δυσλεξία?
χουφτα? να ηξερες και τι ειναι η δυσλεξια καραγκιοζη?
άμα είναι κακοπροαίρετος ο άνθρωπος… εγώ ρωτάω γιατί έχω στο στενό μου κύκλο ανθρώπους με δυσλεξία! Δεν είναι ντροπή!
ευτυχως που δεν ειναι μεταδοτικη λοιπον!! ανοητε!! οταν μιλας για τετοιες ασθενιες ετσι για πλακα δειχνεις ποιος εισαι
δείχνω το πραγματικό πρόσωπο του θηρίου :twisted:
έτσι είμαστε αυτοί που ακούμε manowar alanon! δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο, ότι θέλουμε το παίρνουμε και δεν σεβόμαστε ούτε ασθένειες ούτε τίποτα! είμαστε κάτι σαν τους σιδεράνθρωπους, ζούμε με σίδερο και baby oil (αντί για θάλασσα, εκεί είναι η μόνη μας διαφορά).
το να συνεχιζεις να λες βλακειες σε κανει ακομα πιο ανοητο. μακαρι να μην σου τυχει κατι τετοιο και σε σενα αλλα και στους δικους σου και θα καταλαβεις τι κοροιδευεις. φορα λοιπον τις πανες σου οπως και το αγαπημενο σου συγκροτημα παρε το σπαθακι σου και ζησε στον κοσμο σου. οσο για τους σιδερανθρωπους ειναι με διαφορα ο πιο γελιος οικος στη σειρα.
ο βικταριον σας χώνει όλους 8)
όσο για τη δυσλεξία καλύτερα να μάθεις πρώτα τι είναι αγαπητέ μου και μετά να γράφεις δακρύβρεχτα ποστ σε ύφος μικρούτσικου/στεφανίδου 
φτάνει όμως με το οφτόπικ. αν θες να το συνεχίσουμε, η παρέα σου κι η παρέα μου στη γούβα του βάβουλα.
ε αφου ξερεις τι ειναι τοτε ενταξει. (αν και αμφιβαλωγιατι δεν θα το κοροιδευες και δεν θα φαινοσουν τοσο χαζος πιτσιρικος που μαλλον αυτο εισαι.) ο βικταριον ειναι μουφας
η αλήθεια είναι ότι μικροφέρνω, όλες μου το λένε 8)
γιαυτο εισαι μπακουρης και η χουφτα ειναι η παρεα σου
τώρα γίνεσαι σκληρός 
Για το τελευταίο επεισόδιο με ενόχλησαν οι αλλαγές στην ιστορία της Αρυα. Book [SPOILER]Δεν θα δείξουν weasel soup?? Τον Roose Bolton να παίρνει το Harrenhal? Την Αρυα να σκοτώνει τον φρουρό, που είναι εξέλιξη για τον χαρακτήρα της? [/SPOILER]
Sent from my MT11i using Tapatalk
αφου θα τον σβήσετε που θα τον σβήσετε τον διάλογο…
alanon καλα τα λες ειναι μεγαλος αλήτης!!!
καλο το επεισόδιο αλλα μεγαλη μαλακια αυτο με την αρυα οτνως…
Να πω την αμαρτία μου κι εγώ ψιλοβαρέθηκα μερικές στιγμές. [SPOILER]μονόλογος γκόμενας ρομπ,τύριον αγαπούλης της σέι.[/SPOILER]
πάντως αυτό που λες στο σπόιλερ [SPOILER]ειδικά η απουσία του μπόλτον από το χαρενχαλ είναι σημαντικότατη για μένα, γιατί εκεί δείχνει πως εξελίσεται ο χαρακτήρας και σε προετοιμάζει κάπως για τα επόμενα που θα έρθουν.[/SPOILER]
Πάντως και τα δικά σας σπόιλερ πριν 2 σελίδες Έλρικ και dmembra, με τα διάφορα υπονοούμενα για την εξέλιξη των βιβλίων (ξέρετε σε τι αναφέρομαι) σβήστηκαν. Ακόμα και σε μορφή υπονοούμενου με πονηρό χαμόγελο και εμότικον με γλωσσίτσα είναι σπόιλερ ρε παιδιά! Ο alanon απλά συνέχισε (με πιο χύμα τρόπο) αυτό που ξεκίνησες εσύ ουσιαστικά Elric.
