House Of The Dragon [GoT thread]

Αυτό με την Daenerys και τους δράκους ήταν όντως μέγα foul. Βασικά κακώς την συμπεριέλαβαν σε εκείνη τη μικρή σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο, δεν είχε κανένα νόημα, ήταν λες και ήθελαν απλά να “υπάρχει και λίγο Daenerys στο επεισόδιο”.

Πάντως για όσους δεν έχετε διαβάσει η συνέχεια θα σας αποζημιώσει. Τα καλύτερα νομίζω τα έχουν φυλάξει για τα επόμενα δύο επεισόδια…

@ Red Viper, θα ήθελα και γω να έβλεπα καμιά σκηνή που να αφορά την επικείμενη μεγάλη μάχη, τις προετοιμασίες της οχύρωσης της πόλης πχ, αλλά… επιστρέφουμε μάλλον στο θέμα budget.

ετσι εγινε και στον 1ο κυκλο. στο τελος μας επεσαν τα σαγονια. ειναι η τακτικη του μαρτιν να σε προετοιμαζει για το τελος και να περιμενεις το μπαμ

οπως και να εχει ομως τα αντιστοιχα 8 πρωτα ηταν κατα πολυ πιο breathtaking αν με εννοειτε.
και προσωπικα δεν εχω διαβασει τα βιβλια και ουτε την παιρνω και πολυ στα σοβαρα τη σειρα, απλα για να κανω χαζι τη βλεπω και για να πω την αληθεια φετος σε αυτη τη σεζον δεν κανω και πολυ. ισως φταει που την πρωτη σεζον τη ειδα μονοκοπανια.

παντως περιμενω οπως λετε να ανεβει λιγακι, θελω πιο πολλες ραδιουργιες και μακιαβελλισμους…αιντεεε

να πω και γω την αποψη μου οτι η δευτερη σεζον υστερει σε σχεση με την πρωτη…τα πραγματα κυλανε πολυ βαρετα και ακομα και οι διαλογοι στην πρωτη σεζον ειχαν μεγαλυτερο ενδιαφερον…ειμαστε ηδη στο 8ο επεισοδιο και δεν εχω κρατησει και παρα πολλα απτον 2ο κυκλο

Καλά, ο 2ος κύκλος εννοείται οτι είναι πολύ καλύτερος απο τον πρώτο απο πολλές απόψεις… Μια μαγεία…απλά… :slight_smile:
Κάθε σκηνή μοναδική και απίστευτη…
:slight_smile:

Εγώ συμφωνώ με τον Έλλανορ στο γεγονός ότι το πρώτο βιβλίο ήταν σαφώς πιο “τηλεοπτικό” από το δεύτερο, επομένως και η μεταφορά στην τιβί του 2ου βιβλίου είναι λιγότερο “συναρπαστική”. Και ίσως αυτός είναι ο λόγος για τις πολλές αλλαγές, για να μπορέσουν “κρατήσουν” τον θεατή. Μπορεί από τη μία να “χάνει” σαν μεταφορά αλλά “κερδίζει” σαν σειρά. Ένα παράδειγμα. Αναφέρθηκε πριν ο Roose Bolton. Για να γίνουν όλα τα γεγονότα που γίνονταν στο βιβλίο θα χρειάζονταν τουλάχιστον 3-4 επεισόδια παραπάνω. Από την άλλη, ο Tywin είναι βασικός βασικός χαρακτήρας και δεν θα μοπρούσε να έλειπε από τη σεζόν οπότε τον έβαλαν στη θέση του Bolton. Τώρα, όμως αν ο Tywin ήταν το πραγματικό αρχίδι που είναι στα βιβλία τότε το αναμενόμενο θα ήταν να είναι η πρώτη επιλογή της Άρρυα για να τον “καθαρίσει” ο Jaqen H’gar άρα δεν μου φαίνεται παράλογο αυτή η “καλοσύνη” του. [SPOILER]Το μόνο που πραγματικά μου έλειψε είναι οι σφαλιάρες μεταξύ Σερσει - Τύριον:p [/SPOILER]

Μια ερώτηση για τους γνώστες της συνέχειας από τα βιβλία…

[SPOILER]Στο τελευταίο επεισόδειο που παίχτηκε, στη φάση πριν τη βάρκα, ο Jaime λέει στην Brienn ότι υπάρχουν μόνο 3 άντρες σε όλο το Westeros που θα είχαν κάποια ελπίδα αν αναμετριώνταν μαζί του…Επειδή έχω διαβάσει μόνο ως το 2ο βιβλίο δεν το θυμάμαι να το λέει κάπου και δεν ξέρω αν αναφέρεται κάπου στη συνέχεια, μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει σε ποιούς ακριβώς αναφερόταν…?? Αν αυτό ξεκαθαρίζεται κάπου…[/SPOILER]

