δεν εχω λογια… απλα αριστουργημα8O
Εντάξει τι να λέμε φοβερό! Αυτό που σκεφτόμουνα και το είπε ο Elanor είναι ότι σε μεγάλο βαθμό οφείλεται ότι όλο το επεισόδιο ήταν επικεντρωμένο στο Kings Landing με αποτέλεσμα να εμβαθύνει στο σκηικό και να ξεδιπλώνονται όλες οι φοβερές πτυχές του βιβλίου. Και στο τέλος ανατριχίλα με το Rains of Castamere!
Aπαισιο επεισοδιο
[SPOILER]Γιατι καθε επεισοδιο που δε ψοφαει ο Τζοφρυ ειναι απαισιο.
.Ο Τυριον γαμησε και παροτι ηθελα να πεσει η πολη δε με χαλασε πολυ το τελος του επεισοδιου καθως μεσα απο τα επεισοδια ο πατερας Λανιστερ μοιαζει εξυπνος και λογικος.Hθελα το τελος της σεζον με 2ωρο επεισοδιο αλλα και 70 λεπτα καλα ειναι.[/SPOILER]
πολυ ωραιο το επεισοδιο αλλα…
[SPOILER] χωρις τυριον τι νοημα εχει να συνεχισει κανεις να βλεπει το σηριαλ; σοβαρα τωρα, ο νανος ψοφησε; γιατι; πωωωωω. παντως αν γινει κατι διαφορετικο σxετικα με αυτον, παρακαλω σποιλεριαστε με[/SPOILER]
θενξ red viper, samis για το ενδιαφερον
Εγώ έχω διαβάσει τα 3 πρώτα βιβλία και τώρα είμαι στο 9ο επεισόδιο της δεύτερης σαιζόν. Ενώ η 1η σαιζόν με είχε ενθουσιάσει επειδή ήταν η πιο πιστή αντιγραφή βιβλίου σε σειρά (εκτός των γκει) η 2η σαιζόν με απογοητεύει γιατί έχει πολλεεςςςςςςς διαφορές σε σχέση με το βιβλίο και περίμενα κάτι τέτοιο γιατί το 2ο βιβλίο είναι και πιο ‘ογκώδες’ ως προς την πλοκή αλλά είχα μια ελπίδα ότι θα έβγαζαν παραπάνω από 10 επεισόδια για να τα χωρέσουν όλα. [SPOILER] Μα είναι δυνατόν να δείχνει την Κάτλυν Σταρκ να ελευθερώνει τον ‘βασιλοσφαγέα’; #-o #-o Πλήρης αποτυχία.[/SPOILER]
Ας ελπίσουμε ότι θα βγάλουν 2 σαιζόν για το τρίτο βιβλίο. Μία για κάθε τόμο (Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
) αλλά δεν το βλέπω. Πάμε για αποτυχία αν συνεχιστεί έτσι.
ξενέρωσα με το επεισόδιο
[SPOILER]επειδή τελειώσε :p.
βιβλία δεν έχω διαβάσει, αλλά πιστεύω ότι ο τύριον δε θα πεθάνει… αλλά πώς γίνεται να μην πεθάνει με τέτοια σπαθιά που τρώει ρε γμτ…
έχω να σημειώσω την τρομαχτική ομοιότητα της μάχης με το helm’s deep![/SPOILER]
απο wikipedia
[I]Like the other seasons, the third season will consist of ten episodes. It will be based roughly on the first half of A Storm of Swords, the third of the A Song of Ice and Fire novels by George R. R. Martin, of which the series is an adaptation[/I]

Μετέφρασα σωστά έτσι;; Δεν μου κάνεις πλάκα;; Το Game Of Thrones που αγαπήσαμε :lol: !!
λιώνω όσο σκέφτομαι τον ΑΡΧΙΔΑΤΟ βασιλιά να ρωτάει
[SPOILER]what did my mother say exactly? did she have urgent business with me?[/SPOILER]
Τρε καταπληκτικ επεισοδιο.
