τι να την κάνεις ρε την σκιά ρε? αυτήν να ξαναδούμε 
βιβλιο σποιλερ
[SPOILER] επειδή δεν εχω διαβσει τα βιβλία τελικά τα καμμένα παιδιά ήταν μπλόφα [/SPOILER]
τι να την κάνεις ρε την σκιά ρε? αυτήν να ξαναδούμε 
βιβλιο σποιλερ
[SPOILER] επειδή δεν εχω διαβσει τα βιβλία τελικά τα καμμένα παιδιά ήταν μπλόφα [/SPOILER]
Το περιεχόμενο του σπόιλερ είναι ερώτηση? Ή διαπίστωση?
Όπως και να χει, πρόσθεσα ένα “βιβλίο σπόιλερ” από πάνω για καλό και για κακό…
Γκρίνια: Γενικά, πως σας φαίνεται ως τώρα η δεύτερη σήζον σε σχέση με την πρώτη? Η σειρά εξακολουθεί να γαμάει, αλλά νομίζω έκαναν κάποιες επιλογές φέτος που τους έριξαν, σε σχέση με πέρυσι.
Ή είναι απλά οτι έχω διαβάσει τα βιβλία και με επηρεάζουν?
[SPOILER]Υπομονή, το επεισόδιο 9 είναι κοντά… [/SPOILER]
εμένα μου φαίνεται ότι το ζόρισαν πολύ για να το βγάλουν σε 10 επεισόδια φέτος. ενώ και στην πρώτη είχαν κόψει/αλλάξει διάφορα πράγματα, η σεζόν ήταν πιο πιστή στα βιβλία και πιο ορθή σαν πλοκή. έχω την εντύπωση ότι στη δεύτερη όσοι δεν έχουν διαβάσει ίσως σε σημεία ψιλοχάνονται.
[SPOILER]κι όσο σκέφτομαι ότι έχουν μείνει 3 επεισόδια για τα υπόλοιπα που έρχονται ,αναωτιέμαι πόοοοοσο πολύ θα τα συμπτήξουν! την πολιορκία στο κινγκς λάντινγ θα την κάνουν σκηνή 10 λεπτών?[/SPOILER]
ερώτηση ηταν
Ισχυει οτι το δευτερο βιβλιο εχει περισσοτερη πληροφορια σε σχεση με το πρωτο.
Οποτε καλο θα ηταν να ηταν λιγα παραπανω τα επεισοδια.
Παντως οι του βιβλιου γκρινιαζουμε,αυτοι που βλεπουν μονο την σειρα το μονο
θεμα τους ειναι οτι ειναι λιγο φλατ σε εντασεις μεχρι στιγμης.
Τις αλλαγες πρεπει καποια στιγμη να τις καταπιουμε παντως.
εγω που ειμαι ασχετος με τα βιβλια παντως, ειδα μεχρι το 5ο και λεω μαλλον να του δωσω πουλο γτ βαρεθηκα:p
οταν ειδα τον πρωτο κυκλο δεν ειχα διαβασει τα βιβλια οποτε απλα ενθουσιαστηκα. τα βιβλια τα διαβασα γιατι δεν μπορουσα να περιμενω ενα χρονο για να ξαναδω GOT. νομιζω οτι το τρεχουν και εστιαζουν αλλου απο εκει που εχει εστιασει ο καθενας μας διαβαζοντας. καλυτερα παντως περνανε οσοι δεν εχουν διαβασει γιατι απλα βλεπουν μια καταπληκτικη σειρα που δεν χρειαζεται να συγκρινουν με τιποτα αλλο.εχω παρα πολλες ενστασεις αλλα δεν την στηνω εγω τη σειρα οποτε… παντως την περιμενα πιο ζωντανη
Συμφωνώ βασικά, η προσπάθεια να βάλουν τόσα γεγονότα σε 10 επεισόδια σίγουρα πίεσε πολύ την κατάσταση. Βέβαια τα θετικά της σειράς εξακολουθούν να μας καυλώνουν με τρόπο που μόνο το Game of Thrones μπορεί, απλά πέρυσι τα σημεία κριτικής ήταν πραγματικά λιγότερα.
