Είδα τα 4 πρώτα! Τι γαμάτη σειρά;;; Πολύ καλοδουλεμένα όλα!
ακριβως οπως τα λες. πολυ καλοδουλεμενη σειρα.
είδα και εγώ τα 6 πρώτα.πολύ καλή σειρά.
Σήμερα κατεβαίνουν και τα άλλα 3. Καναπεδάρα, μια κατσαρόλα ποπ κορν και λιώσιμο!!!
ΠΙ.ΕΣ. Κάθε ποτε βγαίνει καινούριο;;;
πιο πάνω μου φαίνεται κάποιος είπε οτι παίζεται κάθε κυριακή στην αμερική.
[SPOILER]της πορνης γινεται στο 7!!!, ξεκιναει πολεμο ο ντρογκο, ανατροπη στο βασιλειο!! τι καλυτερο?? αναμονη για το επομενο :D:D[/SPOILER]
Τη συγκεκριμένη σειρά (τα 7 επεισόδια που βγήκαν) την παρακολούθησα κι εγώ. Τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει, δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτά, οπότε την έκρινα απλά ως μια σειρά fantasy.
Ε, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω προς τι όλος αυτός ο χαμός.
Δεν τη βρήκα κακή, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα τη χαρακτήριζα εξαιρετική.
Στο μόνο που βρήκα να διαφέρει από άλλες της κατηγορίας ήταν στις γυμνές σκηνές και στο αίμα. Αυτά την κάνουν εξαιρετική?
Και απορώ γιατί σειρές σαν την παρακάτω, πέρασαν τόσο απαρατήρητες!?
Για αυτά έχουμε το Spartacus το οποίο είναι και κλάσεις ανώτερο από το GoT.
Απλά το GoT είναι μια ωραία σειρούλα για να περνά κανείς την ώρα του, αν και fantasy δεν θα την έλεγα.
Προσωπικά με έχει καθηλώσει πλήρως το στόρυ (το οποίο και συνεχώς κορυφώνεται, επεισόδιο προς επεισόδιο), ο ρεαλισμός των χαρακτήρων (αληθινοί χαρακτήρες με πολύπλοκα κίνητρα, αντιφάσεις, κλπ), τα καταπληκτικά σκηνικά, η αρτιότατη σκηνοθεσία, οι διάλογοι, και αυτό το αίσθημα που προσωπικά μου μεταδίδει και μου θυμίζει παλιές ιστορικού περιεχομένου επικές παραγωγές, οι οποίες δεν έδιναν έμφαση στα εφέ και στη δράση αλλά στο story-telling, τους χαρακτήρες και τις ίντριγκες/σχέσεις που αναπτύσσονταν μεταξύ τους.
Αν και μη γελιέστε. Όπως έχει πάρει το αυτί μου απο την εξέλιξη που θα έχουν τα βιβλία, θα ακολουθήσουν κι άλλα, πολύ επικότερα σκηνικά στο μέλλον, οι ίντριγκες και οι συνομωσίες δεν συνιστούν το μόνο κομμάτι της σειράς…
Άσε που αυτό που λες slaughteredsoul, το οτι “ξεχωρίζει στο αίμα και το γυμνό μόνο”, συνειδητοποιείς και η ίδια πως δεν ισχύει ε. Σιγά τα ποτάμια του αίματος, κάποιες σκηνές έντονες μεν, αλλά οκ, έχουμε δει και πολύ πιο αιμοβόρα fantasy στο παρελθόν, γεμάτα μάχες, σκοτωμούς κλπ.
(προς το παρόν αυτά πάντα, γιατί η σειρά εξελίσσεται…)
Υπάρχουν πολλά είδη μέταλ, υπάρχουν και πολλά είδη fantasy. Δεν είναι μόνο ο Κόναν ξέρω γω ή το Lord of the Rings. Εξελίσσεται σε φανταστικό κόσμο. Έχει μέσα χαρακτηριστικά fantasy στοιχεία όπως δράκους (άσχετα αν δεν έχουν εμφανιστεί στη σειρά), ιππότες, κάστρα, κλπ. Μάχες, πολέμους κλπ. Ιστορικό δεν είναι. Κοινωνικό δεν είναι.
Fantasy/medieval drama, αυτή την ονομασία θα του έδινα.
