HOMO IRATUS & MAHAKALA reunion live in Athens

[CENTER][/CENTER]

Μετά από μια πολυετή απουσία και με νέα τριμελή σύνθεση και ανανεωμένο groovy ήχο, οι HOMO IRATUS επιστρέφουν. Με 3 κυκλοφορίες στο βιογραφικό τους, ανάμεσα στις οποίες και το ευρείας απόδοχής “Human Consumes Human” και έχοντας μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι NAPALM DEATH, MALEVOLENT CREATION, OBITUARY, CANNIBAL CORPSE, IMPALED NAZARENE, HYPOCRISY, NUCLEAR ASSAULT, DESTRUCTION, οι death metallers από την συμπρωτεύουσα θα αλώσουν το stage του Sin City club με το μουσικό τους βάρος, φόρο τιμής στους πατεράδες του ήχου, Napalm Death και τα death core metal-ικά τους groove-αρίσματα.

Μαζί τους οι κακόφημοι βασιλιάδες του Αθηναϊκού underground, MAHAKALA, κάνουν το δικό τους come back με επίσης νέα σύνθεση και ήχο. Τα Sabbath-ικά τους riffs, το 90s stoner-αδικο groove τους εμπλουτισμένα πλέον με μία εκμοντερνισμένη αισθητική και πάντα με μια δόση sludge-ο-metal-ικης “σαπίλας”, θα βουλιάξουν στο σκοτάδι το stage του Sin City, λίγη ώρα πριν το grand finale των Θεσσαλονικιών.

Το live ανοίγουν οι επίσης Αθηναίοι DAMNED CREED, μια από τις πιο ελπιδοφόρες μπάντες του χώρου. Το μοντέρνο thrash metal τους θα είναι το ιδανικό warm-up για μια βραδιά που αναμένεται να ταρακουνήσει όποιον παρεβρεθεί.

Τοποθεσία: Sin City Club (πρώην Texas), Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα, Πλατεία Κάνιγγος.

Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Be there!!!

επος παιδια ελπιζω να μπορεσω να ειμαι κατω για να το απολαυσω

Eντάξει, προφανώς το υπολόγιζα να πάω για τους Homo Iratus, τους οποίους δεν έχω δει ζωντανά.

Σήμερα έτυχε όμως να πετύχω - στο στούντιο που τζαμάρω - τους ΜΑHAKALA, και λίγο που τους άκουσα κατάλαβα ότι μάλλον είναι σε δαιμονισμένη φόρμα. Οπότε έχουμε ένα λόγο παραπάνω να γουστάρουμε σαβατιάτικα.

Για πείτε ποιοι θα είστε (εκτός απ’ τον οπλαρχηγό)

Το ψήνω άσχημα.

Το σάββατο λοιπόν.

Μεθαυριο ε. Ο,τι ειπαν οι προλαλησαντες.

Αναρωτιεμαι πως θα ναι οι Mahakala διχως Smirnoff, αλλα αυτο θα το διαπιστωσουμε συντομα.

Εγώ πάντως σίγουρα θα είμαι σήμερα!:smiley:

Ωραία θα τα πούμε εκεί λοιπόν! Σηκωθείτε κι όσοι άλλοι είστε μισοψημένοι να σλατζοντεθκοράρουμε παρέα.:roll:

14 Νοεμβριου Ηρακλειο…θα περασουμε καλα… :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Αν είναι όπως χτες σίγουρα θα περάσετε καλά!:smiley:

Xάθηκε η μπάλα όμως χτες!

Δυστυχώς το ξενύχτι της Παρασκευής και ο μεσημεριανός ύπνος του Σαβάτου με απέτρεψε να δω τους Damned Creed. Έφτασα όμως την κατάλληλη ώρα πριν αρχίσουν οι Μαχακάλα περίπου λίγο μετά τις 9:30. Λοιπόν, πολύ δεμένη η μπάντα, σε ελαφρά πιο στόνερ μονοπάτια απ’ότι έπαιζαν παλιότερα. Τα σπάσανε όμως, με πολύ καλό ρυθμικό σέκτιον και σαμπαθ (κι άγιος ο θεός!) κιθάρες. Τα φωνητικά έχει αναλάβει ο μπασίστας, με επιτυχία, αλλά δύο πράγματα: απ’ ότι λένε όσοι τους ξέρουν σίγουρα τους λείπει ο προηγούμενος τραγουδιστής, και δεύτερον, επειδή οι κιθαρίστες είναι λίγο στατικοί, ίσως ο μπασίστας έπρεπε να είναι λίγο πιο ελεύθερος στο σανίδι. Πάντως τα πήγαν τέλεια, και πόσο γούσταρε όλος ο κόσμος φάνηκε στο ότι μόλις τελείωσαν ένα μπουλούκι έφυγε για το μερτς σταντ όπου εξαφανίστηκε στην κυριολεξία το ΕP τους (το μοίραζαν τσάμπα, μπράβο μάγκες)! Mε δυσκολία βρήκα ένα αντίτυπο, για να έχω να ακούω τα By my hand, το Pact with the devil και Murder in neverland, που απέδωσαν με αρκετά παλιά τους τραγούδια.

