Απιστευτη σειρα!! Ψαχνω να βρω τα βιβλια γιατι δεν παιζει να περιμενω 1 χρονο για τη 2η σεζον…
The Wire.
Καταπληκτική παραγωγή, δεν έχω και δεν είχα την παραμικρή ιδέα για τα βιβλία και τώρα κατάλαβα προφανώς πως βγαίνει το νικνεημ της Ανμπερν-τ Καλίσι.
Βαριέμαι να διαβάσω ότι έχετε γράψει, είναι πολλές σελίδες.
Πεθαίνω να μάθω τι γίνεται.
Τι θα κάνει η Καλίσι, πως θα σκοτώσουν τον μπάσταρδο βασιλιά, τι θα συναντήσει η Περίπολος, πως θα δράσει ο Ρομπ…
Από τους χαρακτήρες προφανώς είναι μορφάρα ο Τύριον, παληκάρια οι Σνοου και Γκρεητζοη, ευγενής ο Εντ ([SPOILER]σοκαρίστηκα με τον θάνατο, δεν το περίμενα[/SPOILER]), παλιομπάσταρδο το σόι των Λάνιστερ και οι σύμβουλοι όλοι, αδυναμία η Κάταλυν.
Ατάκα της σειράς πιστεύω είναι τα λόγια του αδερφού της Βεσάηρης με τους 40.000 άντρες :Ρ
Το HBO ξαναθριάμβευσε. Για την πλάκα του.
Αντε περίμενε τώρα μέχρι τον Απρίλη.
[SPOILER]Γενικά ο Μάρτιν σκοτώνει με το τσουβάλι:p
Άψογη η σειρά. Την είδα έχοντας διαβάσει το πρώτο βιβλίο. Το ότι υπάρχει πιστότητα σε ένα μεγάλο ποσοστό μόνο + προσδίδει στη σειρά. Καλογυρισμένη, άψογοι οι ρόλοι και τρομερό παίξιμο από τους ηθοποιούς. Τα σκηνικά και αυτά σε υψηλά επίπεδα, πανέμορφα τοπία. Στο τέλος ανατρίχιασα. Ξέροντας πως θα εξελιχθεί απλά περίμενα πως θα το παρουσιάσουν και έμεινα άφωνος.
Όταν θα έχει αρχίσει η σειρά, σίγουρα θα έχω διαβάσει όλα τα βιβλία, οπότε απλά θα περιμένω καθώς και μόνο για τους ηθοποιούς αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς.
[/SPOILER]
το 2ο βιβλιο βγαινει κι αυτο οπως και το πρωτο, ενας τομος δηλαδη.
http://anubis.gr/books.asp?BID=1321
αντε γιατι δεν την παλευα να αγοραζω δυο τομους για καθε ενα βιβλιο.
Όντως καλύτερα έτσι. Δευτέρα θα αποταμιεύσω στα σίγουρα:p
παρε τα παλια, με 22 εκαστο…
ενταξει στα αγγλικα ειναι πιο φτηνο δεν το συζητω, αλλα εγω βαριεμαι τα αγγλικα.
To πάνω (ποστ ράνιας) είναι όντως η καλύτερη προσφορά για κάποιον που θέλει να διαβάσει τα βιβλία σε paperback αγγλική έκδοση…
Εγώ όμως επειδή είμαι book nerd και θέλω να τα διαβάζω σε εκδόσεις πολυτελείας ξέρω γω έχω ήδη πάρει σε hardcover αγγλική έκδοση τον 2ο και τον 3ο τόμο! (και τον άλλο μήνα θα ακολουθήσουν ο 4ος και ο 5ος).
Περισσότερα για τα βιβλία θα πω κάποια στιγμή στο βιβλιοθρεντ του Μάρτιν. Όντας περίπου στα μισά του 2ου πάντως, έχω να πω οτι ΕΧΩ ΠΩΡΩΘΕΙ.
(Να ένα μεγάλο καλό που η σειρά είναι πιστή στα βιβλία. Διαβάζεις το βιβλίο και είναι σαν να βλέπεις τη σειρά σχεδόν, δε καταλαβαίνεις τη διαφορά)
τιναυτο ακριβως, σε σηζονς πες μου
Ομολογώ δεν το πιασα το πάνω ποστ, δε κατάλαβα αν απευθύνεσαι σε μένα και τι ρωτάς!
μαλλον εννοει ποια σεζον αντιστοιχει σε ποιο βιβλιο.
1η σεζον->1ο βιβλιο.
Δεν εχω διαβασει τα βιβλια και ουτε εχω δει την σειρα. Αλλα οπου να 'ναι λεω να λιωσω γιατι ακουω τα καλυτερα. Για να δουμε.
Ποσο καιρο πρεπει να σε πρηξω για να ξεκινησεις να το δεις…??
Ειναι επος λεμε…
Για δες… Αυτό έχει ενδιαφέρον!
Και χάρτης των Free Cities, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Όλε!
Mόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο…χθες τον άρχισα:(
Άντε τώρα να περιμένω για τον 2ο
Πολύ καλή σειρά!!
Quiz:Σε ποιό επεισόδιο δεν εμφανίζεται καθόλου βυζί
[SPOILER]στο 8[/SPOILER]
Κι εγω μεσα σε 2 μερες τελειωσα τον πρωτο κυκλο. Πολυ ωραια σειρα, καλοφτιαγμενη, ωραια σκηνικα, σπλατεριες και τσοντα οσο πρεπει και ωραια πλοκη. Θα ηθελα να εχει μερικα παραπανω επεισοδια αλλα απ’την αλλη, το καθε επεισοδιο ηταν περιπου μια ωρα οποτε κλαην. Αν ειναι να περιμενω ενα χρονο για τον αλλο κυκλο, γαμα τα. Θα βρω τα βιβλια (Λυδια help! :roll:)
Θα το δω ρε, αφου στο ειπα…
Μου έλεγαν φίλοι δες το, δες το, βαριόμουν εγώ. Ε εντάξει με το που το άρχισα κόλλησα. Σε 2 μέρες είδα τον πρώτο κύκλο. Πρέπει να πάρω και τα βιβλία γιατί δεν παίζει να περιμένω για να δώ την εξέλιξη.
Επίσης έχω να παρατηρήσω ότι η δούλα-πόρνη που αναλαμβάνει να μάθει στην Khaleesi τα μυστικά του καβλαντίσματος, είναι πιθανότατα η πιο ωραία της σειράς, και γενικότερα θεά.
:drunk: