εγώ γιατί σκέφτομαι ότι ζηλεύω αυτούς που ήδη τα ξέρουν αυτά που θα γίνουν??
κάνω μαραθώνιο με τα βιβλία να προλάβω να διαβάσω όσο πιο γρήγορα το δεύτερο.νιώθω ότι κάνω το “αγροτικό” αυτή τη στιγμή με το πρώτο βιβλίο,έχοντας δει δύο φορές την πρώτη σεζόν, ώστε να βουτήξω στα βαθιά μετά
Ωραίο να βλέπεις 3 καινούργια μαζί επεισόδια μετά από καιρό. Σε άδεια στρατιωτική που είμαι, ακόμη καλύτερο.
Μ’άρεσαν τα επεισόδια, γουστάρω που γίνεται μπάχαλο και ο καθένας βρίσκεται στον κόσμο του, τρελαίνομαι για τον τετραπέρατοΤύριον.
Απίστευτη ξενέρα ότι δεν είδα καλά την σκηνή που
[SPOILER]το Γουάητ Γουόκερ παίρνει το μωρό[/SPOILER]
Πολύ σκοτάδι γαμώ, ίσως φταίει η έκδοση (720,μην τρελαθούμε),ίσως ο υπολογιστής, δεν ξέρω, εκνευρίστηκα.
Οπως και με τον Γκρέητζου και το γράμμα του.
[SPOILER]Ανήκεις στους Σταρκ. Καλά κάνανε τον λαό σου που επαναστάτησε.[/SPOILER]
ναι εχεις δικιο, δεν τους ειδα στο καστ αρα δεν θα τους περιμενουμε φετος. το αβαταρ το περιμενω πως κ πως, αν και μαλλον θα ειναι πολυ αργα αυτο κατα την 4η σεζον. αναρωτιεμαι ποιος θα τον παιξει τον ομπερυν.
Ειναι πολυ χαρακτηρες που θελω να τους δω ποιοι θα τους
ενσαρκωσουν.Ο Ομπερυν ειναι ενας απο αυτους.
Αλλα ας μην προτρεχουμε.Εχουμε καιρο μεχρι τοτε.
Σε οποιον βλεπει την σειρα και σκεφτεται να διαβασει τα βιβλια,
θα το προτεινα ανεπιφυλακτα.Μεγαλη διαφορα και το οτι
το καθε κεφαλαιο ειναι απο τα ματια του καθε χαρακτηρα το
κανει πιο ωραιο και πιο ευκολο να γνωρισεις τους χαρακτηρες
και να καταλαβεις καποιες κινησεις τους.
δε ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί, αλλά γαμάει
Έχει ξαναποσταριστεί λίγο πιο πίσω.
Signal, όσα λες ισχύουν για τον απλό λόγο πως τα πρώτα επεισόδια δρουν περισσότερο “εισαγωγικά”, ειδικά αν σκεφτείς πόσοι νέοι χαρακτήρες εισάγονται στη 2η σήζον.
Και φυσικά ισχύει αυτό που έγραψε ο red viper, ο Μάρτιν έγραφε βιβλία, δεν είχε κατά νου την τηλεόραση - ακόμα και έτσι, στα πρώτα 3 βιβλία του Μάρτιν γίνεται το έλα να δεις, ειδικά στο τρίτο, αλλά και στο δεύτερο μισό του δεύτερου… Περίμενε λοιπόν μέχρι το δεύτερο μισό της σήζον και θα το διαπιστώσεις ο ίδιος.
O πυρήνας πάντως της 2ης σεζόν είναι το King’s Landing και ο πόλεμος των βασιλέων - εκτός King’s Landing οι εξελίξεις όντως δεν είναι καταιγιστικές.
Ρεεεεε σύνελθεεεε!! Το θέλουμε το σεξάκι στη σειρά. :PPPP (και όχι, δεν υπερβάλλουν θεωρώ στην προβολή του - σκέψου μόνο πόσο πολύ αναφέρεται στο σεξ και ο ίδιος ο Μάρτιν στα βιβλία).
