θα τα διαβασω και τα πρωτα αλλα οχι τωρα:p. δεν εχω την υπομονη.
γι’αυτο μιλαμε ε?
βιβλιο 3
διάβασε τα από την αρχή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεκινήσεις από το τρίτο!
επικρατει εσωτερικη μαχη μεσα μου 
απο τη μια θελω να το ξεκινησω απο την αρχη απο την αλλη δεν εχω υπομονη γιατι εχω δει τις 2 πρωτες season! θα δειξει μεχρι αυριο που θα το παρω 
[SPOILER]Στα βιβλία δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό και προσωπικά αυτό που γράφεις με βάζει σε πολλές σκέψεις, γιατί δεν είχα κάνει ποτέ τη σύνδεση μεταξύ Jaqen και Syrio! :-k
[/SPOILER]
[SPOILER]Ενδεικτικα:
http://www.angelfire.com/ma4/mlarchives/faq/jaqen.html
Ξενερωσα που λες οτι δεν αναφερεται κατι στα βιβλια αλλα εγω θα συνεχισω να πιστευω οτι ειναι αυτος. :p[/SPOILER]
Σταματω εδω ομως γιατι αναφερομαστε λιγο-πολυ στα βιβλια. :-s
προς αχιλλέα πιο που έχει διαβάσει τα βιβλία ,διαβάζει κι η σόφη αν θέλει μια και έθειξε το θέμα.
[SPOILER]μέσα στο βιβλίο όμως ο σύριο ήταν πρώτο σπαθί για αρκετά χρόνια, ενώ οι ιερείς δεν κρατούσαν την αλλαγμένη ταυτότητά τους για πολύ καιρό.[/SPOILER]
[SPOILER]Με τον μαύρο, τους ντοθράκι και το θησαυροφυλάκιο τι παίχτηκε ακριβώς?
[/SPOILER]
δεν ξερω αν εχει ξαναγραφτει αλλα αυτη που παιζει τη γκομενα του νανου ηταν πορνοσταρ παλια ονοματι Dilara :lol:
Μην το κάνεις στον εαυτό σου. Θα χάσεις απίστευτα πολλά πράματα και σίγουρα δεν θα βγάζεις άκρη στο 3ο και μετά. Πολύ διαφορετική και πιο πλούσια εμπειρία τα βιβλία.
P.S: Dilara? Καλά έλεγα ότι μοιάζει με Τουρκάλα! Έχει κλασσικά χαρακτηριστικά!
P.S2: Ενδιαφέρον αυτό με τον Syrio και τον Jaqen. Ούτε εγώ το είχα σκεφτεί. Δεν νομίζω να ισχύει, αλλά δεν θα το απέκλεια κιόλας.
Λοιπον γαματο το επεισοδιο, ειδικα το τελος αλλα ποσο αχρηστοι παιζει να ειναι οι αντρες του Rob?
[SPOILER]500 αμπαλοι να πολιορκουν το Winterfell που ειχε 20 ψαραδες μεσα, και οι 20 καταφερνουν να το καψουν και φυγουν σαν κυριοι?
Κατα τα αλλα, ο φαλακρας ο μαγος μ’αρεσει που το παραδεχτηκε λιγο πριν ψηθει σαν αρνακι, οτι οι δρακοι ειναι πιο δυνατοι διπλα στην Ντενερυς. Λιγο νιονιο δεν εχεις ρε μπαρμπα?
Επισης ειμαι περιεργος να δω τι σοι πολιορκια θα κανουν τα ζομπι στο τειχος. Θα σαλιαριζουν μεχρι να πεσει? Αν και αν προσεξατε τα οπλα των καβαλαρηδων (οπως και οι ιδιοι) που ηταν σαν παγωμενα, εβγαζαν κατι σαν ασπρη αυρα. Μυριζομαι επικη μαχη με μαγεια κι ετς?[/SPOILER]
λοιπον το επεισοδιο ηταν γαματο παρα τις αλλαγες στο house of undying (περιμενω να παρει την προφητεια στο 1ο επισοδειο της 3ης σεζον…). οκ στο βιβλιο ηταν ο τρομος ο ιδιος, λες και εβλεπες θριλερ, αλλα οκ τηλεοραση ειναι, δωσανε βαση στα δρακακια. εμενα αν με χαλαει κατι ειναι η αλλαγη που εχουνε κανει στον Σταννις.
