2 επεισόδια σε μία βδομάδα8O θα ήθελα και εγώ να διαβάσω τα βιβλία αλλά προς το παρόν διαβάζω το wheel of time και μάλλον θα πάρει καιρό να το τελειώσω διότι είμαι ακόμα στο 2ο βιβλίο
Άμα αντέξεις θα σε παραδεχτώ! Νομίζω ότι μετά το 3ο, 4ο βιβλίο χάνει κάθε νόημα…πλατιάζει σε βαθμό τόλμης και γοητείας αλλά εντάξει γούστα είναι αυτά! Μπορεί και να σου αρέσει πολύ!
Σχετικά με τον Ρένλυ…
Κι εμένα το όλο θέμα “γκέι” μου φαίνεται πολύ περίεργο, γιατί δε θυμάμαι να είχα διαβάσει κάτι σχετικά στα βιβλία. Το σκηνικό πάντως με την απέχθεια που ένιωσε λόγω του ματιού το θυμάμαι. Αλλά από την άλλη, για να δώσει την άδεια ο Μάρτιν να παρουσιασουν κάτι τέτοιο, λογικά θα πρέπει να ίσχυε ότι ο Ρένλυ είχε διαφορετικές προτιμήσεις.
Γιούπι γιούπι!!
θέλω και 2η season γρήγορα όμως
Πίστεψέ με αξίζουν όλα τα βιβλία, οπότε μην κάνεις skip στα πρώτα!Στο πι και φι θα τα τελειώσεις!
Πράγματι, στα βιβλία δεν έλεγε πουθενά ρητά ότι ο Ρένλυ είναι γκέι, όμως πολλοί χαρακτήρες είχαν αφήσει υπονοούμενα. Μεταξύ των οποίων και οι δυο αδερφοί Lannister. Περισσότερα εδώ: http://www.angelfire.com/ma4/mlarchives/faq/lorasrenly.html
Γενικά, η σειρά φαίνεται πως ξεμπερδεύει πιο γρήγορα με κάτι τέτοια μικρά ερωτηματικά, πιθανώς για να βοηθήσει τους τηλεθεατές που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία και δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν όλες τις λεπτομέρειες.
Ένα άλλο παράδειγμα, είναι η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο όπου η Άρια κρυφακούει κατά λάθος τη συζήτηση δυο ανθρώπων στα μποντρούμια του Red Keep. Στα βιβλία δεν αναφέρεται πουθενά το γεγονός και ο Martin έδωσε τα ονόματα των δυο χαρακτήρων μετά από κάποιο καιρό σε συνεντεύξεις. Στη σειρά τους βλέπουμε φυσικά κατευθείαν.
Για όσους ενδιαφέρονται, η σκηνή μεταξύ Littlefinger και Varys δεν υπάρχει στα βιβλία, όπως και ο διάλογος μεταξύ King Robert και Cersei. Γενικά, όλες οι σκηνές αποκλειστικά με χαρακτήρες που δεν είναι PoW είναι καινούρια προσθήκη στη σειρά.
edit: για προσθήκες και αλλαγές της σειράς σε σχέση με το βιβλίο, μπορείτε να δείτε εδώ: http://nikkistafford.blogspot.com/2011/05/game-of-thrones-ep-5-wolf-and-lion.html [B][U]Obviously, here be spoilers.[/U][/B]
άλλο ένα πολύ καλό επεισόδιο
τα αυγά του δράκου όσο πάει και με προβληματίζουν, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με αυτά
το 6ο πότε βγαίνει?Γενικά κάθε πότε έχουμε καινούριο επεισόδιο?
το 6o βγήκε και το 7ο προβλήθηκε μέσο ιντερνέτ 1 βδομάδα νωρίτερα μέσω του site της HBO
ναι οκ αλλά ένα επεισόδιο την εβδομάδα ή ένα στις 2 εβδομάδες?
1 την εβδομάδα
btw το επεισόδιο 7 δεν το βρίσκω πουθενά μάλλον θα ανέβει όταν προβληθεί κανονικά στην τηλεόραση την άλλη βδομάδα δηλαδή
Διέρρευσε και το 7ο αλλά δεν το έχω βρει ακόμα σε mkv 720άρι!
Το είδα και το 7ο, ψάχτε το, υπάρχει.
