Κι εμένα μου την έσπαγε λίγο στην αρχή η Καλίζι μ’ αυτό το κλαψ λυγμ στυλάκι, αλλά πρέπει να πω ότι όσο προχωρούσε η σειρά την εκτιμούσα όλο και περισσότερο, μου έβγαζε μια εσωτερική δύναμη που έκρυβε ωκεανούς μελαγχολίας ένα πράμα. :-({|=
πω τι είπε ο ποιητής
αλλά παραμένει κλαψ στις καρδιές μας, μας γεμίζει με ωκεανούς απέχθειας και βαρεμάρας :p:p
Καλά εσύ δεν ακούς Σάμπαθ, τί να μας πεις από κει και μετά. :razz:
:lol::lol::lol:
περίμενα με αγωνία το σχόλιο αυτό:p
τι να πω, πιστευω γενικα πως το στορυ της οπως και με τους αλογογαμιαδες στα βιβλια θα ηταν πιο περιεκτικο και λεπτομερες, σε σχεση με τη σειρα που ηταν σχεδον side story…αλλα νταξ, μην βλεπω πως αυτο το κακο συναπαντημα εβαλε και κατω τον αλλο τον Ουργκ και του εμαθε την αγαπη:razz:…ποκαχοντας της πουτσας και της κλαψας, ουστ
Έλα μαλάκα παραδέξου το, ειδικά ΣΗΜΕΡΑ έπρεπε με κάποια αφορμή να στο πετάξω.
Εσύ αγαπούλα καλό Γούντι Άλεν απόψε
υπεστησα την ξεπλυμενη για 10 επεισοδια, φανταζομαι ενα διωρο Γουντι θα το παλεψω
αμπαλεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! γκρρρρρρρρρρ…
ελα να φας καμια ταπα αυριο να σου πω εγω…
Πωπω, μετά το South Park thread οι γνωστοί άμπαλοι (αγάπες) ήρθαν κι εδώ!
Δεν είναι η αγαπημένη μου η Καλήσι, αλλά με εξαίρεση τα πρώτα δύο επεισόδια μόνο κλαψομούνα δε θα την έλεγε κάποιος! (αν και την είπε, τώρα που το σκέφτομαι!).
[SPOILER]Κι ενώ ο ένας μετά τον άλλο από τους “άντρακλες” της σειράς ψοφάνε ξέρωγω, αυτή αναδεικνύεται σταδιακά στο πιο δυνατό πιόνι του παιχνιδιού…
…Αν και ίσως το παράκανε ο Μάρτιν με τους “φαινομενικά αδύναμους χαρακτήρες” οι οποίοι τελικά αποδεικνύονται οι πιο kick ass σε σχέση με τους “κλασικούς γαμιάδες” που την πατάνε. Τέλος πάντων, γενικό σχόλιο αυτό.[/SPOILER]
Επίσης να θυμίσω πως (στα βιβλία τουλάχιστον) η Καλήσι υποτίθεται πως είναι έφηβη 13-14 χρονών ξέρω γω.
[SPOILER]επίσης όσο αφορά το love story… Ομολογουμένως στην αρχή της σειράς ΕΙΝΑΙ περισσότερο κλαψομούνα σε σχέση με τα βιβλία που θα την χαρακτήριζες περισσότερο “ανήσυχη”. Να αναφέρω επίσης πως στη σκηνή του “βιασμού” της από τον Ντρόγκο στο πρώτο επεισόδιο, στο βιβλίο το φχαριστιέται και στο τέλος φωνάζει YES!!! :!:[/SPOILER]
@ Γράκχο
το περίμενα με το που πόσταρες!
[SPOILER]έλα μωρέ τώρα, ο martin σκοτώνει για τη πλάκα του, ρίχνει ένα d20 και όποιος κάτσει. συνεχίζω μετά.[/SPOILER]
Μόλις τελείωσα το 2ο επισόδιο και :
[SPOILER]ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΩΤΣΙΣΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ[/SPOILER]
Εγω δεν την αντιπαθω τελικα πολυ την Σερσεη, εχει κι αυτη τους λογους της μωρε :-s
Η μόνη μαλακία με αυτό είναι ότι
[SPOILER]κατά τη διάρκεια ολόκληρης της επόμενης σαιζόν δεν έχουμε ξανά σκηνή σαικς με Σέρσευ =(
[SPOILER]Και μιας και το θυμήθηκα, αυτή πήγε και με τον φλούφλη τον ξάδερφό της, όπως υπονοείται από μια σκηνή, ε;[/SPOILER][/SPOILER]
To πρώτο υλικό από τη 2η season :
Αναγνωρίζετε ποιός χαρακτήρας από τους νέους είναι στο 1.46’ του βίντεο? Ο Stannis??
Πάντως μου άνοιξε την όρεξη το βίντεο, πω. Θα είναι κορυφαία η 2η σήζον…
O Renly.
Για δες, δε τον αναγνώρισα με το μαλλί και την πανοπλία…
ειναι στο 0:15