House Of The Dragon [GoT thread]

ε λογικα καθε βδομαδα θα πηγαινει μεχρι αρχες ιουνιου.
στα μειον για εμενα ειναι οτι ενω λεγανε οτι θα πηαινανε για μια ωρα και δεκα λεπτα το επισοδειο, τελικα δεν το κανανε. τεσπα, μονο και μονο που βλεπουμε παλι τη σειρα μας φτανει.
αλλαγες πολλες σε σχεση με το βιβλιο, αλλα νομιζω κατανοητες αφου δεν μπορουσαν αν γινουνε αλλιως.

Είχαν πεί ότι τα επεισόδια θα είναι μεγαλύτερα απο τις προηγούμενες σεζον και κοντά στα 58-59 λεπτα. Πάνω απο μια ώρα θα είναι το τελευταίο. :wink:
Πάντως όντως το πρώτο ήταν στα περσινά χρονικά επίπεδα μένει να δούμε τα υπόλοιπα.

μα ιδια με τα περσινα ηταν και το χτεσινο. επειδη ειχανε πει οτι δεν βγαινανε και το σκεφτοντουσαν 12 επεισοδια, ειχανε πει οτι θα βαλουνε εξτρα δεκα λεπτα σε καθενα απο τα δεκα ωστε να μην ξεπερασουν τα δεκα. τελος παντων.

[SPOILER][/SPOILER]

οι πρωτοι 2 κυκλοι ειχαν running time 53min/ep

στον 3ο, συμφωνα με το imdb τουλαχιστον, τα επεισοδια θα εχουν running time 60min(οπως στο Wire πχ)

Για την ακρίβεια η δήλωση ήταν αυτή

The third season’s episodes are going to be longer than before. Sadly, the season will still only have 10 episodes – but each week’s installment will run closer to 60 minutes, and the finale is expected to exceed an hour.

:lol::lol:

Πραγματικα εχουν πολυ γελιο τα σχολια οσων δεν εχουν διαβασει :stuck_out_tongue:

Α καλά, χαμπάρι δεν πήρα ότι ξεκίνησε!! Ω ρε μάναμ!! :vibrate:
Με τρώει η αλήθεια είναι να το ψάξω, αλλά σκεφτόμουν να περιμένω να τελιεώσει η σίζον και όλα πακετάκι (να χουμε να κοιγόμαστε μέσα στην εξεταστική βρε αδερφέ), γιατί δεν θα την παλεύω να περιμένω κάθε βδομάδα…

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πρώτο επεισόδιο. Η εναρκτήρια σκηνή ειδικά ήταν σκέτη γκάβλα. Κάποιες μικρές γκρίνιες, επειδή πρωτίστως είμαι φαν των βιβλίων:

[SPOILER]1. Το storyline του Robb το έχουν γαμήσει λίγο. Τι δουλειά έχει στο Harenhall και γιατί διατάζει να φυλακίσουν την Catelyn, δεν θυμάμαι να έγινε κάτι τέτοιο στο βιβλίο.
2. Καταλαβαίνω ότι αφαίρεσαν τον Strong Bulwas χάρην συντομίας αλλά αν δεν τον χώσουν κάπως στην συνέχεια θα στερηθούμε μια πολύ γαμηστερή μονομαχία που γίνεται στη συνέχεια στα τοίχη “δεν θυμάμαι ποιάς από τις 3 πόλεις-σκλαβοπάζαρα”. Συν του ότι στα βιβλία είναι αρκετά απολαυστικός χαρακτήρας.
3. Για τον Barristan δεν θα γκρινιάξω πολύ γιατί προφανώς στην οθόνη δεν γίνεται να κρατήσεις κρυφή την ταυτότητά του.
4. Ο επίδοξος δολοφόνος της Danny έπρεπε να πει “I’m so sorry”…Οκ το γάμησα!Χαχα![/SPOILER]

[SPOILER]Δεν θυμάμαι αν στα βιβλία ήταν Sorrowfull Man αυτός που πήγε να την σκοτώσει αλλά εδώ είπαν ότι και καλά ήταν οι Μάγοι οπότε δεν είμαι σίγουρος αν έπρεπε να το πει ή όχι:p εκτός αν είχαν βάλει οι Μάγοι τον ασσασιν:-k[/SPOILER]

Sorrowful man ήταν το θυμάμαι καλά γιατί το ξαναδιάβασα πρόσφατα. Το ποιός τον είχε βάλει νομίζω δεν στο ξεκαθαρίζει.

[SPOILER]δεν υπαρχει σειρα αν δεν βαλουν τον δυνατο μπελουας να σκοτωνει τκν προμαχο της πολης και μετα να χεζει μπροστα σε ολους.[/SPOILER]

Α γειά σου ρε elric, αυτή τη σκηνή εννοούσα κι εγώ στο σχόλιό μου!

[SPOILER]παντως το οτι δεν δειξανε οτι ο μανς ειναι βαρδος ισως μας δειχνει κι εμας οτι θα υπαρξουν πολλεεεεεεεεες αλλαγες μελλοντικα σε σχεση με το βιβλιο.
Τον ρομπ δε τον πηγαν χαρενχαλ προφανως για να μεινει εκει ο καριολης.[/SPOILER]

παρτε ενα preview του 2ου

Game of Thrones αν ήταν το '95 (-:

Πω…ούτε κατάλαβα για πότε τελείωσε το 2ο
Και δεν είχε και preview [-X

2 posts πριν κυριε!! :stuck_out_tongue:

Preview του 3ου