Βαλτε Hostal Handshake κριτικη παιδες απο το rocking

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ SITE ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ PROMO ΤΩΝ HOSTAL HANDSHAKE,ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ…LETS SEE…

Θα μπει μην ανησυχείτε. Αφού ενημερώσαμε τη μπάντα ( δηλαδή κι εσένα; ) ότι θα μπει, θα μπει. Απλώς είναι πραγματικά πολλά τα demos που έρχονται, συν του ότι λόγω καλοκαιριού υπάρχει (παντού) μια χαλαρότητα. Και δεν είναι κάτι που παρατηρείται μόνο στα demos. Και σε albums θα δεις ότι υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις μερικές φορές. Έτσι είναι άμα η κάθε μπάντα βγάζει από ένα δίσκο και το κάθε μέλος της μπάντας βγάζει άλλον ένα. Αλλά τουλάχιστον σε κανονικές κυκλοφορίες δε θα σου στείλει ο άλλος e-mail να σου πει “άμα ήξερα ότι θα γράψεις άσχημα λόγια δε θα σας το έστελνα”, γιατί υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα.

Καλό Σαβ/κο.

Οκ ΚΟΥΡΟΥ σορυ κιολας αλλα δεν ηξερα τελικα ποιος το εχει παρει,γιατι ειχα ρωτησει και τον Λουκιανο ο οποιος ξερει τον Ματθαιο απο τους Art Of Simplicity,με τους οποιους εχουμε Brotherhood συγγενεια!
Thanx A Lot Kourou,Take Care!