Κάπως πρέπει να φανεί ότι η τύπισσα αρχίζει και τρελένεται σαν τους προγόνους της…Αυτή δεν πηδήχτηκε με κανέναν συγγένη γιατί δεν έχει μείνει και κανείς… 
[SPOILER]ή μήπως έχει μείνει? :p[/SPOILER]
[SPOILER]Από την πρώτη σεζόν ξέρουμε ότι έχει μείνει ο Maester Aemon
[/SPOILER]
[SPOILER]εεεμ ναι, αυτόν εννοούσα κι εγώ :roll:[/SPOILER]
[SPOILER]εεεεεε ναι ρε συ…καλά το κατάλαβα:roll:
[/SPOILER]
Με βάση τα παραπάνω “spoiler”, αλλά και γενικά το πόσο κάποια γεγονότα του παρελθόντος επηρρεάζουν τη συνέχεια της σειράς, θα είναι τραγικό λάθος να μην υπάρξει κάποιο flashback επεισόδιο… τον Jaime να σκοτώνει τον Mad King, ή [SPOILER]τον Ned Stark στο Tower of Joy…όταν μας πει κι ο Μαρτιν τι έγινε εκεί!![/SPOILER]
book spoiler (για όσους έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία)
[SPOILER]εχει μεινει κι αλλος γι οσους διαβασαν και το dance of dragons[/SPOILER]
δεν εχω δει το 8 ακομα, αλλα βγηκε το preview του 9!!!
War is here λεμε!!! :D:D:D
Πολύ καλό το 8ο!
[SPOILER]Ο Rattleshirt γαμάτος! Τελικά με Σνόου - Κόριν έγινε όπως το φαντάστηκα:p Επίτελους είδαμε και λίγο Sam. Εξήγησε και ο Στάννις γιατί φωνάζουν τον Davos “Onion Knigh” αλλά και η μεταφορά στη σκηνή με τη Ρος (Chataya) πολύ καλή. Το “καλό” με Τζέημι-Μπριέν αρχίζει αν και σχετικά νωρίς (στο 3ο δεν ξεκινάει αυτό;) Αλλά ήλπιζα η το επεισόδιο να τελειώσει με Jaqhen και Άρρυα:p
Μια “υποψία” σε σχέση με την ιστορία…σπόιλερ από τα βιβλία
[SPOILER]Θέλω να δω πως θα πάνε την ιστορία με Ράμσεη γιατί μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι θα τον κάνουν στην αρχή σαν “Σωτήρα” (ενώ στο βιβλίο ξέρουμε από την αρχή ότι είναι μουνόπανο, αντίθετα με το τι πιστεύουν οι Lords) και προς το τέλος θα δείξουν ότι στην ουσία αυτός γάμησε το Winterfell…τέσπα έχουμε καιρό ακόμα μεχρί εκεί κάτι που πιθανώς να δούμε στην επόμενη σεζόν:p[/SPOILER]
[/SPOILER]
Όντως, πολύ καλό το 8ο, νομίζω έφερε τα πράγματα στη θέση τους μετά το αμφιλεγόμενο προηγούμενο επεισόδιο.
[SPOILER]Jaime & Brienne όπως τους ξέρουμε, Stannis κατευθείαν βγαλμένος από τον Stannis των βιβλίων, η Cersei επιτέλους μας έδειξε τον γνήσιο, bitchy χαρακτήρα της μετά το “μαλάκωμα” του προηγούμενου επεισοδίου, η Άρυα λογικεύτηκε και αποφάσισε - έστω και αργά - πως θέλει να σκοτώσει τον Tywin, ο Τύριον στη σκηνή του με την Shae έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας (δείτε απλά πως την κοιτάζει!), η αιχμαλωσία του Quorin “σωστή κίνηση” από την πλευρά των δημιουργών της σειράς, όπως και η ανακάλυψη του dragonglass από τον Sam και τους άλλους, η Ross επιτέλους έγινε χρήσιμη (αντικαθιστώντας την άλλη πόρνη των βιβλίων στη σκηνή που την είχε αιχμάλωτη η Cersei), και η Oona Chaplin (άκα η γκόμενα του Robb) έχει κωλάρα.
Μόνο η “αποκάλυψη” στο τέλος έχω την αίσθηση πως δεν εξέπληξε και κανέναν, γιατί ποιός νόμιζε από τους τηλεθεατές της σειράς πως οι Bran & Rickon ήταν όντως νεκροί? 
[/SPOILER]
Έχω την αίσθηση (και την ελπίδα!) πως το επόμενο επεισόδιο θα αποζημιώσει για όποια αρνητικά της φετινής σεζόν και θα μας πωρώσει όσο κανένα άλλο!!!