[SPOILER]σιγουρα θεωρει τον Αρθουρ Ντευν, ο οποιος ηταν αυτος που τον εκανε να γινει kignsguard και θεωρειται ισως ο κορυφαιος ολων στο westeros. φανταζομαι επισης εννοει τον Μπαρισταν Σελμυ που τον ειδες στον 1ο κυκλο. αυτους σιγουρα μιας και ηταν kingsguards. τωρα ισως ακομα να εννοει τους 2 Γκλεγκειν, αν και ο κληρος μου πεφτει στον red viper - Ομπερυν Μαρτελ τον οποιο θαυμαζεις στο αβαταρ μου :D[/SPOILER]

[SPOILER]ή τον λόρας ταιρέλ[/SPOILER]

[SPOILER]ουτε κατα διανοια μπροστα σε αυτους που αναφερα!! :p[/SPOILER]

book 4 spoiler

[SPOILER]μάλλον έχεις δίκιο. εκτός του ότι είναι πολύ gay μπροστά σαυτούς, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να τον εκτιμήσει. γύρω στο 4ο βιβλίο πρέπει να αρχίζει να τον εκτιμάει σαν ιππότη και να βλέπει πράγματα του εαυτού του στον λόρας.[/SPOILER]

Παιδιά, γίνομαι εκνευριστικός, αλλά πρέπει να το θυμίσω πάλι: [U][B]Οτιδήποτε[/B][/U] λέτε και αναφέρεται σε γεγονότα, εκτιμήσεις, σκηνικά, χαρακτήρες κλπ που αφορούν μελλοντικά βιβλία θα το γράφετε ή 1) στο θρεντ των βιβλίων ή 2) θα τονίζετε έξω από το σπόιλερ πως μιλάτε για τα βιβλία, έτσι ώστε αυτός που παρακολουθεί τη σειρά να ξέρει αν θα ανοίξει το σπόιλερ ή όχι!

Είναι η τρίτη φορά τις τελευταίες μέρες που κάνω edit σε ποστ προσθέτωντας ένα “για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο” από πάνω.

Πέραν αυτού να πω οτι συμφωνώ με τις εκτιμήσεις του rasputin.

[SPOILER]Νομίζω ότι αναφέρεται σε ζωντανούς, οπότε όχι στον Arthur Dayne. Ίσως τον Gerold “Darkstar” Dayne. Σίγουρα Barristan Selmy, αν περιλαμβάνει τους Clegane, μάλλον θα εννοεί τον Sandor - δε νομίζω να είχε σε εκτίμηση τον Gregor. [/SPOILER]

δε νομίζω να είναι τίποτα περίεργο το παρακάτω,καθώς αναφέρεται σε πράγματα που έχουν γίνει κατά την επανάσταση του ρομπερτ αλλά ας βάλω ένα σπόιλερ.

[SPOILER]πόσο κάυλα θα ήταν να δείχναν με flashback την μονομαχία στο tower of joy ε??? :roll:[/SPOILER]

Δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο…αν και τα έχω όλα… Οπότε θεωρώ όλο αυτό (τηλεοπτική σειρά) ένα αριστούργημα… Μεταγενέστερα θα διαβάσω τα βιβλία…γνωρίζοντας τα γεγοννότα θα διαβάζω λεπτομέρειες και πολλά άλλα…με αποτέλεσμα να γουστάρω ακόμα περισσότερο…έχοντας ωστόσο ταυτοποιήσει τον ήρωα/ηθοποιό ώς εικόνα αυτού που θα διαβάσω.:D:wink:

Ευχαριστώ άπαντες για τις info…Απ’ ότι κατάλαβα δεν διευκρινίζεται κάπου επακριβώς, απλά κάνουμε υποθέσεις σύμφωνα με τη συνέχεια…

http://www.youtube.com/watch?v=t-zW1673sSg

Άντε να δούμε λίγη δράση γιατί τα τελευταία επεισόδια ήταν λίγο:sleep:

Το νεο GOT απλα ΓΑΜΗΣΕ!!!το καλυτερο της σεζον με διαφορα!
γαματο!