Το τελειωσα χθες το βιβλιο(τι.τελειωμα.ηταν.αυτο.)κι επιασα σημερα τη σειρα,τα 3 πρωτα eps.Εχει φαση που βλεπω καποιους διαλογους αυτουσιους στην οθονη,μιας και το χω τοσο φρεσκο.Σκεπτομενος τι απο αλλα αυτα που βλεπω στη σειρα τα φανταστηκα κατα την αναγνωση ετσι η καπως ετσι,στεκομαι κυριως στον Tyrion,τον τροπο που μιλαει και γενικα το attitude του.Joffrey δε μ’αρεσει,για τη Cersei διαφωνω οτι θα πρεπε να ναι πιο bitchy,καλυτερα ετσι,ψυχριλα-πανουργιλα-διπροσωπιλα κατω απο ενα neutral και πραο χαμογελο.Ο,τι εχει να κανει με north οπτικα και αισθητικα ειναι αψογο,ελπιζω να δειχνουν τα λυκακια λιιιγο περισσοτερο στα επομενα eps(γενικα απο ολους τους chars του βιβλιου Ghost ειμαστε8)).Σεναριακα εκτινασσεται,ελπιζω το ιδιο να γινει και με τη σειρα σα σειρα(ανυπομονω να δω Eyrie).Αντε και καλοκαιρακι με το Clash of Kings παρεα,σε χαλαρους ρυθμους.
[SPOILER]ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΣΑΝΣΑ.-[/SPOILER]
εδιτ: εντωμεταξυ κατι subs που χω βρει εγω ειναι τελειως για τον πουτσο.Πχ ‘‘off with you’’=’‘ειναι τρελος μαζι σου.’’.Τα βγαλα τελειως.
Περιμένετε να δείτε και την συνέχεια που θα σας φύγει το καφάσι…:P! Ε όχι ρε SlaughteredSoul σύγκριση με το Ροαρ! Εντάξει συμπαθητικό το Ροαρ αλλά επίπεδο καλής Ζήνας! Η πλοκή, οι χαρακτήρες και η παραγωγή γενικά είναι κλάσεις ανώτερη στο GoT! Tέσπα γούστα!
Γελάω έξω δυνατά. Πιο αμπαλος πεθαίνεις.
δεν με εχεις δει κατω απο τα γκολποστ για αυτο το λες…
η σειρα ειναι ρισπεκτ μεχρι τωρα.
Αντικειμενικά η σειρά είναι για όσκαρ γιατί βασίζεται σε συγγραφέα με @@, το Spartacus δεν είναι για όσκαρ αλλά κόβει κώλους εξίσου, για άλλους λόγους το καθένα, χαρείτε το Game of Thrones λοιπόν και βάλτε και Witcher μετά για να γουστάρετε!
Το 7ο γάμησε λέμε. Ο Ντρόγκο εξελίσσεται σε γαμάτο χαρακτήρα και epic όσο δεν πάει. Άσε που μετά το σημερινό άνοιξε περισσότερο η όρεξη μου για το επόμενο Conan. Για όποιον δεν το ξέρει Ντρογκο-Κοναν είναι ο ίδιος ηθοποιός.
Γενικά η σειρά το πάει πολύ καλά ως τώρα, αναπτύσσει πολύ όμορφα και χωρίς βιασύνες τους χαρακτήρες και η πλοκή μπορεί να πάει αργά αλλά δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση έτσι.
Ατελείωτο respect όμως. Με έπεισε και με το παραπάνω ως ο νέος Κόναν!
Εντάξει μιλάμε για απίστευτη σκηνή.
κορυφή όλη η σκηνή.
η όλη κίνηση του τύπου ενώ λέει τί θα κάνει είναι όλα τα λεφτά.
true barbarian που λέει και κάποιος στα comment στο youtube.
Επειδή θέλω και εγώ να ξεκινήσω να διαβάζω τα βιβλία πριν δω η σειρά και πριν από λίγο καιρό άκουσα πολύ καλά λόγια για αυτή τη σειρά(βιβλία) θα ήθελα να μου πείτε που και αν μπορώ να τα βρω στα Ελληνικά. Μπορεί να έχει ειπωθεί πιο πριν αλλά δεν είχα χρόνο να διαβάζω 15 σελίδες του thread.