στείλτε κάνα π.μ. άμα βρειτε ελληνικους υπότιτλους πληηηζ…
αυτοί που δεν έχουν διαβάσει το dance with dragons σου ρίχνουν μια μούτζα πάντως
το ελπίζω, αν και (σπόιλερ για όσους δεν έχουν διαβάσει το 2ο)
[SPOILER]το κόβω να μη δείχνει τον απόλυτο χαμό με την αλυσίδα του Tyrion και το wildfire και θα ξενερώσω =/[/SPOILER]
Τώρα πρόσεξα το τελευταίο ποστ του alanon! Καλά ρε, την παλεύετε? Το έχουμε πει 100 φορές, αν αναφέρεστε σε σπόιλερ που αφορούν τα βιβλία το [B]ΓΡΑΦΕΤΕ[/B] - αλλιώς θα τη χαλάσετε σε όσους βλέπουν μόνο τη σειρά (ή δεν έχουν διαβάσει τα πάντα) και θα ανοίξουν το σπόιλερ σας.
Alanon και λοιποί, στο εξής αν δεν το τονίζετε έξω από το σπόιλερ οτι αναφέρεστε στα βιβλία τα ποστ θα διαγράφονται (και όχι μόνο).
Bασικά δεν ανοίγετε ένα θρεντ βιβλία σε σχέση με τη σειρά ή οτιδήποτε άλλο;
Την έχω πατήσει ήδη 2 φορές φέτος προσέχοντας τι σποιλερ ανοίγω και έχει καταντήσει εκνευριστικό.
δεν ξερω…οκ καλο το 8ο αλλα και παλι αναπολω την 1η season…πιανω τον εαυτο μου να βαριεται καποιες στιγμες…
[SPOILER]5 λεπτα να μιλαει η νοσοκομα για το παρελθον της ενω εχουν κλαπει οι δρακοι εδω και 2 επεισοδια και μας εδειξε μονο μισο λεπτο καλησι…ε ελεος…επισης τελειως αποτυχημενο τελος λες και δεν καταλαβαμε οτι τα παιδια ηταν ζωντανα πιο πριν…[/SPOILER]
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φόρα βαρέθηκα λίγο. Και εγώ πχ με το σκηνικό με την μελαχρινή του Robb. Μάλλον είμαι λίγο γεροπαράξενος αλλά με ενοχλούν οι τόσες αλλαγές από το βιβλίο και ας μην αλλάζουν την ουσία. Ένα από τα άπειρα πράματα που μου αρέσει πολύ στα βιβλία είναι ότι και οι φαινομενικά ανούσιες λεπτομέρειες και χαρακτήρες δίνονταν με μαεστρία. Δεν με απασχολεί να μου δείξουν το αποτέλεσμα με τον δικό τους τρόπο. Εντάξει υπερβάλλω γιατί καραγουστάρω την σειρά. Απλά εχτές ήταν η πρώτη φορά που με ενόχλησαν λίγο κάποια πράματα.
Πάντως πόσο θεός είναι αυτός ο Jaqen H’Gar!?
επειδη επεσε και μουντζα να πω 2 πραγματα. η λεξη spoiler σημαινει κρυφο πραγμα οποτε αν θελεις τα ανοιγεις. οκ εκανα λαθος που δεν εγραψα οτι ειναι απο βιβλιο. εχετε ολοι λυσσαξει να δινεται πληροφοριες και ειπα κατι που δεν εδωσα και λεπτομερειες και πεσατε να με φατε. χαλαρωστε λιγο. οσοι δεν διαβαζετε αυτο που εγραψα πιθανοτατα να μην το δειτε ποτε στην τηλεοραση οποτε καλο θα ηταν να σταματησετε τις απειλες και τους χαρακτηρισμους. μια ζωη κολλημενοι!!!
σου στείλαν και απειλητικά γράματα? φοβάσαι για τη ζωή σου?
είσαι στο θρεντ της ΣΕΙΡΑΣ και έκανες ποστ με σπόιλερ από το 5ο βιβλίο. αλήθεια, θέλει πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι έκανες πατάτα και να πεις απλά ένα “οκ, σόρυ” αντί να πετάς ατάκες του στυλ
η λεξη spoiler σημαινει κρυφο πραγμα οποτε αν θελεις τα ανοιγεις
;
στο συγκεκριμενο θρεντ της σειρας εχει απειρα spoilers απο τα βιβλια. και φανταζομαι τα εχεις διαβασει. αν ανοιξεις τα στραβα σου θα δεις οτι ειπα οτι εκανα λαθος. απο εκει και περα το τι καταλαβατε εσεις απο την φοβερη αποκαλυψη που εκανα.
ερλικ παιξε με τα κουβαδακια σου αγορι μου