Και Guinness! Ήταν όντως απο τις παρουσίες που ξεχώρισαν στη σειρά. :thumbup:
Σωστος. Και εγω την εψαξα αυτη. Μοντελο φυσικα
Και η αλλη η κοκκινομαλλα πορνη ειναι καλη. :roll:
Ok, καταστρέφω λίγο το θρεντ τώρα (μπορεί και όχι βέβαια), αλλά πείτε, αν διαλέγατε ανάμεσα σε 1,2,3 και 4 ποιά θα ήταν???
1: Daenerys
2: Queen Cersei
3: Ros
4: Doreah
Ομολογώ η φωτό της τελευταίας σε προιδεάζει κάπως…
Η Σερσει εχει την πιο σπαστικη φατσα εβερ.
Η Σάνσα έχει σπαστική φάτσα και είναι γενικά σπαστικός χαρακτήρας. Ελπίζω να την βγάλουν από τη μέση γρήγορα. Έτσι και αλλιώς είδαμε ότι ο Μάρτιν δεν χαρίζει κάστανα, καθαρίζει με το τσουβάλι.
Από τις 4 η τελευταία σίγουρα. Γενικά η σειρά δεν έχει τις ωραιότερες γυναίκες.
Γενικά η σειρά δεν έχει τις ωραιότερες γυναίκες.
τι λεει ρε αυτος;
Ρε [B]άμπαλε[/B]. Χαχαχαχα! Όσο αφορά τη Σάνσα, συμμεριζόμουν τη γνώμη σου μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Εκεί όμως είδα μια μεταμόρφωση, και καλά θα κάνεις να την έχεις στα υπόψιν! Η Σάνσα δεν είναι μονοδιάστατος χαρακτήρας, αντίθετα, εκεί που έμπλεξε, παίζει να ναι και απο τους πιο “τραγικούς” χαρακτήρες της σειράς, ένας ήμερος (και ολίγον τι φαντασμένος) λύκος καταμεσίς λιονταριών…
Όντως ειδικά στα βιβλία φαίνεται πως αλλάζει, δεν αντιλέγω. Θα δείξει η συνέχεια. Αλλά για τις γυναίκες επιμένω. ας λέτε ότι θέλετε:p
Αν μπορούσα να διαλέξω θα διάλεγα την κοκκινομάλλα γιατί ήταν πραγματική wench! Αυτή πάντως όντως είναι πιο όμορφη!!
Κατά σειρά προτίμησης
[SPOILER]Doreah
Δεν χρειάζεται να αιτιολογήσω[/SPOILER]
[SPOILER]Queen Cersei
Τσο και Λο
Ή μάλλον πολούς Τσους και Λο
[/SPOILER]
[SPOILER]Daenerys
Δεν μου πολυαρέσει το όλο στιλ/ύφος της αθώας ξανθιάς κοπελίτσας[/SPOILER]
[SPOILER]
Ros
Δεν την πρόσεξα καν…κυκλοφορούν πολύ καλύτερες κοκκινομάλλες!!:roll:[/SPOILER]
Χμ, η Esme Bianco τις “έχει” όλες όσον αφορά τα σωματικά προσόντα
[SPOILER][/SPOILER]
ενώ έχει παίξει και στην ταινία του Dickinson!
Daenerys εύκολα. Και φυσικά, ακριβώς όπως την έπαιρνε ο Ντρόγκο στην αρχή =)))
Ομορφοτερη ηθοποιος θα γινει το θρεντ αλλα δε βαριεσαι…
H Σερσει ειναι σιγουρα ομορφη αλλα δεν την παω μια λογω ρολου. Πρεπει να φαει κουτουλια.
Η Ντενερυς λιγο αδιαφορη. Παραεχει αυτο το γλυκο/αθωο προσωπακι.
Για μενα η μπαλα παιζεται σιγουρα αναμεσα στις αλλες 2. Παρα το οτι ειμαι λατρης της κοκκινης κομμης, θα ψηφισω Doreah. Την εχει στη φατσα. Αυτο το combo γλυκοσκυλοφατσας ειναι win.
Οσο για τη Σανσα, μου την εδινε παρα πολυ απο την αρχη που φαινοταν η φιλοδοξια της και το ποσο κακομαθημενο ειναι… "ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΛΕΜΕ!!!"
Αλλα στο τελευταιο επεισοδιο τη χαρηκα την ατακα που πεταξε και ναι, θα αλλαξει στο μελλον πιστευω.
Aπο τους πιο γαματους χαρακτηρες ειναι η πιστιρικα η Αρια που πιο μετα, κατι μου λεει οτι θα γινει πολυ badass και θα παιξει σημαντικο ρολο στην υποθεση.
συμφωνώ με alucard για την aria.
[SPOILER]εγώ πιστεύω επίσης οτι κάτι μπορεί να παίξει με την night’s watch και την aria.
δεν μπορεί να την πήρε ο τύπος που στρατολογεί άτομα για το τοίχος και να μην χώθηκε η aria στην night’s watch τόσο τραμπούκος που είναι:p[/SPOILER]
Η Σέρσεη είναι πανέμορφη αλλά έχει αυτό το ψυχρό το ανοργασμικό που με απωθεί.
Η Σάνσα αντιπαθητική αλλά φαίνεται θα αλλάξει.
Η Doreah από τα ατού της σειράς.
Η Ντενερυς αδιάφορη για μένα. Προτιμώ πάντα τα γλυκά προσωπάκια, αλλά δεν συγκινούμαι αυτή την φορά. Πάντως όπως λέει και ο Μάνος…
Η Ρος είναι κοκκινομάλλα και αυτό είναι ένα μεγάλο ατού.
Ομορφη είναι και η σκλάβα του Μπράιαν πάντως, δεν θυμάμαι το όνομά της. Και ωραίος χαρακτήρας.
Επίσης προσωπική μου αδυναμία η Κάταλυν, ατελείωτος σεβασμός.
Ποιος ειναι ο Μπραιαν? Τον Μπραν λες, τον πιτσιρικα τον παραλυτο? Και σκλαβα του εννοεις αυτη την αγρια που συνελαβαν και τωρα τον κουβαλαει μαλλον. Αυτη ειναι η ιδια που επαιζε την Nymphadora στο HP. Δε τη βρισκω ιδιαιτερα ομορφη αλλα εχει κατι που σε τραβαει.
“Δεν είμαι ο Ράιαν ρε παιδιά… Ο Μπράιαν είμαι!!!” :PPP
Osha λέγεται η αιχμάλωτη… Και έχει όντως κάτι πάνω της που σε τραβάει.
Η Cersei(Lena Headey) έπαιζε και στους 300 τη γυναίκα του Λεωνίδα8)
(
Ακριβως η ατακα που σκεφτηκα και εγω.
Eπισης ενας αλλος ηθοποιος τον οποιο παραδεχομαι, ειναι ο κοντος Λαννιστερ. Ο τυπος ειναι ωλ δε μανευ στο ρολο του. Τον παω με χιλια και σαν ρολο και σαν ηθοποιο. Παιζει πολυ ωραια.
Όντως αποτυπώνει πολύ καλά το ρόλο του. Δεν ξέρω αν θέλω να τον αντιπαθήσω η να τον συμπαθήσω βέβαια.