House Of The Dragon [GoT thread]

Το περνάω στο φλασάκι και το βάζω να το απολαύσω στην μεγάλη TV8)

Τυπικό πρώτο επεισόδιο αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα.

109.000 seeders ρε

οποιος θελει ας δει το preview

Μόλις το είδα! Γενικά πολύ καλή αρχή. Ετοιμαστείτε για την καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα!

2 σκέψεις στα γρήγορα γιατί πρέπει να φύγω

[SPOILER]

1. Πολύ γαμάτος Tywin αλλά εδώ φαινεται πολύ αποτομη η αλλαγή σε σχεση με τον Tywin αγαπουλιτσα της season 2 στις σκηνές με Arya (που απο την αλλη νταξει γαμουσαν)
  2. Margaery: η πριγκίπισα Diana/Angelina Jolie του Westeros.
    3)Ωραίο φινάλε και
    (σποιλερ απο βιβλία)

[SPOILER]πολύ λογική η αλλαγή στο story του Arstan Whitebeard, καθώς εδώ δεν έχουμε Daenerys POV και είτε θα τον αναγνώριζαν όλοι αμέσως, είτε θα φαινόταν ότι τον παίζει ο ίδιος ηθοποιός με τον Ser Barristan. Τώρα βέβαια αναρωτιέμαι αν θα αποκαλύψει από τώρα την προδοσία του Mormont[/SPOILER]
[/SPOILER]

Oταν βγει κανας υποτιτλος σφυριχτε

:–:--:–

Eλληνικοι?

ναι, στην κεντρική του tvsubtitles.net :wink:

τσοντα ειχε;

ΠΑΝΤΑ…:roll:

Oχι κανα συνταρακτικο επεισοδιο, κλασικο πρωτο.

[SPOILER]Γρηγορα δεν αποκαλυφτηκε ο Barristan? Nα μου πεις και πως θα το παρουσιαζαν τηλεοπτικα…
Επισης, ηθελα λιγο καλυτερο το διαλογο με Snow-Mance στο βιβλιο ειναι πολυ καλυτερος, αν το θυμαμαι και καλα :p[/SPOILER]

Further Elaboration

(απο το καλυτερο καναλι του γιουτιουμπ)

Εμένα μου άρεσε πολύ. Λίγο απ’όλα.

[SPOILER]Είδαμε γίγαντες, συναισθηματισμούς Τύριον πέρα όταν είναι με την Σάη, αγαθοεργίες Μάρτζερυ, που δεν της το είχα,warlocks vs Καλήσι (πολύ ψαρωτική σκηνή), σερ Μπάρισταν που αν πάρει και αυτόν και τους ευνούχους θα τα διαλύσει όλα, μαλάκας Στάνις. 56 λεπτά ήταν λίγα. :)[/SPOILER]

http://hbowatch.com/peter-dinklage-april-season-four/

[I]Peter Dinklage Replaced for Game of Thrones Season 4[/I]

You can tell it is a joke because they say that Big Bang Theory is a good show.

[COLOR=“White”]…[/COLOR]

ναι αλλά είναι πολύ καλό…:stuck_out_tongue:

Ωραίο πρώτο επεισόδιο, κλασική αρχή σεζόν λειτουργεί περισσότερο σαν εισαγωγή αλλά αυτό φυσικά δεν μας χαλάει. Περιμένω στα επόμενα λίγο περισσότερο undead [U](δεν έχω διαβάσει τα βιβλία επομένως όποιος τα έχει διαβάσει μην πει αν όντως υπάρχει περισσότερο undead η όχι)[/U]. Από εκεί και πέρα πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας φαίνεται να είναι αυτός της Margaery, δηλαδή αν καταφέρει να κάνει άνθρωπο τον Jofrey τι άλλο να ζητήσει κανείς. Μιλάμε για θαύμα.

Για πείτε τώρα κάθε πότε θα βγαίνει το επόμενο, κάθε μια βδομάδα πάει η δύο;

Κάθε βδομάδα