House Of The Dragon [GoT thread]

μιας και τα εχω πρόσφατα

[SPOILER]οχι δεν ειχε γίνει κατι τέτοιο στο 3ο γιατι απο το 2ο το μονο που ξέραμε ειναι οτι ειχε τραυματιστεί ο ρομπ… [/SPOILER]

πολυ καλο επεισόδιο οντως…

άσχετο τωρα μου ήρθε φλασια το qarth και 13ς δεν θύμισαν λιγο “το καστρο του μαργαριταριού” απο elric :stuck_out_tongue:

Χαχα, κοίτα σύνδεση που έκανε. :stuck_out_tongue: Όντως θυμίζει (μεγάλος φαν Έλρικ εδώ), αν και λίγο πολύ όλα αυτά τα fantasy έχουν επηρεάσει το ένα το άλλο και αντίστοιχα, έχουν επηρεαστεί από παρόμοιες πηγές…

Τα σκηνικά στο Qarth ας πούμε θυμίζουν ανατολίτικα ιστορικά περιβάλλοντα όπως τους αρχαίους Βαβυλώνιους για παράδειγμα, εκείνα των Iron Islands τους Vikings, ενώ ας πούμε το King’s Landing παραπέμπει από τη μία στην Αγγλία του ύστερου Μεσαίωνα και από την άλλη στην αυτοκρατορική Ρώμη (με όλα τα σκάνδαλα, τα όργια κλπ)…

Εμένα πάντως μου έλειψε το ροδάκινο… (και για να σας προλάβω, ναι είναι το HBO, αλλά δεν υπάρχει σεξουαλικό υπονοούμενο εδώ).

Ο Bolton φαίνεται γαμάτος!

Γάμησε στεγνά και όμορφα. Μόνο που φαντάζομαι τι έπεται μου σηκώνεται στο ταβάνι

Το μόνο που με χάλασε…

[SPOILER]ήταν που οι βασανιστές δεν αναφέρανε Beric Dondarrion. Επίσης, τι κόλλημα να αλλάζουν ονόματα, τι τους χαλούσε η Jeyne Westerling?[/SPOILER]

αααααχ…elric saga… που σαι ρε μούυυυυυρκοκκκκκκκκ

Τυριον παντρευομαι, Αρυα υιοθετω.

Αυτο.

[SPOILER]Γενικα 4 επεισοδια τωρα δεν εχει καποια εξελιξη το μετωπο αυτο, ανετα θα μπορουσαν να χανε πσοφησει απο την διψα κι αυτη και το τσουρμο της κι οι δρακοι. Μονο στα @@ των δρακων κρεμεται κι αυτη, κατουρα και λιγο κοπελια. :slight_smile:
[/SPOILER]

Περι Jayne

[SPOILER] http://www.scifinow.co.uk/interviews/game-of-thrones-season-2-jeyne-westerling-is-different-from-the-book/

Δηλαδή αυτή η Talisa ήταν η Jeyne?? Αφήστε τα μωρέ όπως στα βιβλια. Σόνυ και καλά πρέπει να βάλετε το χεράκι σας! Επιφυλάσσομαι :p[/SPOILER]

κορυφη το 4ο, οτι περιμεναμε δηλαδη!!

[SPOILER]σκια ρε!!! ερχεται να σας παρει ολους… :D[/SPOILER]

περι jayne

[SPOILER]γιατι νομιζω οτι ειπε αλλο ονομα επιτηδες για να μην την πιασουν και καλα? οι γουεστερλινγκς δεν ηταν με τους λαννιστερς στην αρχη? εγω ετσι θυμαμαι.[/SPOILER]

περι jayne

[SPOILER]γιατι νομιζω οτι ειπε αλλο ονομα επιτηδες για να μην την πιασουν και καλα? οι γουεστερλινγκς δεν ηταν με τους λαννιστερς στην αρχη? εγω ετσι θυμαμαι.[/SPOILER][/QUOTE]

Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει

αυτο μαλιστα…αυτο ηταν επεισοδιο σαν τους παλιους καλους καιρους 8)

με μια λεξη ΕΠΟΣ!!!