Το πρόβλημα δεν είναι οι όποιες σκηνές σεξ αλλά απλά κάποιες σκηνές που… δεν ξέρω τι εξυπηρετούν. Ας πούμε, δεν έχω καταλάβει ακόμα τον ρόλο της Ρος… Και αυτή η Shae πραγματικά με εκνευρίζει, ο διάλογος της με τη Σάνσα ήταν το μόνο μελανό σημείο του τελευταίου επεισοδίου για μένα, αναρωτιέμαι που θα το πάνε.
Κατα τ’ άλλα νόμιζα πως η σήζον φέτος θα είναι 12 επεισόδια, αλλά μάλλον 10 θα ναι πάλι. Γιατί ρε γαμώτο? Πως θα τα χωρέσουν όλα σε 10 μόνο επεισόδια??? Υποτίθεται η πρώτη ήταν η εισαγωγική σήζον, εξ’ου και τα 10 επεισόδια (τα οποία οι ίδιοι οι δημιουργοί της σειράς είχαν θεωρήσει πολύ λίγα).
Αλλά και φέτος πάλι 10 μόνο??? :?
χαχαχα! ρε οκ! και εγώ γουστάρω. Και μερικές σκηνές ήταν πραγματικά καλές8)! Συν ότι μου αρέσουν πολύ και η Margaery με την Melissandre και προμηνύονται ωραία σκηνικά… Απλά καμιά φορά όπως πχ στην περίπτωση της Ros, που ούτε εγώ έχω καταλάβει τι παίζει, νομίζω ότι θα μπορούσαν να εμβαθύνουν αλλού.
εχετε δει πως λεγεται το 9ο επεισοδιο ε??
[SPOILER]Blackwater=σφαγη[/SPOILER]
Εν αναμονεί του 4ου επεισοδίου, προσοχή, σπόιλερ [U]μόνο[/U] για όσους έχουν διαβάσει το 2ο βιβλίο:
[SPOILER]μόνο για όσους διάβασαν το βιβλίο είπα!
[SPOILER]
Λέτε το πρώτο μεγάλο “σοκ” της σεζόν, τον θάνατο του Ρένλυ δηλαδή, να τον δούμε τώρα? Πω ρε, περιμένω να δω πως θα έχουν κάνει τις σκιές! Θα μπορούσε να έκλεινε κάπως έτσι το επεισόδιο ας πούμε, αν και από την άλλη, για να κρατήσουν λίγο περισσότερο τον Ρένλυ στο παιχνίδι και τη σειρά, μπορεί να μας το φυλάξουν για την επόμενη βδομάδα…
[/SPOILER]
[/SPOILER]
ellanor εγω αυτο που λες περιμενω. και λογικα προς το 7ο με 8ο θα δειξει
[SPOILER]την Νταυνερυς σε εκεινο το σπιτι με τις πορτες… που θα μαθει την προφητεια που της ειχανε πει.[/SPOILER]
Προσοχή, κι άλλα σπόιλερ, που σχετίζονται και με το Storm of Swords
[SPOILER]Εντάξει, αυτή η σκηνή που περιγράφεις μαζί με τον θάνατο του Ρένλυ και φυσικά το Blackwater είναι αυτά που αδημονώ να δω περισσότερο από κάθε τι άλλο…
Όσο αφορά τον Οίκο της Μαγείας με την Ντενέρυς, είμαι περίεργος να δω επίσης πως θα απεικονίσουν την προφητεία με τον Βασιλιά με το κεφάλι του Λύκου (πραγματικά ανατριχίλα), και φυσικά το ξέσπασμα του Drogon που τους έκαψε όλους με τη φωτιά του…[/SPOILER]
[SPOILER]αυτο με τον ντρογκον οντως θα ειναι απιστευτο, αλλα παει για του χρονου, εχουμε καιρο ε? :D[/SPOILER]
Όχι ρε συ, αν θυμάσαι υπάρχει και μια αντίστοιχη σκηνή στο 2ο βιβλίο! 8)
[SPOILER]στον Οίκο της Μαγείας αν θυμάσαι η Ντενέρυς γλίτωσε από τους μάγους χάρη στη φωτιά του δράκου της.[/SPOILER]
εχει δικιο η σοφι. το σποιλερ αναφερεται στο τι θα δουμε στην συνεχεια της 2ης σεζον και μια σκηνη που ειναι για την 3η. οποτε μην το ανοιξετε
[SPOILER]ωχ το ειχα ξεχασει τελειως αυτο. νομιζα εννοοουσες τοτε που ηταν στο Ασταπορ και καιει τον αλλονε, λεγοντας του Ντρογκον την λεξουλα Ντραγκαρυς!! πλακα πλακα ιδανικο τελειωμα 3ης σεζον μου φαινεται αυτο χεχεχε.
