House Of The Dragon [GoT thread]

Δεν ηταν κακο η αληθεια ειναι

Κι εγώ συμφωνώ, το τελευταίο ήταν καλό και χτίζει τις ιστορίες προς μία κορύφωση στο τέλος της σεζόν. Ως τώρα θα έλεγα ότι το 5ο και το 7ο είναι τα καλύτερα (και το 6ο το χειρότερο).

ναι γαμησε το επεισοδιο, εχουμε φτασει στο 8 κι ακομα δεν εχει δειξει τπτ. απλα καποιοι φτασανε εκει που ηταν να πανε, ουαου!!! το οτι ανεχτηκαμε να βλεπουμε τον σαμ να ξεπαρθενιαζεται θελω απλα να το ξεχασω.

και οι χοντροι εχουν ψυχη, μη κοιτας που ειμαστε κορμια εμεις

εδιτ: σε αλλα νεα -καθως το βλεπω πλεον απλα να το βλεπω, χωρις να με νοιαζει ιδιαιτερα - σιχτιριζω καθε φορα που βλεπω σερσει στην οθονη μου. Στα σαπιδια.

εδιτ2:

[SPOILER]αψογα στηθη ε, σχεδον χειροκροτησα.

not a euphemism [/SPOILER]

οκ, βυζαρες μεν ηλιθια σκηνη δε. το μονο πραγμα που φχαριστιεμαι πλεον στη σειρα ειναι ο στανις, παιρνει επιτελους το κρεντιτ που του αξιζει.

the one true king of westeros…

ετσι.
αν και το σκηνικο μας σποιλεριασε φουλ πιστευω για το μελλον των βιβλιων ( θα σου πω αυριο το σεναριο μου :ρ )

η σειρά αγγίζει ξεκάθαρα επίπεδα σαπίλας Lost.-

Βασικά, H Μyrcella το είπε καλύτερα απ’ όλους

Βυζιά, σπαθιά, ίντριγκες και τζιτζ φόρεστερ είναι η φάση από την αρχή.Οκ, το τραβάνε για να πουλήσουν και άλλα επεισόδια, αλλά δεν βλέπω κάποια [B]τρομερή [/B]ποιοτική αλλαγή προς τα κάτω. Ίσως φταίει το ότι δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και ότι δεν έχω απαιτήσεις (?) .

Δεν έχει να κάνει με τα βιβλία. Έχει να κάνει το ότι έχει γίνει [B]κακή[/B] η σειρά. Κακές μάχες, κακογραμμένοι διάλογοι, βαρετά επεισόδια, καμία συνέπεια με το lore (ειδικά το ότι ο καλύτερος ιππότης όλων των εποχών και μερικοί από τους καλύτερους στρατιώτες του κόσμου σφαγιάστηκαν από ένα τσούρμο “επαναστάτες” δεν μπορώ να το χωνέψω)

Γενικά δεν υπήρχε αυτός ο ενθουσιασμός και ο χαμός πριν ξεκινήσει η σειρά στα ίντερνετς και προφανώς δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου τώρα.
Η χειρότερη σεζόν με διαφορά και αυτό οφείλεται στο ότι λέει ο dmembra πάνω. Οι απαράδεκτοι διάλογοι ειδικά είναι αυτό που είναι καταφανές στο πόσο έχουν κουραστεί παραγωγοί, συντελεστές και σεναριογράφοι.

Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω την σκηνή στο Ντορν με τις “μάχες”…

Το μόνο καλό είναι τα ανοικτά μέτωπα που έχει μπροστά η σειρά που αν το έχουν χειριστεί σωστά θα αναπτερώσει το ενδιαφέρον.

Αν φαγωθεί ο Στάνις στα επόμενα 3 επεισόδια, νομίζω ότι δεν έχει νόημα να διαβάσω τα επόμενα βιβλία, όταν κι αν κυκλοφορήσουν. Μόνο Στάνις και Τζον Σνόου.-

αμα φαει τον στανις θα του γαμησω την παναγια του χοντρου.

