House Of The Dragon [GoT thread]

ξαναδιαβαζω το 3ο βιβλιο δεν παει αλλο, με εχουνε μπιπ τα trailer

Eγω ξαναβλεπω τη σειρα… 8)

[SPOILER]rains of castamere ο τιτλος, οποτε… :stuck_out_tongue: Την επόμενη θα αγοράζουμε όλοι καινούριες τηλεοράσεις :p[/SPOILER]

…εγώ τώρα τελειώνω τον πρώτο κύκλο…μιλάμε τα σπάει:):!:

http://www.mtv.com/videos/interview/889568/game-of-thrones-the-musical.jhtml#id=1676036

Είδα ξανά τις πρώτες 2 σαιζόν και είμαι έτοιμος για την τρίτη. 5 μερούλες ακόμα:D

Ρε παιδιά, noob-ερώτηση: πώς μπορεί κανείς να το κατεβάσει/δει άμεσα; Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να δω σειρά τον καιρό που παίζεται. Επίσης, απ’ότι έχω καταλάβει η νόβα θα το παίξει αφού τελειώσει η σεζόν στην Αμερική. Άντε γιατί με έχει φάει, δεν μπορώ να περιμένω να βγει σε dvd.

λαθος εχεις καταλαβει, στην νοβα θα δειχνει καθε επεισοδιο 2 μερες μετα απο την αμερικανικη προβολη. Κυριακη στο Αμερικα, τριτη στην Γραικολανδη

Παντωσ για οποιον ενδιαφέρεται έχει βγει ενα επεισοδιακι διαρκειας 15 λεπτών που δειχνει τι έγινε πέρισυ. Game of Thrones A Gathering Storm λέγεται.

Η νόβα θα το παίζει Τρίτη βράδυ. Δηλαδή 2 μέρες μετά από Αμερική. Τώρα για το άλλο που ρωτάς δεν νομίζω πως μπορώ να δώσω εδω ξεκάθαρες οδηγίες αλλά γενικά με τον ίδιο τρόπο και από τα ίδια μέρη που κατεβάζεις ταινίες. Κάθε Δευτέρα πρωι θα είναι διαθέσιμα τα καινούρια επεισόδια:wink:

Θενξ για τις απαντήσεις παιδιά!

Αφιερωμένο σε όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία (no spoilers): http://www.youtube.com/watch?v=1CLCOvZOh1o :stuck_out_tongue:

Μεγάλες αλήθειες :stuck_out_tongue:

ρε σεις 5 μέρες:vibrate:

Ρε σεις σήμερα :vibrate:

[SPOILER]Βασικά αύριο που θα ανέβει σε hd[/SPOILER]

ποτε θα υπαρχει ονλαην για κατεβασμα?

διαθεσιμο ειναι απο οτι μολις ειδα. αλλα θα το καετβασω το βραδυ αν το δω με την ησυχια μου.

Δεν το βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ

Αμα το χει βρει κανεις ας μου στειλει ενα λινκ σε πμ

μπες piratebay ρε συ και πατα game of thrones πρωτο πρωτο θα στο βγαλει

εμμμ λερι αν ψάχνεις πουθενά δεν θα το βρεις…
παντου ειναι!!!

[SPOILER]ωραιο μου αρεσε πρωι πρωι…[/SPOILER]