House Of The Dragon [GoT thread]

Πάντως χαίρομαι πολύ για την Melissandre Που την έχει αναλάβει η θεά!

Διαβασα το πρωτο βιβλιο.
Απορω οι φαν του βιβλιου που την ειδαν την πιστη αντιγραφη :stuck_out_tongue:
Καλα δεν του εχουν αλλαξει τον αδοξαστο αλλα και παλι.
Μικρη σημασια.
Οσοι ψηνονται παντως να το διαβασουν το βιβλιο.Φαινεται καλυτερα
το πως αλλαζει ο καθε χαρακτηρας σιγα-σιγα και υπαρχουν και καποιες
ωραιες λεπτομερειες που λογικο να μην χωρεσουν στο βιβλιο.

Η Σανσα παντως και στο βιβλιο σπαστικια ειναι.Αντε μεχρι να αρχισει ξυλο.
Βαριεμαι να μπω σε κουβεντα για το υπολοιπο καστινγκ αλλα οι Jon & Arya
παρα ειναι ομορφοι στην σειρα.Που ειναι το horseface !?!

παρτε λιγο Στάνις ετσι να γουσταρετε…:smiley:

Γιατι που ειναι το ενα μαυρο και το ενα πρασινο ματι του Tyrion και γενικα η ανειπωτη ασχημια του?:stuck_out_tongue:

Ε δεν ειναι κι ομορφος.
Ανατριχιασα λιγο με τουτο:

γκρρρ δυο ποστ πριν!!! :stuck_out_tongue:

Α καλη φαση, μ’αρεσει που τσεκαρα κιολας. :roll:
Ε τεσπα, ποτε θα 'ρθει ο Απριλης. :frowning:

σιγουρα ρε αλλα με τη πρωτη κιολας in book περιγραφη να ειναι αυτη

[SPOILER][I]Τhen he saw the other one,waddling along half hidden by his brother’s side.Tyrion Lannister,the youngest of Lord Tywin’s brood and by far the ugliest.All that the gods had given to Cersei and Jaime,they had denied Tyrion.He was a dwarf,half his brother’s height,struggling to keep pace on stunted legs.His head was too large for his body,with a brute’s squashed-in face beneath a swollen shelf of brow.One green eye and one black one peered out from under a lank fall of hair so blond it seemed white.[/I][/SPOILER]

περιμενει κανεις εξτριμ πραματα.Αλλα παιζει θεικα οποτε ζμπουτσα μας.

[SPOILER]εξαλλου θελουν δε θελουν οι παραγωγοι,εκει προς το τελος της 2ης σεζον θα το φιξαρουν αυτο το παραπονακι μου:lol::D[/SPOILER]

H Nova θα δείξει τον άλλο μήνα όλo το πρώτο season της σειράς σε HD για όσους δεν το πήραμε είδηση …

Aυτή θα παίζει την Μελισσάντρα?8O Παίζει να είμαι η μόνη που ξενέρωσα?:?

Πλάκα κάνεις! Η τύπισα είναι θεά. Ψυχρή και ζεστή και όμορφη. Μελισάντρε σκέτη! Και πολύ όμορφη!:stuck_out_tongue:

Δεν σου κάνει αυτή για Melissandre?:slight_smile:

Εγώ πάλι πιστεύω οτι θα είναι από τις καλύτερες νεοεμφανιζόμενες ηθοποιούς στη σειρά. :wink:

Πολύ ωραία η περιγραφή σου νομίζω και εγώ ότι
ταιριάζει σαν φυσιογνωμία μένει να την δούμε και να αποφασήσουμε.

Δεν ξέρω…περίμενα κάποια πιο “επιβλητική” εμφανισιακά. Η τύπισα είναι και λίγo spooky στα βιβλία :stuck_out_tongue: Είδομεν!

σε παραπέμπω εδώ για σπούκυ που κάνει την παγανίστρια witch
http://www.google.gr/search?q=houten+black+death&hl=en&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=YXT-Tt7ACNaPsAaBhukN&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CAwQ_AUoAQ&biw=1680&bih=935

black death η ταινία:)

Εδώ είμαστε!

Καλα δευτερη σεζον πες καλο φαινεται το καστινγκ.Στην τριτη σεζον τι εχει να γινει ? :stuck_out_tongue:

Μετα απο τρομακτικο μαραθωνιο-σερι, αυτο.

Θελω απο καρδιας εναν αργο και βασανιστικο θανατο για Joffrey, ενω λατρεφσα Drogo και Daenerys. Και Arya.

Γενικα, μαγεια, απολυτα κινηματογραφικο και φανταστικο κλιμα και ολα. Ανεβασα πυρετο μονο.

Spooky όντως…αλλά που είναι τα κατακόκκινα σαν φωτιά μαλλιά?
Οκ, οκ σκάω :tomato:

:-s

Δεν ειναι δυσκολο το χρωμα.Το ζητημα ειναι να πειθει με την ηθοποιια της.