Έπρεπε να είχαμε και περισσότερες σκηνές με τον Hound ρε παιδιά! Μόλις στα τελευταία δυο επεισόδια αρχίζουμε να τον βλέπουμε λίγο παραπάνω. Θα άλλαζα όλες τις σκηνές της Ρος με λίγο παραπάνω διάλογο μεταξύ Hound και Sansa.
Δυο τρια σημεία κριτικής ακόμα που συζητούσε ο κόσμος και συμφωνώ. Για όσους έχουν διαβάσει το 2ο βιβλίο.
[SPOILER]@ Το Qarth από εξωτική/μυστήρια πόλη της ανατολής, με δικούς της κανόνες και ήθη, μετατράπηκε σε “προάστιο του Westeros” ένα πράγμα, όπου ο Ζάρο Ζόαν Ντάξος ενδιαφέρεται κι αυτός απλά για την εξουσία και τη δύναμη, κλέβοντας τους δράκους. Το έκαναν για να δώσουν μεγαλύτερο “τηλεοπτικό ενδιαφέρον” στην Daenerys, αλλά χάθηκε έτσι η μαγεία του βιβλίου.
@ Tywin & Cersei παρουσιάζονται όλο και πιο “ανθρώπινοι” σε σχέση με το βιβλίο. Δε το επισημαίνω ως κακό αυτό, κάθε άλλο, οι ηθοποιοί γαμάνε, ωστόσο αναρωτιέμαι πως θα δέσει με την ύστερη εξέλιξη τους αυτό. Αν και έχει βάση αυτό που λέει ο mr πίσω, στην τηλεοπτική σειρά λίγη γοητεία να μεταδίδει ο άλλος και αυτό αρκεί, κάθε “αλλαγή χαρακτήρα” είναι επιτρεπτή…
@ Κι αυτό με τον Hound που είπα.
Κατα τ’ άλλα υπάρχουν άλλες αλλαγές που τις γουστάρω ε! Η σειρά εξακολουθεί να δίνει ρεσιτάλ για το πως πρέπει να μεταφέρεται ένα έργο από το χαρτί στην οθόνη…
[/SPOILER]
Για να δούμε, τρία έμειναν, νομίζω πως θα έχουν φυλάξει τα καλύτερα για το τέλος…
λίγο εκτός θεματαος ποτε ξεκινάει η επομενη σεζον?
Του χρονουν τον Απριλη λογικα.Οπως και φετος.Οπως και περισυ.
It is known.
συμφωνω για Tywin και επισης δεν σε κανει να κολλας με Tyrion που στο βιβλιο ειναι θεος
θα αστειευεσαι. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να παρακολουθει την σειρα και να μην δηλωνει φαν του Τυριον
Περι Tywin
[SPOILER] Αναρωτιόμουνα και εγώ χτες. Τον δείχει αρκετά ζεστό και φιλικό και αναρωτιέμαι πως μπορεί να δικαιολογηθεί η μακρινή συνέχεια…[/SPOILER]
[SPOILER]τάιγουιν και σέρσει είναι πολύ λιγότερο σκατόψυχοι από ότι στη πραγματικότητα. και τι ήταν αυτό το ξέσπασμα ανθρωπιάς από τη σκύλα???
στο τέλος θα βρεθέι κανείς να τη συμπαθήσει κιόλας![/SPOILER]

Eλπίζω να μην έχει ξαναποσταριστεί.
χαχαχαχ
εν τω μεταξύ, δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι η καλήσει έχει εξελιχθεί στον μακράν αντιπαθητικότερο χαρακτήρα. Κρίμα για τον έρωτα με την πρώτη ματιά τότε που την βλέπαμε από πίσω να μπαίνει στο καυτό μπάνιο. Κρίμα και για τον Τζόρας, απ’ τη μύτη τονεσέρνει.
τσο + λο.
ε μα ναι… my dragons και my dragons συνέχεια
Συμφωνω για daenerys, μας τα πρηξε αγριως, στην πυρα. Oh wait.
ειστε αμπαλοι!! :p:p