αυτο με το καρθ ειναι στο 7ο επεισοδιο οπως περιγραφει το imdb[/SPOILER]
[SPOILER]η σκια γεννηθηκε- η μελισσαντρα απιστευτη μμμ - εχουν πηδηξει την ερημη πολη που βρηκε το καλασαρ της νταινερυς και την πανε κατευθειαν στο καρθ[/SPOILER]
Ωραια ολα αυτα, αλλα να γραφετε ποιο σποιλερ ειναι για τα βιβλια και ποιο της σειρας για να ξερουμε τι ανοιγουμε.
Ηρθε και το 4ο επεισόδιο και στα γνωστα σιτε!
Εντάξει, ΚΟΡΥΦΑΙΟ το 4ο επεισόδιο!!!
[SPOILER]Τι να πρωτοσχολιάσω? Τη Μελλισάνδρα και τη σκιά? Τα βασανιστήρια στο Harrenhall και τον ερχομό του Tywin? (όσο και αν δε γουστάρω Lannisters, ο άνθρωπος εμπνέει σεβασμό). Τη συνομιλία Renly-Stannis? (άψογα δοσμένη και εδώ ο Stannis ήταν ο Σταννις που ξέρουμε από τα βιβλία). Τη σκηνή με τον Joffrey και τις πόρνες? (πόσο πιο μισητός να γίνει, πόσο όμως). Την αρχική σκηνή με τον Greywind? Τον διάλογο Littlefinger-Catelyn? Τη συνέχεια της γαμιστεροσύνης του Tyrion στον διάλογο του με τον καημένο τον ξάδερφο της Cersei?
Ακόμα και η εμφάνιση της Jeyne στην αρχή και η επαφή της με τον Robb ήταν πετυχημένη. Απλά άψογο επεισόδιο, μάλλον το καλύτερο ως τώρα.
Για την Daenerys μόνο έχω να κάνω ένα σχόλιο: εντάξει, κόψε κάτι από την μεγαλομανία σου… Αυτό ανεξάρτητα από την ηθοποιό που την υποδύεται όπως πρέπει.
Προσοχή, σπόιλερ για όσους έχουν διαβάσει τα 3 πρώτα βιβλία
[SPOILER]Είδαμε και για πρώτη φορά τον “βδέλλα” Roose Bolton… Σκατόφατσα, άι σιχτίρ…[/SPOILER][/SPOILER]
Και μένα μου άρεσε πολύ το επεισόδιο. Άρχισε να σκοτεινιάζει η ατμόσφαιρα με πολύ ωραίο τρόπο. Μόνη μικρή παραφωνία για μένα όπως και στα βιβλία η Daenerys. Κυρίως λόγω setting.
Melissandre και Davos φοβεροί. Harrenhall, Arya και Tywin φοβεροί. Γενικά πολύ ωραία ατμόσφαιρα!
Απορία.
[SPOILER]Αυτή ήταν η Jayne? Δεν το θυμόμουνα αυτό το σκηνικό…[/SPOILER]