Και μετά από το απαραίτητο διάλειμμα, ανέβηκαν οι ισοπεδωτές του σανιδιού Homo Iratus για να τα διαλύσουν όλα! Εντάξει, τρομερή απόδοση, όλοι οι death-thrash-brutal hardcore ύμνοι oστη θέση τους, καταιγισμός από ριφ και γκρουβ, ιδρώτας, πόρωση και πάθος να ξεχειλίζουν από παντού. Πολύ καλή επαφή με τον κόσμο, αν και ίσως μιλούσαν λιγάκι παραπάνω απ’ ότι έπρεπε γιατί καραγούσταραν οι ίδιοι! Οι τύποι όμως πραγματικά σέβονται το κοινό, γιατί είναι το κοινό. Έχετε δει πολλές μπάντες να παίζουν μέσα στο πιτ? Έξω ίσως, στην ελλάδα όχι και τόσο συχνά. Πολύ καλά φωνητικά που μοιράζονταν ανάμεσα στον Αργύρη το ντράμερ και τον και τον μπασίστα Άγγελο. Το υλικό κατανεμημένο ανάμεσα στα full length και καινούργια τραγούδια από το “καταραμένο” ep που δεν κυκλοφόρησε ποτέ “γιατί γ@μ…κε το εργοστάσιο!” :lol: Στο Tomahawk cruise messiah πανικός, στο καινούριο Kamate, γραμμένο για τους ιθαγενείς της Ν.Ζηλανδίας, έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να συμμετέχει τραγουδώντας οι ίδιοι Kamate, Κamate (Θα ζήσω, θα ζήσω) κι ο κόσμος συμπλήρωνε Κaora, Kaora (με τιμή, με τιμή). Μετά ακολούθησε επικ τζαμ με Kaiowas καταστάσης, με οπαδούς να βοηθάν στα τύμπανα και στα φωνητικά. Mosh, pogo από το κοινό που είχε πάρει φωτιά. και μετά από πάνω από περίπου 1:15 ώρα άφησαν μπαρουτοκαπνισμένο το μέρος. Όπως είπαν, “παίρνουμε το θορυβο της πόλης και τον κάνουμε μουσική”, κι έτσι είναι πραγματικά…

Ήχος πολύ καλός και στις δύο μπάντες, προσέλευση αρκετά ικανοποιητική για τα δεδομένα της βραδιάς (με καλό κόσμο), και όπως είπε και ο Άγγελος, “εμείς κι εσείς κρατάμε τη σκηνή”.

Εντιτ: hailz και σε angmar, nihilist, darthvader και weedow που τίμησαν από δω μέσα, και συμπαράσταση στον άρρωστο οπλαρχηγό που ο πυρετός κράτησε μακριά!

μάιστα.
Γαμώ τον πυρετό μου μέσα!:frowning:

Κόσμο είχε?

Αρκετό για τα δεδομένα του κλαμπ και για να είσαι ανθρώπινα εκεί μέσα, πληρότητα περίπου 75%. Θα έλεγα μια 125άρα περίπου.

Εμαθα οτι εκοψε 200 παντως.πολυ λyπηθηκα που δε μπορεσα να ειμαι σε αυτο το λαιβ.δεν πειραζει σαλονικα με καφριλα Human rejection k σουιδιλα Margin of existence!!!
Eψηνα πολυ ομως πακετακι με mahakala…
anywayz next timezzz

Γαμω την πουτανα μου το χασα…:frowning:

Ημουν κ γω εκει!!! Μπραβο στου Χομο τρομερη αποδοση, οικογενιακο κλιμα και γενικα περασα παρα πολυ καλα! και οι Μαχακαλα επισης καλοι!! Κριμα για οσους δεν ηρθαν και γενικα δεν στηριζουν τη φαση.