House Of The Dragon [GoT thread]

Μολις συνειδητοποιησα οτι η τουτη η κομματαρα μιλαει για τον Bran Stark

\m/

Ετσι…!!! :smiley:

Διαβάζοντας το πρώτο βιβλίο, συνειδητοποίησα πόσο καταπληκτική ήταν η μεταφορά του Έυρι στην οθόνη. Ήδη είχα μια ιδέα για τα γεγονότα πριν καν αρχίσει η σειρά και πολύ πριν διαβάσω τα βιβλία (>> θύμα συνεχούς σποϊλεριασμού) , και το έυρι μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον περισσότερο και από το Τείχος. Ε, στην σειρά το έχουν κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό απ’όσο το περίμενα.
*τοπ σκηνές: όταν ο τύριον κοιμόταν και γλιστρούσε… και ξαφνικά ανοίγει τα μάτια του και βλέπει το χάος [SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

και όταν το τρελόπαιδο φώναζε ότι θέλει να τον δει να πετάει και άνοιγε έκεινη η στρογγυλή τρύπα στη μέση…

[SPOILER]

[/SPOILER]

γαμάτο το έυρι 8)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Είδα κι εγώ Season 1 και δηλώνω ενθουσιασμένη. Η σειρά είναι ΕΠΙΚ με τα όλα της. Η μικρούλα Άρια ταλαντούχα, γενικά ωραίο cast και αρκετοί χαρακτήρες βουτηγμένοι στην διαπλοκή. Παιχνίδια θρόνων που μου θύμισαν έργα του Shakespeare με δολοπλοκίες κλπ όπως το King Richard II. Μπράβο στους δημιουργούς αυτής της τόσο προσεγμένης σειράς. Τρία τρία τα έβλεπα τα επεισόδια μέχρι να πιαστεί ο κώλος μου στο κρεβάτι.
Οι σκηνές όπου συμμετείχε ο νάνος ήταν όλα τα λεφτά όπως και οι σκηνές με τους προστάτες λύκους. Ωραία και η θέα απ’το μεγάλο Τείχος.

Να προσθέσω 3 πραγματάκια:
1ον, καύλα ο Ντρόγκο.
2ον, για πολλές μπάτσες ο νεαρός μουφα-βασιλιάς.
3ον, να προσλάβουν clerics γιατί μου μυρίζουν μάχες με undead.

σημερα ειδα κ γω το πρωτο επεισοδιο,ποσες σεζον θα συνεχιστει ακομα?τα βιβλια ποσα ειναι?

Βλέπω στο imdb ότι λέει για άλλη μια σεζόν σίγουρα μέσα στο 2012.

Τα βιβλία είναι 5 ως τώρα. Άλλα 2 είναι στα σκαριά όμως.

το πρωτο βιβλιο ειναι ο πρωτος κυκλος κ παει λεγοντα?,σορρυ που τα πρηζω αλλα θελω να τα διαβασω

ναι ακριβως ετσι ειναι. 1ο βιβλιο -> 1η σεζον. τωρα τι θα γινει στην 2η δεν ξερουμε, η λογικη λεει το 2ο βιβλιο. το 3ο παντως δεν βγαινει σε μια σεζον με την καμια…

ναι ειναι μεγαλο ε?ευχαριστω παντως

Μετα απο τοσο καιρο καθησα και σε 2 μερες ειδα και τα 10 επεισοδια…

Τα εχετε πει ολα απο οτι εχω δει δεν εμεινε και κατι :lol:

Κάπου διάβασα ότι η δεύτερη σεζόν θα συμπίπτει με το δεύτερο βιβλίο και θα είναι κι αυτή 10 επεισόδια. Μετά μάλλον θα χαθεί η σειρά… Το 3ο όντως δε βγαίνει με τίποτα σε μία σεζόν και το 4ο και 5ο πηγαίνουν χρονικά παράλληλα μέχρι κάποιου σημείου, οπότε θα τα μπλέξουν. Εγώ πιστεύω ότι για τα 3-4-5 χρειάζονται 4 σεζόν, για να προλάβει και ο Martin να γράψει τα επόμενα!

Τα τελειωσα και εγω προχθες. Νταξ τελεια ! Αντε ποιος περιμενει την αναμονη τωρα ! Και νομιζα γμτ οτι ειχε ξεκινησει η 2η :confused:
Αν και λιγο το τελευταιο επεισοδιο μου φανηκε οτι επρεπε να ηταν καλυτερο. Ηταν λιγο βιαστικο, μαλλον θα επρεπε να ηταν πιο extended.

ωραιο ηταν, ειχε τα πανω του, ειχε τα κατω του αλλα γενικα περασε η ωρα…

υγ. πιο κλαψομουνα απο την Καλεσηπωςστομπουτσοτηλεν δεν εχω ξαναδει σε σειρα…ΑΛΛΑΞΕ ΜΑΠΑ!

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, αλλά βρήκα κάτι που υποθέτω θα αρέσει σε κάποιους(νομίζω ότι είναι αυτή η σειρά, δεν ξέρω, από τις φορεσιές έκρινα)

Έχει σπόιλερζ ε.

[SPOILER]
[/SPOILER]

τι λες για την καλισι ρε αμπαλε??? :lightsabre::lightsabre:

Η Καλησι εκτος απο μορφη στη σειρα ειναι και θεικο μου…εχμμ γκομενακι…:stuck_out_tongue: Αμα ειχα ενα βραδυ με την Emilia Clarke που την ενσαρκωνει, τοτε θα χρειαζοταν…κλαρκ για να την σηκωσουν μετα…:stuck_out_tongue:

Τωρα ασε το Game Of Thrones και ελα για μπασκετακι αυριο να δουμε ποιος ειναι ο αμπαλος…:stuck_out_tongue:

βασικά θα συμφωνήσω με τον κύριο lupin:p γιατί πάντα σε μια σειρά ο γκρινιάτης/κλαψό… να είναι γυναίκα?τυχαίο? Κάθε φορά που έβλεπα σκηνή με τη Καλήσι ήξερα ότι θα γκρινιάζει, δεν χρειαζόταν να περιμένω, οπότε βαρετές σκηνές:P

κοτζαμ σαμ [/poetry], και λες την καληση γκρινιαρα/κλαψο-.;

κι αλλος αμπαλος… ρε νιωστε λιγο!!! :stuck_out_tongue:

τι λετε ωρε?καλισι ειναι δυναμη!!!