House Of The Dragon [GoT thread]

Πω ρε, αγνώριστοι όταν τους βλέπεις στο “κανονικό” τους τους ηθοποιούς ε!

άπειρες καρδούλες για Lena!!!

άπειρες καρδούλες για Lena!!!

:D:D:D

Ιδού και οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τρεις σημαντικούς νεοεμφανιζόμενους χαρακτήρες στη δεύτερη σήζον:

[SPOILER]

Οι χαρακτήρες που θα υποδυθούν, απο αριστερά προς τα δεξιά: Davos, Mellisandre και Stannis.

Λέμε ναι στη Μελλισάνδρα!

[/SPOILER]

Ασχετο, αλλά σήμερα ανακάλυψα ότι

[SPOILER]αυτός ο θεός

είναι γιος αυτού

Και γι αυτό τον κυνηγούσε ο Σταρκ έτσι; Επειδή εγκατέλειψε την Νυχτερινή Περίπολο και έκανε εμπόριο.

[/SPOILER]

Δεν είμαι πανέξυπνος;

θελω χορρορε να μου βρεις βιντεακι με τον Momoa να μιλαει για βιασμο και φεησπαλμαρουν ολοι. Ολοι λενε γιαυτο, αλλα δεν το βρισκω πουθενα. μμ

Εδιτ, oh and

Στις υπηρεσίες σας. :country:

Οχι βρε μπομπο, βιντεο με τις δηλωσεις του Μομοα, δεν το εντοπισα στα πεντε παρτς που εβαλες, ειμαι τοσο στραβος; Στο παρτ 5 επρεπε ναναι καπου, οχι;

Σου αφαιρεί κάτι από την εξυπνάδα το γεγονός ότι [SPOILER]όσοι πάνε στη Νυχτερινή Περίπολο δεν μπορούν να φύγουν. :stuck_out_tongue: Η οικογένεια Mormont είχε αλλού κτήματα. Ο πατέρας πήγε αυτοβούλως στην περίπολο για να αφήσει τη θέση στο γιό του. Ο μικρός έφυγε εξορία γιατί πούλησε κάποιους αιχμαλώτους ως σκλάβους, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά στη Westeros.[/SPOILER]

Το mass facepalm είναι λίγο μετά το 1:50 εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=q8NDtdquxKs

To casting της Mellisandre φοβερό! Η ηθοποιός έχει παίξει σε παραπλήσιο ρόλο στο Black Death και της πάει γάντι.

Ο Stannis φαίνεται πολύ υποσχόμενος! O ηθοποιός για τον Davos είναι πολύ καλός, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτή την εικόνα είχα στο μυαλό μου. Να δούμε πώς θα “μεταμορφωθεί” για το γυαλί όμως…

αχαχαχαχ, θενκς.

μαλακας ειμαι τελικα.

a.d.d.

Νομίζω ότι πρέπει να απονεμηθούν τα κλειδιά του thread στον Vildanden. :stuck_out_tongue:

Βασικά σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε κάτι και δυσκολεύεστε, το χρονικό όλων όσων συνέβησαν στη συνέντευξη τύπου είναι εδώ:

http://www.hitfix.com/blogs/the-fien-print/posts/comic-con-live-blog-hbos-game-of-thrones

[SPOILER]
Ναι, ξέρω ότι όσοι πάνε στην Ν.Π. δεν φεύγουν. Ο πατέρας αναφέρει ότι ο γιος την είχε κάνει και έτσι έδωσε το σπαθί στον Σνόου. Υπέθεσα ότι ο γιος είχε φύγει πρώτα άρα ο Σταρκ ήθελε να του πάρει το κεφάλι έτσι και αλλιώς και μετά έκανε και σκλαβοπάζαρο.[/SPOILER]

Ουφ! Χτες είδα τα δύο τελευταία επεισόδια.Κλάμα στο προτελευταίο,κλάμα και στο τελευταίο,μαύρο δάκρυ λέμε [SPOILER]μα πέθαναν οι 2 αγαπημένοι μου[/SPOILER] Υπομονή τώρα για την συνέχεια όοοποτε βγουν τα επόμενα.Παιδιά,να σας ρωτήσω.Στο ένατο επεισόδιο,εκεί που πηγαίνει η μάνα-Stark στο παλάτι του άρχοντα Γουόλντερ…ο άρχοντας είναι ο ίδιος ηθοποιός που παίζει στο Harry Potter τον φύλακα με την γάτα; :-k

Χα, καλώς ήρθες στον σκληρό και αβυσσαλέο κόσμο του George R.R. Martin. :stuck_out_tongue:

Για το ερώτημα σου νομίζω ναι, αλλά όντας μη γνώστης των ταινιών Χάρρυ Πόττερ δε μπορώ να το πω με σιγουριά.

@ Κατα τ’ άλλα άλλη μια φορά όλο το βίντεο απο το comicon, με πιο κοντινά πλάνα:

μπα μπα,κοίτα πόσο πιο συμπαθητικός είναι δω ο Τζέημι :roll:
την unburnt την προτιμώ με ξανθό μαλλί και γαλάζιο μάτι και τον Drogo σαν Drogo :stuck_out_tongue: [SPOILER]μαλάκα κοίτα φωνή που βγάζει…αχχ βαρβατήλα[/SPOILER]
john snow <3

Αγνώριστοι.
Η unburnt με αυτό το μαλλί είναι ότι πιο γλυκό έχω δει σε κοπέλα, καρδούλες πολλές. Εκεί που βάλατε τις φωτογραφίες, αλλάξτε τις και βάλτε αυτές. 8)8)

Άλλοι δύο νέοι γυναικείοι χαρακτήρες που θα δούμε του χρόνου. :slight_smile:

[SPOILER]
H βρετανίδα Qwendoline Christie θα αναλάβει τον ρόλο της [B]Brienne[/B]. Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή, κρίνοντας ειδικά απο την περιγραφή της στο βιβλίο…

Και η επίσης βρετανίδα Natalie Dormer τον ρόλο της [B]Margaery Tyrell[/B] (την οποία δεν είδαμε ιδιαίτερα στο βιβλίο και μάλλον ο ρόλος της θα ενισχυθεί για τη σειρά).

[/SPOILER]

edit. Alucard, ναι.

Αυτη που επαιζε και στο Tudors δεν ειναι?

Η αλήθεια είναι ότι και την Brienne την φανταζόμουν πιο άσχημη, αλλά και την Margarey Tyrell πιο όμορφη:) Βέβαια λογικά θα πέσει επεξεργασία και μακιγιάζ.

Όπως τα λες είναι, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι μεγάλο χτύπημα στη γυναικεία περηφάνεια οποιασδήποτε ηθοποιού αν της πούνε: “Συγχαρητήρια, ο ρόλος της Brienne σου ταιριάζει γάντι!”. :stuck_out_tongue: Η επιλογή πάντως φαίνεται καλή, θα πέσει λίγο ασχήμεμα αλλά το πρόσωπό ταιριάζει αρκετά. Η Margarey δε μου αρέσει - έχει πολύ τσουλόφατσα.