Στο εξής ό,τι θέλετε/θέλουμε να λέμε που να αφορά ειδικά τα βιβλία, στο θρεντ τους.
Παρατηρώ μια περιρρέουσα ξενέρα στα 2 τελευταία επεισόδεια. Θεωρώ ότι με αυτό το τρόπο που το πάνε δεν υπάρχει καμία περίπτωση η σειρά να αντέξει το 4ο και το 5ο βιβλίο για λόγους που γνωρίζουν όσοι τα έχουν διαβάσει. Ούτως ή άλλως φανταζε πολύ δύσκολο. Ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν…
Πάντως μια που παρατηρώ μια τάση “γκρίνιας” (σε έναν βαθμό συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου).
Πως πιστεύευτε/πιστεύουμε πως θα μπορούσε να είναι καλύτερη η δεύτερη σήζον? Γιατί αν το καλοσκεφτούμε, η μεταφορά παραμένει αρκετά πιστή σε σχέση με το βιβλίο, αν εξαιρέσεις κάποιους χαρακτήρες που τους είδαμε από μια άλλη οπτική ίσως, και κάποιες σκηνές μέσα-έξω.
Θέλω να πω, μήπως το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τη σειρά τόσο, όσο με το δεύτερο βιβλίο, και το γεγονός πως ενδεχομένως τα γεγονότα του να μην είναι τόσο “συναρπαστικά” σε σχέση με το πρώτο? (αν και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το Clash of Kings).
(αν η συζήτηση πάει στα βιβλία πάλι και μόνο στα βιβλία, θα πάει στο άλλο θρεντ).
mea culpa, i admit it.
δεν εχω διαβασει τα βιβλια για να ξερω πως περιγραφονται εκει τα γεγονοτα αλλα πιστευω το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν πολλες σκηνες που απλα ειναι βαρετες.Υπαρχουν τοσοι χαρακτηρες που εχουνε ενδιαφερον και φανταζομαι υπαρχουν και αρκετοι διαλογοι που δεν εχουμε δει απο το βιβλιο…και ξαναλεω αυτο που ειπα παραπανω…2 επεισοδια που κλαπηκαν οι δρακοι και δεν υπαρχει καμια εξελιξη…
Ellanor έχεις δίκιο ότι βασικά σε μεγάλο βαθμό το 2ο βιβλίο δεν είναι τόσο κινηματογραφικό όσο το 1ο ή ακόμα πιο πολύ νομίζω το 3ο. Γενικά βέβαια τα βιβλία αυτά δεν είναι και ότι πιο φιλικό για την οθόνη. Εμένα οι προβληματισμοί έχουν να κάνουν πιο πολύ με τις αλλαγές. Έχουν αναφερθεί αρκετές από αυτές. Ρομάντσο Ρομπ, Roose Bolton κ Harrenhall, Daenerys, Wildlings+Jon+ Qhorin, συμπαθητικός σε εισαγωγικά Tywin κτλ. Η γκρίνια μου δηλαδή έχει να κάνει πιο πολύ με την σχέση βιβλίου και σειράς. Δεν ξέρω αν θα γκρίνιαζα πχ αν δεν είχα διαβάσει τα βιβλία. Κατά τα άλλα θα προτιμούσα σκηνοθετικά να επικεντρώνανε πιο πολύ σε κάποια σκηνικά όπως η επικείμενη πολιορκεία και σίγουρα να κάνανε πιο πολλά επεισόδεια γιατί πλέον σε κάθε ώρα δείχνουν πολύ επιλεκτικά και λακωνικά πολλά πράματα με αποτέλεσμα να λείπει το δέσιμο που υπήρχε στον πρώτο κύκλο.