Ο χοντρός πρέπει να χει χάσει τελείως τον έλεγχο της σειράς (δικό του φταίξιμο). Αποκλείεται να είναι ευχαριστημένος με αυτές τις αλλαγές… Ούτε επεισόδια γράφει πια, ούτε τα σχολιάζει στο μπλογκ του αφού παιχτούν, όπως στις προηγούμενες σεζόν. Ίσως γι’ αυτό έδωσε και το κεφάλαιο της σάνσα. Να τονίσει την απαράδεκτη αλλαγή στη σειρά…
Συνέντευξη του Ian McElhinney (Barristan Selmy), σχετικά με το τέλος του 4ου επεισοδίου…
Έχει [B]σπόιλερς[/B] οπότε [B]προσοχή[/B].
[SPOILER]Έχει εδώ και 4 επεισόδια που ο Tyrion απλά ταξιδεύει και βαριέται, ταξιδεύει και βαριέται, τίποτα άλλο!! και ακόμα δεν έχει φτάσει!![/SPOILER]
Καλό το χτίσιμο της πλοκής, αλλά αυτή την στιγμή μου δίνεται η εντύπωση πως απλά κάποιος βαριεστημένα, τοποθετεί τουβλάκια το ένα πάνω στο άλλο.
Μήπως να έκοβαν την σειρά εδώ και να το έπιαναν κινηματογραφικά το πράγμα; Λέω εγώ τώρα.
[SPOILER]Barristan, Jane, Pyp, Grenn κ παει λεγοντας… τον χοντρο κραζαμε πως σκοτωνει τους χαρακτηρες του αλλα οι beniof-weiss το εχουν τερματισει…επισης σημαντικοι χαρακτηρες οπως arianne, lady stoneheart, coldhands τρωνε γενικοτερα ακυρο! [/SPOILER]
Να κανουν διαφορετικα πραγματα οι πρωταγωνιστες κανω την καρδια μου πετρα κ το δεχομαι αλλα να τρωνε σουτ παει πολυ.
εγω πιστευω οτι πολυ απλα ο χοντρος εφκιαξε κατι που ειναι πολυ μεγαλο (ειναι γνωστο ουτως η αλλως οτι με αλλο σκεπτικο ειχε ξεκινησει) για να το διαχειριστει και τα κανει παντου σκατα. και σειρα και βιβλια. γενικα οι προσδοκιες μου δυστυχως εχουν πεσει πολυ και βλεπω να χανω την ανυπομονησια που ειχα για τα βιβλια, για τη σειρα εχει χαθει προ πολλου.
Κάτι μπούρδες που δείχνει. 7-8 πάνοπλοι Unsullied με τον αρχηγό τους και τον καλύτερο ιππότη της οικουμένης να σφάζονται από μια δεκαριά αντιεξουσιαστές με μαχαίρια…Αυτό το πράμα που χουν οι τηλεοπτικοί και κινηματογραφικοί παραγωγοί που δεν σέβονται μια ιστορία προς χάρην αυτού που θεωρούν ότι θα ψευτοσυγκινήσει και θα τραβήξει 3 άτομα παραπάνω είναι απίστευτα ενοχλητικό. Πόσο ανακόλουθοι πια
Εγώ το είδα, αλλά μάλλον δε θα νοιαστώ να δω το επόμενο. Πριν λίγα επεισόδια σταμάτησα να γκρινιάζω σκεπτόμενος ότι απλώς βλέπω μία εναλλακτική ιστορία. Αλλά το πράγμα έχει γαμηθεί τόσο που προσωπικά δε με βλέπω να ασχολούμαι. Θα περιμένω το “The winds of winter”, όταν κι αν βγει.
Το πρόβλημα δεν είναι η αργή πλοκή. Το πρόβλημα είναι ότι η ιστορία ξεφεύγει από το “πνεύμα” του Μάρτιν. Το μόνο που θα ενδιαφερθώ να δω (για να φάω spoiler για το βιβλίο που έρχεται) είναι όταν ο αγαπημένος ήρωας Στάνις φτάσει στο Winterfell.
απορώ γιατί βλέπω ακόμα αυτήν την αηδία… Η μόνη ενδιαφέρουσα ιστορία είναι ίσως του Στάννις που είναι και ο αγαπημένος μου ήρωας αλλά και εκεί γτπ έχει γίνει… Σε φάση να μην θυμάμαι τι πραγματικά έγινε στο βιβλίο μετά από κάθε επεισόδιο… Ααα ρε μαλάκα χοντρέ που κατάντησες… άντε βγάλε κανα βιβλίο ρε και άσε τα comicon και τις μαλακίες…