House Of The Dragon [GoT thread]

παντως εμειναν 3 μηνες μεχρι την εναρξη της 2ης σεζον!! οσο θυμαμαι που λεγαμε αντε να περιμενουμε 10 μηνες… περασε ο καιρος… αντε νατε να φτασει ο απριλης!!!:smiley:

Πέρασε υπερβολικά γρήγορα θα λεγα… :-s

Ίσως βέβαια να μας φαίνεται έτσι επειδή διαβάσαμε και τα βιβλία στο μεταξύ.

τα οποιοα δεν ηταν και λιγα ε??

την ειδα κ εγω την πρωτη σεζον μεσα στις γιορτες… δικαιολογημενα οσα διαβαζα κ ακουγα, πολυ καλη σειρα…

άντε άντε να ξεκινήσει και η δεύτερη σεζόν…

στο μεταξύ: http://www.imdb.com/media/rm3479748096/tt0944947

true metal foto…:metal::metal::metal::metal:

Meanwhile in Winterfell

[SPOILER]
<3 <3 <3[/SPOILER]

η σανσα ειναι τοσο σπαστικια που δεν την παιζουν καν.

γυναικούλα…

http://westeros.anubis.gr/

ενταξει δεν ειχα καταλαβει ποιος θα παιξει τον Ντειβος, αλλα η επιλογη ειναι απλα γαματη. ειχε παιξει και στην τροια και στους 300.

Στο λινκ σου εχει αυτον

που ειναι πιο πολεμικη φυσιογνωμια αλλα σε ενα παλαιοτερο λινκ
ειχαν αυτον

o οποιος με εχει ψησει ηδη και πιστευω θα κολλαει γαντι στον χαρακτηρα.

χμμμ σα να εχεις δικο. πιο πολυ κοβω να εχει κανει λαθος το λινκ που ανεβασα.
στο imdb δειχνει αυτον που λες, ο οποιος δεν ειναι κακος εδω που τα λεμε.

Αυτός είναι θεός ρε. Έπαιζε τον Connolly-ικό στο Wind that Shakes the Barley, και τον παπά στο Hunger! Πάμε μωρή Ιρλανδία κτλ.
Τώρα βέβαια το αν κάνει για το ρόλο που είναι να παίξει τέλος πάντων δεν έχω ιδέα. :stuck_out_tongue:

αντε 2 μηνες και κατι εμειναν, by the way βγηκε και νεο teaser, have a look:

υποψιν η πρεμιερα ειναι την πρωταπριλια…

“You might find it difficult to rule over millions who want you dead.”

“I understand the way this game is played.”

Tyrion μονο.-

και που να δεις sofi…!!!

Προβλέπω η δεύτερη σήζον να ξεπερνάει ακόμα και την πρώτη. Μας βλέπω να πωρωνόμαστε εν ολίγοις.

Μόνη μου επιφύλαξη/φόβος το πως θα απεικονίσουν τη μάχη. Ξέρετε σε ποιά μάχη αναφέρομαι όσοι έχετε διαβάσει τα βιβλία, οι υπόλοιποι περιμένετε και θα δείτε!

Ειδικά μετά την ολίγον τι απογοήτευση του τελευταίου βιβλίου πραγματικά χρειάζομαι λίγη HBO-ίλα αυτή τη στιγμή!

:bow2: θεος!!!

το μονο που συμπληρωνω και το σταματαω εδω, ειναι οτι αυτη η σεζον ανηκει στον Τυριον…! τα υπολοιπα στη οθονη σας!!!

Μαλακία έκαν που το άρχισα τώρα… έπρεπε σε 2-3 χρόνια για τα δω μέχρι τέλους σχετικά όλα μαζί… τώρα περίμενε σαν μαλάκας τόσα χρόνια να τελειώσει…

Μπορεί κάποιος που έχει διαβάσει τα βιβλία να με πει αν πεθαίνει την 2η σεζόν το ξανθό μαλακισμένο που την έχει δει βασιλιάς…? Να έχω κάτι να περιμένω δλδ…
Έστω και σε pm αν δεν θέλει κάποιος να το μάθει…

[SPOILER]Sorry, αλλά θα τον ανεχτούμε αρκετό καιρό…[/SPOILER]

Πραγματικά σκεφτόμουν το ίδιο…
Μόλις την τέλειωσα (σε δύο μέρες) και δεν μπορώ να περιμένω…
Εθίστηκα…θέλω κι άλλο…τώρα!!!