κατεβαινει 
Απλά ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ επεισόδιο.
παρακαλω οποιος εχει διαβασει τα βιβλια να μου στειλει πμ ΑΜΕΣΑ και να μου πει αν ισχυει οντως αυτο που δειξε στο τελος!!8O
Γαμησε συμπαντα το σημερινο, μετα την υπερξενερα 2-3 επεισοδιων.
Λιγο με χαλασε[SPOILER]ο λογος που εβγαλε ο Νανος γιατι ειναι καλυτερος απο αυτα τα κλισε, το ξερω οτι ειναι. :([/SPOILER]
Επισης μονο Σερσεη, ποσο θεα σε ολο το επεισοδιο.
[SPOILER]Ο διαλογος της με Σανσα ηταν αψογος, οπως και η σκηνη στο φιναλε με το ματζουνι. [/SPOILER]
Δεν ειχε Αρυα βεβαια αλλα τουλαχιστον δεν ειχε και δρακομανα 
Ελληνικούς υπότιτλους που βρήκατε?
Δεν βρηκαμε. Επισης:
[SPOILER]

[/SPOILER]
720p σε easybytez θα ανέβει κλασικά αύριο:thumbdown:
1η φορά φέτος που μου κακοφαίνεται αυτή η αναμονή(επιτέλους επεισοδιάρα)
Τουλάχιστον θα είναι κομπλέ με ενσωματωμένους υπότιτλους
Επιτέλους!
Φοβερό επεισόδιο! Το καλύτερο της σεζόν σίγουρα!
[SPOILER]Μας χρωστούσαν από τη πρώτη σεζόν μια τέτοια μάχη! Περίμενα λίγο καλύτερη τη σκηνή με Sansa - Hound. Επίσης η σκηνή που κλείνει το επεισόδιο πάρα πολύ καλή και αφήνει λίγο μαλάκες αυτούς που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία:p
Σπόιλερ για το 2ο βιβλίο
[SPOILER]Περίμενα να δώ και το “φάντασμα” του Ρένλι εκτός και αν το δούμε στο επόμενο επισόδιο[/SPOILER]
Α! ακούσαμε και Rains Of Castamere![/SPOILER]
[SPOILER]τλκ ρε ο νανος παει;;[/SPOILER]
:’)
Σας το λεγα εγώ πως το επεισόδιο αυτό θα ήταν κορυφαίο…
Χαίρομαι που δεν διαψεύστηκα! Αυτό είναι το Game of Thrones που αγαπάμε!
[SPOILER]Άντε, είδαμε και τον Hound επιτέλους να έχει την τιμητική του μετά από τόσο καιρό… Είδαμε και την Cersei να είναι επιτέλους ο εαυτός της… Και η ατμόσφαιρα κορυφαία, και το wildfire άψογο, και οι πολεμικές σκηνές μια χαρά… [/SPOILER]
A, επίσης ήταν το επεισόδιο που έγραψε ο ίδιος ο George R.R. Martin ε. Φάνηκε.
Τι; μόνο αυτό; περιμένω ποστ σεντόνι από σένα!! Μη με απογοητεύεις στο καλύτερο επεισόδιο!! 
edit: Α! έκανες εντιτ
αλλά θέλω αναλυτικότερο σχολιασμο 
Χαχχαχα, αφού το “απαιτεί ο λαός” θα επανέλθω. 
απο τον τιτλο ξεραμε τι να περιμενουμε!! εσπειρε το 9ο λοιπον και παμε να κλεισει η χρονια ξερετε οι των βιβλιων πως!!
[SPOILER]στο βιβλιο φαινεται πολυ καλυτερα φυσικα, αλλα ναι ειναι η σεζον του Τυριον αυτη και θα το λεμε. ενας μικρος θεουλης. τα δωσε ολα και τους εσωσε οσο καλυτερα μπορουσε. επεισης Στανις τον εδειξε πολυ καλο, οπως επρεπε, οτι θελει οσο τιποτα αυτο που του ανηκει. [/SPOILER]
Λοιπόν, ας γράψω 2 πράγματα παραπάνω!
