Horna/Sargeist - Live in Athens,An Club 07/04/12

Οτι διαβασατε στο τιτλο.
Μαλλον το λαιβ της χρονιας λεμε 8)

http://www.facebook.com/events/249648091770152/

Δε θα λέμε πάλι τα ίδια, αν και πραγματικά το θεωρώ απίθανο να έρθουν κι εδώ πάνω.

γκαβλα αλλα τι το θελουν το Αν κλαμπ γμτ πουτανα μου με ολα τα κομπλεκσαρια τα μπαχαλεικα εκει στα εξαρχεια. παλι θα μυγιαστουνε :p:-k

μεγαλο live!!! εκει θα ειμαστε!!!

Δεν το θεωρω απιθανο καθώς έχουν έρθει ξανά πριν λίγα χρόνια. Mακάρι να ισχύει γιατί οι Horna είναι από τα πιο αξιοπρεπή ονόματα με τον ήχο που αρμόζει στο black σήμερον η μέρα με τη σαπίλα που κυκλοφορεί.

Και DODSFERD και SAD!!! supports!!!
Τι αλλο καλυτερο για μια μοναδικη black metal συναυλια?Xαμος λεμε!
και αλλο ενα λεει θα υπαρξει.
Ανετα η black συναυλια της χρονιας:roll:

Αρκεί κάποιος να κρατήσει τους SARGEIST μακριά από το αλκοόλ.

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!

έχουν προηγούμενα;;

Πέρσι τον Ιούνιο ανέβηκαν πάντως “λιώματα” στη σκηνή του DeathKult.

Bad news, οι DODSFERD ακύρωσαν την εμφάνιση.

more bad news:απο fb

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ HORNA/SARGEIST:

H αεροπορική εταιρεία MALEV,στην οποία είχανε κλειστεί τα εισιτήρια των συγκροτημάτων,μετά απο 66 χρόνια λειτουργίας, χρεοκόπησε με αποτέλεσμα να αναστείλει οποιαδήποτε λειτουργία της. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, όλες οι πτήσεις της εταιρείας να ακυρωθούν και τα συγκροτήματα να μην μπορέσουν να πετάξουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες για την Ελλαδα ενώ ουδείς από την συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί να μας εγγυηθεί μέχρι στιγμής αν και πότε θα μας επιστραφούν τα χρήματα των εισιτηρίων. Παρολες τις προσπάθειες απο πλευρας μας να βρεθεί κάποια λύση, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό αφου η ημερομηνίες είναι δύσκολες(Πάσχα των Καθολικών) και τα όποια ελάχιστα εισιτήρια υπήρχαν(και ώρες πτήσεων), έκαναν το κόστος της συναυλίας ασύμφορο.

Μετά από αυτή την άτυχη εξέλιξη,στην οποία δεν ευθυνόμαστε ουτε εμεις αλλα ουτε και τα συγκροτηματα, αναγκαζόμαστε να ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΑΙ την προγραμματισμένη για τις 7 Απριλίου συναυλία των ΗORNA/SARGEIST.

Λόγο των ήδη πολλών συναυλιών τους επόμενους μήνες στην Αθήνα αλλά και υποχρεώσεων των 2 συγκροτημάτων,το συγκεκριμένο live μετατίθεται για το Φθινόπωρο 2012 σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πανω που ελεγα του Παναγιωτη μετα το live των Arcturus οτι μαλλον θα χασω τη συναυλια. Ο κατσικοποδαρος.

Λεφτα απο αεροπορικα παντως υπερχλωμο να παρουν πισω.

Κανένα νέο για αυτή τη συναυλία?