Brent Hinds με Weiss, Gilly, Sam, Loras.

Οι νέοι χαρακτήρες του Game Of Thrones για τη 5η σεζόν
αυτος που θα παιξει τον doran martell ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα του επιλογη.
πολυ καλη επιλογη επισης του high sparrow.
οσο για τα sand snakes… μαυρο φιδι που σας εφαγε ολους… 
αριαν γιοκ τλκ ε?
αμα δεν εχουν βαλει και το οουκχαρτ δεν εχει νοημα κιολας ε? αυτο που με προβληματισε ειναι που δεν εχουν τον κουεντυν, εκτος κι αν βαλουν τον τρυσταν σε αυτην την θεση.
δεν ελπίζω τπτ, δε φοβάμαι τπτ, διαβάζω μαρτιν!
αληθεια ε? να δω ποτε θα διαβασουμε! αφησε να εννοηθει, οτι το πλανο ειναι μεν για 7 βιβλια, αλλα αν δεν βγαινει, ε και ενα 8ο ειναι στα σκαρια ευκολα…
χοντρε γραφεεεεεεεεεεεεεεε
Κάτι που άκουσα για την νέα σεζόν και μου φάνηκε τρομερά παράξενο. Μικρό book spoiler παρακάτω, το οποίο έφαγα και εγώ μιας και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλά όχι κάτι που θα χαλάσει απαραίτητα κάποιον.
[SPOILER]Στην 5η σεζόν λοιπόν δεν θα δούμε καθόλου Bran Stark!!! Υποτίθεται, σύμφωνα με αυτά που διάβασα, πως η ιστορία του δεν έχει προχωρήσει και στα βιβλία πέρα από τα όσα έχουμε ήδη δει στην σειρά. Κάτι που με μπερδεύει λίγο αφού αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν άλλα 3 βιβλία που δεν έχουν μεταφερθεί στην οθόνη ακόμα (η κάνω λάθος; ).
Όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία ας μας δώσει λίγο τα φώτα του, χωρίς βέβαια να δώσει spoiler για την ίδια την πλοκή[/SPOILER]
[SPOILER]Είμαι στη μέση του τελευταίου βιβλίου και η αλήθεια είναι ότι η υπόθεση του Bran δεν έχει προχωρήσει από εκεί που την άφησαν. Δε ξέρω τι γίνεται παρακάτω.[/SPOILER]
Πάντως κατά τη γνώμη μου μην ασχολείστε με διαφορές και ομοιότητες με τα βιβλία. Η σειρά είναι αριστούργημα και τα βιβλία επίσης , ας τα απολαύσουμε όπως είναι το καθένα ξεχωριστά! 
[SPOILER]Στο βιβλίο 4 υπάρχουν μόνο οι μισοί χαρακτήρες και στο 5 οι άλλοι μισοί αρά πιθανόν να λε’ιπουν και άλλοι χαρακτήρες στην επόμενη σεζόν[/SPOILER]
Είναι τέρμα ηλίθιο αλλά γέλασα τόσο δυνατά :")
[SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER][CENTER]
[/CENTER][/SPOILER]
Το πρωτο είναι και ωραίο στο βιβλίο, το 2ο με κανει να αναρωτιέμαι διάφορα.
σχετικά με το 2ο
[SPOILER]2 τρόποι
α) flashback
β) εννοεί ότι θα δείξει το πτωμα
θελω το (α) αλλα τα λεφτα τα πονταρω στο (β) :-k[/SPOILER]
edit: πάντως
[SPOILER] ίσως είναι καιρός για την σειρά να αρχίσει να χώνει flashbacks κλπ. Υπάρχουν θέματα από τα βιβλία (κυρίως το στορυ Rhaegar-Lyanna αλλα οχι μονο) για τα οποια οι καθαροι τηλεθεατες δεν εχουν παρει μυρωδια.
Αν και καλυτερη λυση για εμενα θα ηταν μια prequel season για την Roberts rebelion (μετα την 5η αντε 6η σεζον). Ωστε να παρει χρονο και ο χοντρος να βγαλει κανα βιβλιο.[/SPOILER]
Από το 1:35 και μετά το τεράστιο έπος…!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…!!