Ουφ, τι να πρωτογράψω τώρα, δύο επεισόδια σε μια μέρα. Και ο τρόπος που τελειώνει το 7 ειδικά, πωπω…
Σπόιλερς για όσους έχουν δει και το 7 (και μόνο, οι υπόλοιποι μακριά):
[SPOILER]Εντάξει, το ξέσπασμα του Khal Drogo προς το τέλος ήταν ανατριχίλα σκέτη. Τόσο καιρό τον βλέπαμε ήρεμο και χαμηλών τόνων, αλλά φαινόταν πως ο τύπος είναι βαρβατίλα κανονική και απλά περιμένει να ξεσπάσει… Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν συμμετάσχει και σε μάχες στο μέλλον…
Όσο αφορά το cliffhanger του τέλους, οκ. Τι να πω. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ LITTLEFINGER ΓΑΜΩΤΟ, το περίμενα!!! Μάρτυρας μου η unburnt, της είχα πει πως δεν τον εμπιστεύομαι! [/SPOILER]
Τα τρία τελευταία επεισόδια της σήζον προβλέπονται καταιγιστικά…
Το spoiler για όσους έχουν δει το 7
[spoiler] Και εγώ το περίμενα ότι ο Littlefinger θα έπαιζε πουστιά και όσο για το ξέσπασμα του Ντρόγκο σίγουρα ήταν όλα τα λεφτά.
Τώρα μετά από τέτοιο τέλος άντε να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο που έρχεται σε 2 βδομάδες:([/spoiler]
παίδες το έχετε βρει σε έκδοση 1,5gb??? σώστε ένα ναρκομανή σαν εμένα και δώστε κανα Hint για το λινκ! Δεν το βρίσκω πουθενά! Μόνο σε χαμηλή ποιότητα! Στείλτε το πριβέ!
[SPOILER] Περι Littlefinger κτλ αυτή είναι και η μεγάλη μαγεία των βιβλίων! Όπως και στην ζωή οι απόψεις, οι συμμαχίες και οι ίντριγγες πάνε και έρχονται. Και που στε ακόμα:) Δεν είναι καθόλου safe και προβλεπόμενος συγγραφέας![/SPOILER]
Είναι το μόνο επεισόδιο που δεν είδα σε 720p έψαξα πολύ αλλά δεν βρήκα τίποτα:(
Guys, το επεισόδιο δεν προβλήθηκε παρά μόνο μέσω internet αν δεν κάνω λάθος, επομένως πάλι καλά που υπάρχει και αυτής της ποιότητας βίντεο. Κατα τ’ άλλα [U]καμία άλλη αναφορά σε links και τέτοια εδώ μέσα[/U]!
Σχετικά με το έκτο επεισόδιο…
[SPOILER]Ομολογώ “λυπήθηκα” λίγο τον Viserys. Οκ, ο τύπος τα θελε και τα παθε, ήταν αξιοθρήνητος με αυτή την εμμονή του για εξουσία, σχεδόν ψυχωσικός. Tι σχεδόν δηλαδή, η τελευταία σκηνή του με τις απειλές μπροστά σε όλους τους dothraki σε κάνει και σκέφτεσαι πως πραγματικά έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
Αλλά στο τέλος σκέφτηκα “ρε τον άμοιρο”. :PPP
Επεισόδιο 7:
[SPOILER]ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ. Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκα με την χαστούκα που εξαπέλυσε ο Ρόμπερτ στην Cersei. Αναμφισβήτητα με αυτή την κίνηση του (και το μετάνιωμα του στο φινάλε για την επίθεση στην Daenerys) εξιλεώθηκε για μένα ο χοντροβασιλιάς.[/SPOILER][/SPOILER]
Ο charles Dance ως Tywin ειναι απλα α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο-ς και η σκηνη Tywin-Jaimie, αν και προσθηκη σε σχεση με τα βιβλια, εξαιρετικη.
Ένα pm ή κάτι από κάποιον καλό άνθρωπο!
Η φάση που έγδερνε το ελάφι ο Tywin… Εντάξει, εδώ πιστεύω φάνηκε πλήρως η σκηνοθετική δεινότητα της σειράς. Υπήρχε ένας συμβολισμός σε όλη εκείνη τη σκηνή, άνετα απο τις κορυφαίες του επεισοδίου (για να μη πω και της σειράς ολόκληρης).
Και ναι, πήρα τελικά το βιβλίο. Ήταν αδύνατο να αντισταθώ άλλο. Μια αρνητική κριτική ενός φίλου σ’ αυτό με έκανε να θέλω να το διαβάσω ακόμα περισσότερο (απο πείσμα, για να τον πείσω οτι έχει άδικο :P). Να δούμε αν θα αντισταθώ να διαβάσω τα υπόλοιπα μετά… (ποιός περιμένει όλες τις υπόλοιπες seasons γαμώτο)
Αυτες οι ημερομηνιες http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Game_of_Thrones_episodes δεν ισχυουν δηλαδη η απλα δειξαν το 7ο πιο νωρις?Τα τελευταια 3 ποτε?
Απλά έδειξαν το 7 πιο νωρίς στο ίντερνετ μεσώ του site της HBO. Το επεισόδιο 7 θα προβληθεί κανονικά την Κυριακή στην αμερικάνικη τηλεόραση.
Τα επεισόδια βγαίνουν 1 την εβδομάδα οπότε αυτά που λέει στην wiki είναι σωστά:)