[SPOILER]
Ήδη από πέρυσι όταν είχα διαβάσει το 2ο βιβλίο περίμενα πως και πως το συγκεκριμένο επεισόδιο. Η περιγραφή της μάχης στο βιβλίο ήταν απίθανη, ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά, και λέγοντας “περιγραφή” αναφέρομαι όχι μόνο στις καθαυτές σκηνές μάχης αλλά και στις εξελίξεις στα ενδότερα του πύργου, με την Cersei, τη Sansa κλπ. Υπήρχε ένα καταπληκτικό πάρε-δώσε ανάμεσα στις εσωτερικές και τις εξωτερικές σκηνές, μια επικείμενη αίσθηση χαμού και το μεγάλο ερώτημα ήταν αν θα μεταφερόταν πιστά στην οθόνη η όλη ατμόσφαιρα των βιβλίων. Δεν αμφέβαλα οτι θα έχουμε ωραία εφέ και σκοτωμούς και δράση, αναρωτιόμουν όμως αν θα μετέφεραν πιστά την ατμόσφαιρα του βιβλίου.
Ε λοιπόν, τα κατάφεραν. Γι’ αυτό και το επεισόδιο αυτό στέκει στα 2-3 κορυφαία του Game of Thrones, δείχνει γιατί αυτή η σειρά είναι τόσο καλή και γίνεται πρότυπο σωστής, πιστής και έξυπνης μεταφοράς από βιβλίο στην οθόνη.
Το πάνω δεν το κατάφεραν 100% όλα τα επεισόδια, ειδικά της 2ης σήζον ως τώρα. Υπήρξαν κάποιες πρόσθετες σκηνές (σε σχέση με τα βιβλία) στα προηγούμενα επεισόδια που θεώρησα πολύ έξυπνες και σωστές, υπήρξαν όμως και άλλες που με έκαναν να σκεφτώ αν όντως χρειάζονταν, ειδικά ορισμένες που φάνηκε να “τροποποιούν” ελαφρώς τους χαρακτήρες.
Για παράδειγμα η Cersei, η οποία έδειξε διάφορα πρόσωπα αυτή τη σεζόν, ωστόσο στο τελευταίο επεισόδιο ήταν απλά απίθανη. Στα πρόθυρα της τρέλας, κυνική, επικίνδυνη, και με μια ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Αυτή ήταν η Cersei, όχι η άλλη που ομολογούσε στον Tyrion το γεγονός της αιμομιξίας της και σχεδόν του ζητούσε παρηγοριά!
Γενικά η χαρακτηρολογία υπήρξε άψογη στο επεισόδιο, και δεν είναι τυχαίο. Ήταν το μοναδικό επεισόδιο της σεζόν που έγραψε το σενάριο ο ίδιος ο συγγραφέας των βιβλίων! Ποιός γνωρίζει καλύτερα τους χαρακτήρες λοιπόν, αν όχι ο ίδιος!
Η σκηνή προς το τέλος με την Cersei και τον γιο της στον θρόνο ήταν απίθανη απλά.
Ο Stannis να πολεμάει στην πρώτη γραμμή ήταν επίσης φοβερό - κάτι που δεν το είδαμε στα βιβλία.
Ο Hound επιτέλους έλαμψε σαν παρουσία σε επεισόδιο του Game of Thrones, έπρεπε να περάσουν σχεδόν 2 σήζον για να δούμε τον χαρακτήρα του να ξεδιπλώνεται στην οθόνη… Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως.
Η wildfire και οι σκηνές με τον στόλο που καιγόταν καταπληκτικές. Τι να λέμε, φαίνεται είχαν φυλάξει όλο το budget της χρονιάς για τα τελευταία επεισόδια (λέω τελευταία γιατί νομίζω και το επόμενο μας επιφυλάσσει κάποιες ωραίες εκπλήξεις).
Και φυσικά ο Tyrion απέδειξε γιατί η φετινή χρονιά είναι δική του, απλά.
Τέλειο επεισόδιο. Ίσως ο Μάρτιν θα έπρεπε να γράφει περισσότερα επεισόδια ο ίδιος, πέρα από ένα τη σεζόν. Μου τη σπάει μόνο που το επόμενο θα το δω με 10 μέρες καθυστέρηση, μια που θα την κάνω για έξω σε 2 μέρες και εκεί δε θα έχω πρόσβαση σε ίντερνετ! Πφ.
