Ναι αλλά όχι ακόμα σε HD ρε γαμώτο.
Θέλω και εγώ να τα περιμένω σε HD αλλά πολύ φοβάμαι μην φάω κανένα μεγάλο spoiler μέχρι τότε. Πέρυσι γινόταν χαμός, όποιος πέθαινε στην σειρά γινόταν είδηση παντού. Πρέπει να κόψω ειδησεογραφικά, κινηματογραφικά και αθλητικά site εντελώς.
inb4 ποιος περιμένει τώρα ένα μήνα για το 5ο
Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπω τα 4 πρώτα μαζεμένα :lol:
το μόνο spoiller που θέλω να ξέρω είναι
[SPOILER]από γυμνό τι παίζει;; :p[/SPOILER]
Δε τα 'χει δει κανείς ε; Είναι πολύ χάλια η ποιότητα; Δε μπορώ να κρατηθώ γμτ 
Στην δικια μου οθονη μια χαρα φαινονται παντως.Οχι τελεια αλλα χαλια δεν ειναι σιγουρα.
εγω τα βρηκα σε μια χαρα ποιοτητα αλλα περιμενω να βγουν και οι υποτιτλοι
Με πείσατε!
αν δεν μπορω να διακρινω τους πορους της καλισι δεν βαζω
Μια χαρά φαινονται. Πάντως βεβήλωση του βιβλίου κανονικη μέχρι στιγμής. Ειδικα ως προς Τυριον και Σάνσα. Λες και το μισο πέμπτο βιβλιο δεν ισχύει ας πούμε.
Χαμός στο 4ο, σε κάνα δέκατο βιβλιο παιζει και να διάβαζα κάτι σχετικό… :lol:
αν δεν λανθανω ειναι στα 480p εκτος απο το 1ο που ειναι HD
απλα απαραδεκτος ο χοντρος, μας γαμαει συστηματικα.
θα χει τελειωσει η 5η σεζον και θα χουμε φαει το spoilerιασμα του αιωνα.
με τον πουσταρα τον κουραδα γαμω.
τουλαχιστον αστεια η απεικονιση των ντορνεων…και αριεν γιοκ
νομιζω η σειρα εχει γινει σαν την λαμψη πλεον…χαρακτηρες ερχονται και φευγουν και προχωραει πολυυυ αργααα
Τα 3 πρώτα αδιάφορα, το 4ο ήταν ωραίο. Πολλές επιφυλάξεις για το μέλλον.
Έφτασα 4ο σήμερα μιας και τα περίμενα να διαρρεύσουν σε HD βδομάδα με βδομάδα. Γενικά έχει πέσει πολύ η σειρά. Ξαναλέω βέβαια πως δεν κατέχω από βιβλία μιας και βλέπω μεγάλη απογοήτευση για αλλαγές (όχι μόνο εδώ μέσα). Απλά κάπου έχει κουράσει όλο αυτό με τις δολοπλοκίες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα και άρχισα να βαριέμαι αφόρητα.
Το μόνο ενδιαφέρον που έχω προς το παρόν είναι που θα το πάνε με τον όλο θρησκευτικό φανατισμό που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται. Ο χαρακτήρας του Jonathan Pryce είναι ο μοναδικός που με ιντριγκάρει πλέον στο, πιο βαρετό πεθαίνεις, king’s landing. Cersei και τα ρέστα έχουν καταντήσει ότι πιο αδιάφορο υπάρχει, σε φάση να θέλω να το προχωρήσω στο fast forward κάθε φορά που πάμε εκεί. Τα υπόλοιπα απλά προχωράνε υπερβολικά αργά.
στη σειρα τρεχει, δεν προχωραει. φαντασου να διαβαζες τα βιβλια. εδω πλεον μιλαμε για spoilers και σε αυτους που εχουν διαβασει τα βιβλια. εχει αλλαξει πολλα ο martin σε σημειο να αναρωτιεσαι γιατι αγορασες τα βιβλια. τεσπα, απο θεμα ιντριγκας, πλοκης κτλ δεν τα παει ασχημα, κλασικα στην αρχγη ετσι παει, χαλαρα, και μετα κορυφωνεται, απλα τωρα δεν ξερουμε τι θα κανει και πως θα τα δεσει ολα.
το εγκλημα ειναι οτι δεν εχει γραψει τα βιβλια, οποτε αν ειναι να κανει αλλα και να βλεπεις αλλα, τοτε καληνυχτα.
[SPOILER]Το ότι έστειλαν τον Τζέιμι στο Ντορν πρέπει να είναι ότι πιο ηλίθιο έχω δει ποτέ. Καλύτερα να ακολουθούσαν την ιστορία του βιβλίου και να τον έστελναν εκεί που τον έστειλαν, ώστε να δούμε και την άλλη πλευρά αυτού του χαρακτήρα, εκείνη του στρατηγού που απομακρύνεται απο την σκληρότητα του πατέρα του και υιοθετεί πιο δίκαιες και σπλαχνικές στάσεις. [/SPOILER]
αφου σας λεω οτι ο χοντρος ειναι γτπ.
Ξενέρωσα λίγο με το τέλος του 4ου.