House Of The Dragon [GoT thread]

yup, τα νευρα μας

yes indeed… φυσικα και τρολαρω. οκ μεχρι το τριτο επρεπε να ειχα διαβασει, η συνεχεια επι της οθονης… τουλαχιστον να μας το ελεγε, να μην αγοραζαμε και να μην διαβαζαμε, τωρα δεν ξερω αν χρειαζεται να παρουμε τα επομενα βιβλια, αν βγουν ποτε φυσικα.

Η σεζόν έχει καταντήσει ο απόλυτος ύπνος. Στανις, Σνοου, Καλισι είναι οι μόνοι χαρακτήρες που συνεχίζουν να έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον πλέον. King’s landing και Σερσει είναι κακόγουστο ανέκδοτο, τα υπόλοιπα εντελώς αδιάφορα (έχω βαρεθεί ακόμα και τον Τυριον). Οι δε μάχες εντελώς αστείες, άρχισαν να μου θυμίζουν λίγο Ζηνα.

[SPOILER]Η τελευταία σκηνή του 6 με τον βιασμό ήταν τόσο κακή που εύκολα σε κάνει να χάσεις το ενδιαφέρον για όσα επεισόδια απομένουν. Από την προηγούμενη σεζόν κιόλας πέταγαν κανέναν βιασμό μέσα μπας και γίνει λίγο παραπάνω σούσουρο και κρατηθεί το ενδιαφέρον. Για πόσο δεν ξέρω βέβαια [/SPOILER]

παντως για να πουμε την αληθεια, ακολουθει πιστα το υφος του 4ου και 5ου βιβλιου… αδιαφορια… :stuck_out_tongue:

Συγκριτικά με τα προηγούμενα της σεζόν όμως, ήταν το πιο ενδιαφέρον :stuck_out_tongue:

Να σου πω την αλήθεια τα σχόλια για τις αλλαγές στα βιβλία δεν με επηρεάζουν και τόσο. Κυρίως γιατί πάνω κάτω τα ίδια διάβαζα και για Lord of the rings όταν είχε βγει αλλά και για Hobbit. Το πιστεύω πως και στα βιβλία πρέπει να πέφτει ύπνος σε πολλά σημεία. Πάντως δεν ψήνομαι πλέον και τόσο για να τα διαβάσω.

καλα ναι, απλα μιλουσα γενικα για τη σεζον. τι να συγκριθει με την περσινη? εκει ειχαμε red viper, δικη Tyrion, μαχη Viper-Mountain, μαχη στο τειχος κτλ κτλ.
τωρα Σερσει, Σανσα, Σερσει, Σανσα…

Καλα ναι οι μάχες έχουν πάρει την κατηφόρα. Μια με τους αντιεξουσιαστές που φάγανε αστεία Μπαρισταν και Ανσαλιντ και τώρα το γελοίο σκηνικό όπου κάνει βόλτα στο Ντορν και στο παλάτι ο Jaime με τον Μπρον σαν να μην συμβαίνει τίποτα και συναντάνε τις άλλες 3 καμένες και γίνεται μια αψιμαχία πραγματικά τύπου Ζήνας. Κρίμα…

ναι αλλα το δορυ της, ειναι αλα Ομπερυν! ποτισμενο δηλαδη, ουαου!!!

εκει που σκασαν οι “παρεες” για τον τσαμπουκα στο ντορν γαμησε παντως, μου θυμησε τελος anchorman.

Η καλύτερη κωμική σειρά. Κάθε επεισόδιο και καλύτερο.

[SPOILER]Ειδικά σ αυτή τη σαιζόν είχαμε σκηνές Καράτε Κιντ με την μαθητευόμενη πλύστρα, σκηνή How I Met Your Mother με τον μπαρμπα-Μπόλτον, μάχες επιπέδου Ζήνα(της κόρης του Πασχάλη). Μια ομορφιά.[/SPOILER]

εξαιρετική μάχη https://i.imgur.com/ANRbc0d.gif

Το Dorne είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στη σειρά αυτή τη στιγμή, νομίζω… B-movie https://i.imgur.com/0hcquE8.gif