Σπόιλερ για όσους έχουν διαβάσει το 2ο βιβλίο
[SPOILER]Περιμένουμε στο επόμενο επιτέλους να δούμε και τις μοναδικές ίσως πραγματικά αξιόλογες σκηνές της Daenerys για τη σήζον. Το κεφάλαιο με το House of the Undying ήταν (μαζί με τα κεφάλαια του Blackwater) από τις κορυφαίες στιγμές του βιβλίου, επομένως είμαστε σε αναμονή…
[/SPOILER][/SPOILER]
Ένα ακόμα σχόλιο. Ένας από τους λόγους που το επεισόδιο ήταν τόσο δυνατό ήταν γιατί εστίαζε σε μία μόνο τοποθεσία: το King’s Landing. Δεν πήγαινε πέρα-δοθε, με το να ασχολείται με ένα κάρο χαρακτήρες ταυτόχρονα. Γι’ αυτό και εστιάζοντας σε ένα μέρος μόνο, μπόρεσε να μεταφέρει όλη τη δραματικότητα του σκηνικού και να μας κάνει να κολλήσουμε σ’αυτό.
βιβλία geek ανάλυση, χωρίς σπόιλερ, απλά κάποιους μπορεί να μη τους ενδιαφέρει:
[SPOILER]
Κάτι που έκανε και ο Μάρτιν στα βιβλία, όταν κατά την μάχη του Blackwater έγραφε μόνο γι’αυτήν και για το King’s Landing, για αρκετά κεφάλαια, μέχρι να επανέλθει στους υπόλοιπους χαρακτήρες πάλι. Γενικά νομίζω θα έπρεπε να το κάνει συχνότερα ο ίδιος αυτό, να εστιάζει δλδ περισσότερο σε χαρακτήρες και μέρη για περισσότερη ώρα, από το να πηγαίνει από τον ένα χαρακτήρα στον άλλο και από τη μια τοποθεσία στην άλλη σε κάθε κεφάλαιο.[/SPOILER]
Ο Ελλανορ που λατρέψαμε.
Στα του επεισοδίου
[SPOILER]Όντως η Σερσει γάμησε στο επεισόδιο. Οι διάλογοι με Σάνσα πολυ καλοί. Και αυτό που μου έκανε και μένα πολύ καλή εντύπωση ήταν η σκηνή με τις πράσινες φλόγες, ήταν πολύ καλοφτιαγμένη και ήταν αυτό που περίμενα όλη τη σεζόν. αλλά για να γκρινιάξουμε λίγο (όπως πάντα) θα ήθελα και την περίφημη αλυσίδα. βέβαια είναι λογικό να μην υπάρχει αφού δεν είχε πολλές σκηνές στη θάλασσα και έτσι όπως το μετέφεραν (πάρα πολύ καλή μεταφορά) ήταν και αχρείαστη:p Πάντως για αυτό που λες για το μπάτζετ, κάπου είχα διαβάσει ότι ένα επεισόδιο GoT κοστίζει όσο κόστισε ολόκληρο “Το Νησι” του Μέγκα#-o οπότε καταλαβαίνουμε για τι παραγωγή μιλάμε:p[/SPOILER]
[B]SPOILER για το επεισόδιο και το 3ο βιβλίο.[/B]
[SPOILER] είδα τα credits, δάκρυσα :’) , και τώρα θα περιμένω 2+ χρόνια για να δω το επεισόδιο του red wedding, την επική σκηνή που θα ξεκινήσουν να παίζουν το rains of castamere. ξέρω, προτρέχω =/ [/SPOILER]
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ όταν το άκουσα :’)
ενταξει κορυφαιο επεισοδιο…οτι και να πουμε ειναι λιγο…
[SPOILER]εριξα πολυ γελιο παντως με την κοτα τον Geofry… :p[/SPOILER]
[SPOILER]Η ιστορικά αναπόδραστη νίκη του Στάννις Μπαράθεον ανακόπτεται μόνο προσωρινά από τη βάναυση εμπρηστική επίθεση του Λαννιστερικού κεφαλαίου.[/SPOILER]