Γιατί το λες αυτό;;:-s
Σπόιλερ για 2ο-3ο βιβλίο
[SPOILER]
Το έκαναν ακριβώς όπως το λέει στο βίβλιο. Απλά αντί να το δείξει την 3η σεζόν το έδειξε στη 2η, προφανώς για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον αλλά και για να “κόψει” λίγο από τη μεταφορά του 3ου βιβλίου την επόμενη σεζόν. Κάτι που είχε γίνει και στην πρώτη σεζόν που είχαν ενσωματώσει το πρώτο κεφάλαιο της Άρυα από το 2ο βιβλίο
[/SPOILER]
[SPOILER]Αυτό λέω από τη στιγμή που δεν το έγραφε στο 2ο βιβλίο έπρεπε να μπει κανονικά στην τρίτη σαιζόν από την άποψη και μόνο ότι κάποιος διαβάζει και τα βιβλία αλλά βλέπει κα τη σειρά και έχει διαβάσει π.χ. μόνο το 2ο βιβλίο και τώρα βλέπει τη σαιζόν εεε δεν θα ξενερώσει λίγο πριν αρχίσει το τρίτο. Με αυτή την έννοια το λέω αλλιώς μια χαρά κόπια ήταν αλλά δεν ταίριαζε με τη σειρά της υπόθεσης όπως είναι στο βιβλίο.[/SPOILER]
[SPOILER]Αν γινόντουσαν οι σειρές με το σκεπτικό πως διαβάζει ο καθένας το βιβλίο, καήκαμε. Δε θα βλέπαμε καθόλου Robb Stark, ούτε Jamie Lannister στη 2η season. Είπαμε, άλλο μέσο το βιβλίο, άλλο η τηλεόραση. [/SPOILER]
[SPOILER]Συμφωνώ απόλυτα απλά δεν το εξήγησα σωστά :p. Με χάλασε η γενικότερη αλλαγή στοιχείων στη σειρά και αυτό ήταν ένα παράδειγμα ότι δεν το έδειξε στο σωστό χρόνο όπως έγινε αλλά πιο πριν. Όπως ο μικροδάχτυλος που μιλάει με τον Ρένλυ, ούτε αυτό συμβαίνει στο βιβλίο.[/SPOILER]
Παιδάκια σόρυ για το ύφος αλλά ανάγνωση νομίζω ότι γνωρίζετε. Γιαυτό το ξαναθυμίζω.
Game Of Thrones [B][SIZE=“6”][σχόλια με αναφορές στα βιβλία ΜΟΝΟ στο thread των βιβλίων][/SIZE][/B]
Τα σχόλια στα σπόιλερ αναφέρονται όλα στη μεταφορά [B][SIZE=“6”]ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ[/SIZE][/B] από το βιβλίο στην τιβί. δεν λένε κάτι συγκεκριμένο για τα βιβλία. Απλά το βάλαμε σε σπόιλερ με την επισήμανση ότι πρόκειται για αυτά τα βιβλία για καλό και για κακό:)
Τα σχόλια στα σποιλερ της προηγούμενης σελίδας. Ναι σε αυτό συμφωνώ. Αλλά πιο πίσω ξαναγίνεται το ίδιο με τα βιβλία και το τι θα γίνει μετά. Απλά δεν θέλω να μάθω τι θα γίνει μετά. Δεν είναι τόσο δύσκολο να πάτε στο άλλο και να μιλήσετε για τα βιβλία όσο θέλετε.
πόσο καύλα είναι το rains of castamere??? μα πόσο???
Επιτέλους ένα αρχιδάτο επεισόδιο
Κάποιες σκηνές θύμισαν Σπάρτακο!8)
[SPOILER]Σέρσεϊ φοβερή, psycho γκόμενα!(I wanna fuck her like an animal)
Στάνις με μεγάλα παπάρια στη πρώτη γραμμή αλλά που πάει με 100-200 άτομα να πάρει το Κινγκς Λάντινγκ?
Αλλά θα μου πεις, αν δεν ερχόταν ο Τάιγουιν ίσως τα κατάφερνε…αυτός πάλι πότε τα βρήκε με τον Λόρας?
Τον Τύριον δικός του πήγε να τον σκοτώσει?[/SPOILER]
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !
[B]λινκ για να γουστάρουμε[/B]
Ανυπομονούσα γενικά να δω πώς θα το κάνουνε και τελικά ήταν η μόνη στιγμή του επεισοδίου που πραγματικά γούσταρα.
Κατά τα άλλα, σόρι αλλά αυξανόμενη απογοήτευση. I join the bitching club.
Και δεν είναι επειδή δεν κάνανε ωραία τη μάχη, καλή την κάνανε, εμένα με χάλασε η μεταφορά της σκηνής hound/sansa, άκυρο ίσως αλλά αφήστε με. Τα αγαπώ αυτά τα παιδιά.
Πάρα πολύ έξυπνο αυτό με την […] στον τίτλο του θρεντ παρεμπιπτόντως, γιατί ας πούμε τη μεταφορά ενός βιβλίου σε σειρά ποιος βλάκας τη συζητάει συγκριτικά με το βιβλίο, μόνο οι σπαστικοί που θέλουν να γκρινιάξουν ή να κάνουν σπόιλ ή επίδειξη. Ας κάνουμε δημιουργική συζήτηση λέγοντας μόνο πόσο γαμάει η σειρά, τι σχέση έχει με τα βιβλία πια έτσι κι αλλιώς λολ.
Αν βγήκα οφφ επειδή υπαινίχθηκα αναφορά στα βιβλία λυπάμαι.