Οι σαδιστικοί χαρακτήρες και οι πολιτικές ίντριγκες έχουν γίνει ότι πιο βαρετό έχει υπάρξει, πρώτη φορά που βλέπω επεισόδια σε 2 δόσεις λόγω βαρεμάρας. Πρέπει να το γυρίσουν κινηματογραφικά το πράγμα άμεσα, πλέον έχει γίνει μέτρια τηλεόραση. Ναι εντάξει βλέπεται, μερικοί χαρακτήρες κρατάνε λίγο το ενδιαφέρον του αλλά γενικά ο ενθουσιασμός των πρώτων σεζόν έχει εξαφανιστεί εντελώς.

Σιγα μην ζησει ο Σταννις. Ενα οργανο ειναι των δυναμεων πανω κ πισω απο τις κουρτινες. Το επεισοδιο ηταν καλυτερο απο το προηγουμενο, αλλα πλεον το προβληνα ειναι αυτο που ειπωθηκε. Εχει πεσει γενικα η σειρα ποιοτικα. Διαλογοι, δραση, πιστοτητα στον κοσμο κτλ. Για μενα ειχε παλι γελοιες σκηνες οπως αυτη στα κελια με τον Μπρον κ τα γυναικακια του Ντορν. Οκ ωραια βυζια, αλλα βλεπεις ευκολα καλυτερα με ενα κλικ, η στον δρομο η στην κοπελα σου αν ειναι προικισμενη κτλ :p. Ηλιθιες ανουσιες σκηνες

ούτε εγώ τα έχω διαβάσει… απλά πλέον παρατηρώ ότι μόνο το shock-value κρατάει τη σειρά… χαρακτήρες, πλοκή, δράση, ερμηνείες, είναι σε καθοδική πορεία καιρό τώρα, νομίζω με τα τελευταία επεισόδια αγγίζουν την απόλυτη σύψη…

Αγαπητέ Red Viper θέλω εξηγήσεις. Ειλικρινά δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν η Νταινέρυς γινόταν ψητή μπριζόλα από τους δράκους της. Αλλά ο Στάννις και ο Τζον Σνόου είναι οι πραγματικοί ήρωες.

Αγαπημενε Ακιλλης μια προβλεψη κανω απλα. Στηριζομενος στα οσα εχω δει απο τον Μαρτιν. Πιστεψε με αν γινοταν μπριζολα η βουγιουκλακη του Γουεστερος δεν θα με στεναχωρουσε καθολου. Απλα μπορω καλλιστα να φανταστω τον Σταννις να πεθαινει αδοξα κ ειρωνικα για να προχωρησει καποιο σχεδιο της Μελισσαντρας πχ κ ολοι να μενουμε καγκελο

πως θα γινει καμμενη μπριζολα ρε σεις?? ημαρτον!! :smiley:
λοιπον η φετινη το ειπαμε ειναι μακραν χειροτερη απο την περσινη, αλλα ειπαμε βασιζεται και στα πιο βαρετα βιβλια, 4 και 5. και αν δεν τα ακολουθει τελειως κι αυτα λογικο να ειναι γινει ακομα πιο βαρετο το πραγμα. ειναι η σεζον της σερσει πως να το κανουμε, ετσι ηταν και το 4ο βιβλιο ετσι παει κι εδω, απλα εχει ακρετες αλλαγες.
το τελευταιο επεισιοδιο ηταν σαφως καλυτερο, επιτελους δηλαδη.
Elric δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα τον Σταννις κι εγω δεν τον βλεπω καλα, απο καμια Μπριεν κιολας… και ξερεις ποσο τον γουσταρω και θελω να τους φαει ολους.
Επιπλεον ειναι φανερο τι θα γινει στο τελος της σεζον…