Η σειρά συνεχίζει να σπέρνει, όλα τα επεισόδια είναι φοβερά και η αγωνία για το επόμενο είναι πάντα τεράστια.
Δευτέρα πρωί το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω είναι να ψάχνω τα τόρρεντς για το νέο επεισόδιο σε 720p

Ωραίο και το τελευταίο, αν και δεν ξετρελάθηκα κιόλας για να’μαι ειλικρινής. Πραγματικά έπρεπε η σήζον φέτος να είναι 12 επεισόδια, νομίζω η προσπάθεια να δείξουν όσο περισσότερα πράγματα γίνεται σε 10 επεισόδια συντείνει σε ορισμένες “γρηγορότερες” απ’ότι θα πρεπε σκηνές.

[SPOILER]
Ο θάνατος του Ρένλυ έγινε τόσο γρήγορα, σχεδόν διαδικαστικά θα έλεγε κανείς, λες και πέθανε ένα κοινός στρατιώτης. Που πήγε όλη η αναταραχή της σκηνής (πριν και μετά τον θάνατο του) που βλέπουμε στο βιβλίο και η δραματική σχεδόν απόδραση της Brienne με την Catelyn? Προσπάθησαν να τα δείξουν όλα σε 3-4 λεπτά και αυτό στοιχίζει.

Είδαμε και για ελάχιστα για πρώτη φορά στην σήζον τον μικρό Rickon, χωρίς να μιλάει φυσικά. Ο ρόλος του στη σειρά είναι σχεδόν ασήμαντος θα λεγε κανείς.

Σπόιλερ σχετικό με βιβλία

[SPOILER]αναρωτιέμαι αν θα του δώσει κανένα ρόλο της προκοπής ο Μάρτιν στη συνέχεια, γιατί μετά απο 5 βιβλία και απειροελάχιστη παρουσία στη σειρά, τελικά ποιό το νόημα του Ρίκον??[/SPOILER]

Η Margaery της σειράς επίσης αρκετά διαφορετική σε σχέση με την “ηπιότερη” εκδοχή της του βιβλίου.

Καλύτερη σκηνή για μένα ο όρκος της Brienne στην Catelyn, ίσως και ο διάλογος Tywin-Arya.

Α, και ε-ξαι-ρε-τι-κος ο Pyat Pree, τρελή μορφή!

Αυτά τα ολίγα, καλό επεισόδιο μεν, αλλά περισσότερο από κείνα που προετοιμάζουν για τη συνέχεια. Τουλάχιστον δεν είχαμε πάλι σκηνές με τη Ρος ή την αχώνευτη τη Shae. :PPP[/SPOILER]

αντε να το δουμε το βραδυ

[SPOILER]
ναι ρε γαμώτο πολυ ξενέρωτος ο θανατος του ρενλυ…
εκει που η κατ κοιτάει τη σκια να μπαίνει μεσα στην σκηνή ηταν πολυ αστείο σαν σκηνικό…

το προηγούμενο παραμένει το καλύτερο της σεζον μεχρι τωρα!!
[/SPOILER]

Γαμησε το 5ο, αν και

[SPOILER]σκοτωσαν τον Ρενλυ μου γαμω τις σκιες γαμω την κοκκινομαλλα και τους θεους της :!:
Αυτος ο γαλανοματης που σκοτωσε τον τυπο για χαρη της Αρυας, ελπιζω να χει μελλον και να τον ξαναδουμε.
Μ’αρεσει, ειναι μουρη.[/SPOILER]
Επισης

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]δεν της υποσχεθηκε εναν μονο ε?? κι αν ειδες πιστευει κι αυτος στον κοκκινο θεο…[/SPOILER]

Δεν είναι ίδιος ο Matt Pike των High on Fire? πρέπει να μπει στους σωσίες

[SPOILER]

ίδιος ρε ίδιος [/SPOILER]

πολύ συμπτηγμένο ρε γμτ ,πολλά πράγματα τα έδειξε σε fast fast forward.