ε ρε μαγκες αφου σας χαλαει τοσο πολυ τι το βλεπετε? μια χαρα επεισοδιο ηταν περα απο τη σκηνη στο ντορν που παει κατευθειαν στο ψητο και δε δειχνει τι και πως

ουτε εχω διαβασει τα βιβλια, ενω τα δοκιμασα (γενικα βιβλια με τοσες περιγραφες οπως του μαρτιν δεν μπορω να τα διαβασω, κουραζομαι και βαριεμαι), ουτε με ενδιαφερει να τα διαβασω…βλεπω τη σειρα ως σειρα και αυτο ηταν. παραπονιουνται για ρεαλισμο σε μια ιστορια που εχει ΔΡΑΚΟΥΣ, ΖΟΜΠΙ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ μεταξυ αλλων…ffs δηλαδη

Η εξέλιξη με Μάρτζερι πάντως μια χαρά ήταν και δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο, οπότε δεν απογοητεύομαι με τις αλλαγές :stuck_out_tongue:

Όταν μια σειρά ξεκινάει με ένα ρεαλισμό που σοκάρει αρκετά (το ότι έχει δράκους και ζομπι δεν λέει κάτι) και καταλήγει να δείχνει κάτι μάχες σαν αυτές που βλέπουμε τώρα… ε είναι απογοητευτικό.

Η εξέλιξη των χαρακτήρων δεν είναι απογοητευτική για μένα (δεν ξέρω πόσο διαφορετική είναι στα βιβλία). Αλλά υπερβολικά αργή σε βαθμό να χάνεις το ενδιαφέρον. Ενώ σε μερικούς (Σερσει) έχει γίνει εκνευριστικά επαναλαμβανόμενη χωρίς καμιά ουσιαστική εξέλιξη. Εδώ και πόσες σεζόν είναι απλά… bitch!!! Και τώρα που έχουν χαθεί και πολλοί από όσους ήταν γύρω της είναι… who gives a fuck φάση εντελώς.

καλή είναι η σέρσει, σωστή.

το θέμα δεν είναι η εξέλιξη των χαρακτήρων τόσο πολύ (έχουν γαμήσει μερικούς, άλλους τους πάνε καλά - αναμενόμενο αυτό).

το θέμα δεν είναι αν έχουν γαμήσει τα γεγονότα του βιβλίου ( που τους έχουν βγάλει τα μάτια) ή αν σποηλεριάζει αυτούς των βιβλίων (που μας έχει γαμήσει τα πρέκια το μουνόπανο ο χοντρός-μηδέν σεβασμός γενικά με ολη τη στάση του και στο βιβλίο και στη σειρά).

το θέμα πάνω από όλα είναι ότι έχει γίνει μια κακογραμμένη/κακογυρισμένη σειρά. είναι μάχες τώρα αυτές?? είναι σκηνές?? για το πούτσο ρε έχει γίνει ο χοντρός, τα δύο τελευταία επεισόδια ήταν ξερατό.

Αυτό ναι, αλλά:

αυτό τι σχέση έχει; τη φοβερή “μάχη” παρωδία στο Ντορν δεν τη σκηνοθέτησε ο Μάρτιν, ούτε νομίζω ότι ζητάνε την άδειά του για κάθε σκηνή που γυρίζουν. Υποθέτω ότι έχουν πάρει το ελέυθερο να αλλάξουν την ιστορία με μοναδικό περιορισμό να μην αλλάξουν τα πολύ βασικά γεγονότα.

ειναι δικο του το υλικο, αν εχει δωσει το οκ να γυριζεται αυτο το σκατο επειδη του τα σκανε χοντρα ειναι μλκς.-

φυσικα και εχει δωσει οκ για το μπακοκο. το θεμα ειναι οτι γενικα το επαιζε οτι αυτος τα ξερει και τα συντονιζει ολα, αλλα ετσι οπως παει η παραγωγη κανει οτι γουσταρει κι αυτος ξεφτιλιζεται.
αλλωστε ειπε, οτι θα ειναι διαφορετικα σειρα με βιβλια και στο τελος θα ειναι κοινα καπως… ουαου…

εξαιρωντας τις σκηνες σαμ που βαρεθηκα τη ζωη μου, εξαιρετικο το επεισοδιο και εχει χτισει τρομερα το 8ο

αντε σας αφηνω να γκρινιαξετε τωρα