House Of The Dragon [GoT thread]

Ρε σεις δεν σταματάτε να πετάτε υπονοούμενα, μπας και δούμε άσπρη μέρα και εμείς που έχουμε σταματήσει τα βιβλία και περιμένουμε να πάρει τα πάνω της η σεζόν στα τελευταία 3…?? :stuck_out_tongue:

Mόνο Τύριον και Σνόου για μένα. Ο Στάννις μου βγάζει μια στρατόκαυλη δεξιίλα, στοχοπροσηλωμένης ρουαγιάλ κλιμακτηρίου. Είναι και μουνόδουλος συν της άλλης και μάλιστα σε ταλιμπάν αφέντρα.
Η Σέρσει είναι ο απόλυτος χαρακτήρας ελληνίδας μάνας πλέον, ενώ η Βουγιούκλω παίζει να ακτινοβολεί περισσότερη βαρεμάρα και από μονόλογο αυτού:

Προσδοκώ σε ανάλογο φινάλε με Καλημέρα Ζωή και Λοστ.

Και οι δικές μου προβλέψεις πάντως θέλουν τον Στάνις να μας χαιρετάει. Βέβαια το στηρίζω αποκλειστικά σε ότι έχω δει στην σειρά. Ο Σνοου είναι σαφώς ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας απλά ο ηθοποιός που τον παίζει δεν πρόκειται να γίνει ποτέ από τους αγαπημένους μου. Καλισι συνεχίζει να είναι η μεγάλη συμπάθεια μου, αν και φέτος έχει πέσει πολύ. Αν την φάνε οι δράκοι έχω σταματήσει την σειρά άμεσα.

Εντελώς άχαρη σεζόν για Τύριον όμως ρε γαμώτο. Κρίμα. Τους υπόλοιπους δεν θέλω να τους βλέπω.

Ένας είναι ο χαρακτήρας και η σειρά δεν έχει βοηθήσει καθόλου ώστε να τον εκτιμήσετε :!:

δικοι μου αγαπημενοι λιτλφινγκερ, βαρυς, τζοφρι και υγκριτ παντως

το κλου ειναι ο τυπος που ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ, αποφασισε να κοψει τα δεσμα του τυρινινιον

Ποιος; Τζέιμι Λάνιστερ; (μεγάλη συμπάθεια επίσης)

Σχετικά με το storyline του Στάννις, η σειρά έχει φτάσει και σύντομα θα προσπεράσει τα βιβλία, οπότε δεν υπάρχει φόβος spoiler αφού κανείς δεν ξέρει. Μόνο εικασίες κάνουμε με βάση τα τελευταία επεισόδια.

Η διαφαινόμενη μάχη στο Winterfell θα είναι το πρώτο μεγάλο αντίστροφο spoiler πάντως. Αν ο Στάννις είναι να σκοτωθεί, αυτό θα γίνει όπως στο επόμενο βιβλίο. Θεωρώ ότι έναν τόσο σημαντικό χαρακτήρα, όταν τον σκοτώνεις δεν μπορείς να αλλάξεις την ιστορία στα βασικά, δηλαδή στο ποιος θα τον σκοτώσει.

Για αυτό και παρόλα όσα είπε η Μπριέν 3-4 επεισόδια πίσω, δε νομίζω να είναι αυτή που θα τον φάει (αν κάποιος τον φάει τελικά). Ο λόγος είναι ότι:

[SPOILER]Στο βιβλίο η Μπριέν βολοδέρνει στα Riverlands.[/SPOILER]

Άρα φοβάμαι Μπάσταρδο Ράμσεϋ, το οποίο θα είναι μεγάλη ξενέρα αν συμβεί. Επίσης, εικάζω ότι τουλάχιστον ένας Μπόλτον, πατέρας ή γιος, θα σκοτωθεί.

άλλος ένας fan του Stanis εδώ ,
αλλά ο πιο υποτιμημένος heroic fighter της σειράς είναι αυτός :

[SPOILER][/SPOILER]

με το που εμφανίζεται (όταν εμφανίζεται) , όλοι οι τσαμπουκάδες τελειώνουν !

αχιλλεα το spoiler ισως δεν εχει βαση. πλεον εχουν αλλαξει πολλα και κατα πασα πιθανοτητα κι αυτο. παντως νομιζω οτι στο τελος της σεζον θα εχει Night Walkers . αυτο δεν ειναι spoiler, εικασια ειναι, το λεω για αυτους που θα πεσουν να με φανε… :stuck_out_tongue:

Εσύ πολύ μιλάς για εικασίες και τρέμω ποια από αυτές είναι spoiler και την πετάς για εικασία… :stuck_out_tongue:

Κανόνισε και ετοιμάζω τα μαχαιροπήρουνα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

οχι ρε, κι εμεις δε ξερουμε! κανει οτι να ναι ο χοντρος!

Ο χοντρός μου φαίνεται θαμπώθηκε από το fame (παίζει να γάμησε κιόλας :stuck_out_tongue: ) και έχει χάσει τη μπάλα…

εικασια ειναι αυτο?? :lol: . οχιρ ε δεν σποιλεριαζω τιποτε, πιο πολυ εχουμε σποιλεριαστει εμεις πλεον…

Εικασία είναι όλα τα εκτός παρένθεσης… Αυτό στην παρένθεση το θεωρώ σίγουρο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μόνο Jaime Lannister ( στο βιβλίο όχι όπως τον δείχνει μίζερο η σειρά). Χοντρέ αν τον σκοτώσεις θα έρθω να σου φάω την μπριζόλα

Εκπληκτικο το 5Χ08… δεν ξερω αν, αλλα ευχομαι να ειχε και σποιλερς για τους βιβλιακηδες

Παραβλέπω τις αστείες περούκες τύπου ΑΜΑΝ και προσκυνώ θεούληδες Mastodon

Στα βιβλία δεν ήταν έτσι οι Mastodon… [-X

Τι μεσολάβησε μεταξύ των προηγούμενων επεισοδίων και του χθεσινού; Άντε, καιρός ήταν να δούμε λίγο Game of Thrones.

Μαλακα bastard με έπνιξε χαχαχα!