Αυτό παιδιά, φοβεροί δουλειά έκαναν οι τύποι.
πραγματικα θειλα το πανω :respect:
με το σπιτι στην καστελα γονατισα.
Σκηνή από τα γυρίσματα (ΚΑΡΑΣΠΟΙΛΕΡ)
[SPOILER]
[/SPOILER]
και κάπως έτσι εντείνεται ο προβληματισμός για το που το πάνε
θέλω να πω (ανοιγουν μονο οσοι εχουν διαβασει βιβλια)
[SPOILER]1. Πόσο μακριά θα φτάσει το στορυ σε μια μόνο σεζον. ήδη ξέρουμε ότι γυρίζουν Cersei γυμνή τώρα βλέπουμε και Tyrion στο Mereen?? αναγκαστικά θα παίξει πετσόκομα σε άλλα storylines (λογικά κυρίως από AFFC-πχ Greyjoy κλπ αλλά και πολύ αμφιβάλλω εάν θα δούμε Aegon)
2. TI EINAI AYTO??? φαντάζομαι ότι δεν μπορουσαν να αντισταθούν στο να γυρίσουν την σκηνή της συνάντησης για πρωτη φορά των 2 από τους τρεις κεντρικούς χαρακτήρες αλλα ειλικρινά που το πάνε?
3. Με εναν πολυ περιεργο τροπο με εχει ψησει να δω την συνεχεια ξεροντας όμως ότι πλεον μιλαμε για μια ιστορια πολυ διαφορετικη από των βιβλίων[/SPOILER]
[SPOILER]Βλέποντας και τα πλαστικά μπουκάλια νερού θέλω να ελπίζω ότι απλά ξεκουράζονται από τα γυρίσματα και ο Tyrion από εκεί που ήταν στην αρένα είπε να ανέβει ψηλά να δει βυζάκι Missandei, αλλιώς ναι, “τι είναι αυτό ρε μαλάκες” και “πού σκατά το πάτε”[/SPOILER]
χμ ναι ειναι πιθανο αυτο που λες αλλα από την άλλη
[SPOILER]το καθισμα για ποιον ειναι? (o selmy ειναι σχεδον παντα ορθιος)[/SPOILER]
ntropi kai skata ston xontro, tpt allo.
[SPOILER]καλα το οτι δειχνει τον Τυριον εκει μας πειραζει η το γιατι ειναι εκει??? αυτο αλλαζει τελειως το στορυ εκει την τρελα μου μεσα…[/SPOILER]
Όποιος προλάβει, πρόλαβε.
δωσε πονο Αρυα!!!
αρκετες εικονουλες. πρωτος και καλυτερος ο κυριος Ντοραν Μαρτελ…
Ή αλλιώς ο θεός Al Rahim (ή απλά Turk) του DaVinci’s Demons…

…μάζεμα και επαναληψούλα του πρώτου κύκλου μέσω του Θέματος:):!:
Δεν ξερω ποια οικογενεια να υποστηριξω
[SPOILER]τωρα που εχουν πεθανει ολοι πια #-o[/SPOILER]
?People are going to die who don?t die in the books, so even the book readers will be unhappy,? Martin said. ?So everybody better be on their toes. David and D.B. are even bloodier than I am.?
Τελεια ! Ψοφος σε ολους 
Γιατί με ξενερώνει απίστευτα το γεγονός ότι η σειρά ξεφεύγει τελείως από τα γεγονότα των βιβλίων…?? Δεν δημιουργήθηκε από αυτά καθαυτά…??

Μπορεί η μαρξιστική θεωρία να προβλέψει το τέλος του Game of Thrones;
του Paul Mason
Την Κυριακη αν δεν κανω λαθος ξεκιναμε!
[B][SIZE=5]ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ 4 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ?[/SIZE][/B]