απο κει που ειναι ο δικαιος, ο αυστηρος, ο σωστος, βλεπουμε να του λεει αλλα η Μελισαντρε (την οποια υποδυεται καταπληκτικα η ηθοποιος) που δεν συμβαδιζουν με το χαρακτηρα του. τεσπα, το τελος ηταν ιδανικο. 3 σφυριγματα και… πλακωσανε τα παιδια…
υγ1. οσον αφορα τη συσχετιση συριο και ζαγκεν, να πω οτι και μενα μου περασε απο το μυαλο οταν διαβασα τα βιβλια (ειδικα το 5ο) αλλα οπως λεει στο επεισοδιο αλλο facelles man και αλλο dancing master.
υγ2. η σιμπελ κεκιλι ηταν οντως πορνοσταρ για 2-3 χρονια.
υγ3. αν κανουμε μια γενικη αποτιμηση της 2ης σεζον, ειναι αρκετα κοντα στο βιβλιο αν και λιγο βιαστικα με αποκορυφωμα φυσικα τα 2 τελευταια (το ιδιο ειχε γινει και στην 1η).
υγ4. για γουιντερφελ δεν μπορω να πω, θα σποιλεριασω ασχημα και δεν πρεπει.
υγ5. υπομονη 1 χρονο παλι, αν και πλεον πιο πολυ με καιει να δω ποτε θα βγει το 6ο βιβλιο… ως τοτε :
"Unbowed, Unbent, Unbroken"
Δεν μου αρέσει αυτό το thread, δεν μου αρέσει καθόλου. Η χαρά του spoiler είναι, μου αρέσει που ο τίτλος λέει να μην γίνονται σχόλια για τα βιβλία και τίποτα άλλο δεν διαβάζεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά μπαίνω μέσα και από το πρώτο ποστ που βρίσκω μπροστά μου κάτι για τα βιβλία θα λέει [-X
Τέσπα, μόλις είδα 9 & 10 together και απλά γάμησαν. Ελπίζω τώρα το καλοκαιράκι που θα δω επιτέλους λίγο ζεστό χρήμα να πάρω αυτά τα αναθεματισμένα βιβλία και να τα διαβάσω πριν τελειώσει η σειρά.
όσοι θέλετε να πάρετε την αγγλική έκδοση πάντως τα έχει όλα μαζί το public 35 euro :!:8O
35 Online 38 αν θυμαμαι καλα στο καταστημα…το σκεφτομαι πολυ σοβαρα παντως για τις κρυες μερες του χειμωνα…(ε δεν λεει κατακαλοκαιρο winter is coming & coming
)
για τα ελληνικά έσκασα 155…θα τα πάρω πάντως, να ρίξω και καμμιά ματιά στο original κείμενο. 2 χρόνια ώσπου να βγει το επόμενο είναι πολλά!
πωπω πολλα ρε φιλε…35-40 ειναι σουπερ τιμη παντως…
Νομίζω είχα βρει από amazon τα 5 βιβλία στα αγγλικά με 25 λίρες τελική τιμή…το ψήνω ειδικά αν γίνει το 3ο βιβλίο 2 σεζόν… θα φτάσω 35 χρονών με αυτό το ρυθμό μέχρι να τελειώσει η σειρά…
σχετικά με το τελευταίο:
[SPOILER]επιτέλους βλέπουμε τα κοτοπουλάκια σε δράση…μεγάλο cheat πάντως…όποιος τους έχει είναι τελειωμένη υπόθεση η μάχη… Οι λύκοι πάντως παραμένουν το καλύτερο pet που έχει εμφανιστεί στην TV…
Η φάση με γουιντερφελ μεγάλο άκυρο το πως καταστρέφεται…εκτός και αν παίζει εξήγηση πιο μετά…
Επίσης πως σκατά γύρισε πίσω ο στάνις…?? Αφού στο 9ο δείχνει να τον μαζεύουν…ούτε δίκη ούτε τιμωρία ούτε τίποτα…? [/SPOILER]
[SPOILER]οι δικοι του τον μαζευανε για να μην συνεχισει στην μαχη. δεν τον μπαγλαρωσανε οι λανιστερς.[/SPOILER]
ok…that makes sense…
τελικα καμια λογικη εξήγηση για το γουιντερφελ έχουμε ?