κόλαση) και η συνέχεια στο άλλο επεισόδιο…λολ

Hanoi Rocks, Stratovarius, Amorphis, Sentenced, Nightwish, Children Of Bodom, Apocalyptica, Thunderstone

Πολυ μανάβηδες όμως :stuck_out_tongue:

Πάλι καλά πού υπάρχουν και οι Him, Sonata Arctica, Machine Men κι έχει στήριγμα το επιχείρημα σου telisvas :wink:

Hanoi Rocks, Stratovarius, Amorphis, Sentenced, Nightwish, Children Of Bodom, Apocalyptica, Thunderstone

Πολυ μανάβηδες όμως :P[/quote]

Mην ψαρώνεις… Έχουμε προαιώνια κόντρα εδω μέσα ανάμεσα στους Σουηδούς και τους Φινλανδούς…

Στο θέμα μας!
Σε κάστρο της Τρανσυλβανίας, ολομόναχη, χωρίς να ακούγεται τίποτα άλλο πέρα από την μουσική που γουστάρω.
Η κάβα να είναι γεμάτη με βότκες και κόκκινο κρασί και να έχω αποθέματα καπνού.
Είπα να μην υπάρχει ψυχή ζώσα [ή και νεκρή] γύρω μου;

[size=2]Όταν μου περάσουν οι μαυρίλες θα επιστρέψω με κάποιο καλύτερο μέρος? [/size]