House Of The Dragon [GoT thread]

Σωστος…Εδω υπαρχει και καποιες αλλες ενδιαφερουσες πληροφοριες με ολα τα λεφτα να ειναι στο “χεσιμο” που τους ριχνουν στα σχολια :p:lol:
http://www.cosmo.gr/Entertainment/oi-prwtagwnistes-toy-game-of-thrones-opws-den-toys-exeis-dei-pote-ksana-h-na-mhn-toys-exeis-proseksei.2208046.html

Χαχα, όντως, τα σχόλια όλα τα λεφτά!

Ωραίο το 4ο. Μια χαρά θα πάει η σεζόν ως τέλους, είμαι βέβαιος. :slight_smile:

Ψιλο-γαμησε το επεισοδιο ε?? :smiley:

ναι, αρκετά καλό το σημερινό. εγίνανε αρκετά πράματα 8)

Πόσο μακριά είναι η Daenerys από King’s Landing?

[SPOILER]Πώς στον …τσο σταματάς τέτοιο στρατό και 3 δράκους?[/SPOILER]
Τέλειωσε το επεισόδιο και το ξαναέβαλα στα καπάκια από τη μέση
Dracarys \m/

Το πρώτο πολύ δυνατό της σεζόν. Θα γελάνε οι περισσότεροι που ξέρουν με μας που δεν ξέρουμε αλλά

[SPOILER]μαλακισμένο Daenerys όσο και να την αντιπαθώ παραδέχομαι ότι το έχει το ηγετιλίκι. Σοκ με Μορμοντ, Jaime και Θηον τους αξίζει ότι παθαίνουν. [/SPOILER]

[SPOILER]Στο 4ο βλ κηδεία μέλους της Nightwatch και ο Mormont δεν θυμόνταν από που είναι και ρώτησε.[/SPOILER]

[SPOILER]
πολύ [/SPOILER]

Μην ξεχνάμε ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο επεισόδιο που αναφέρουν το πουλί του Ποντ :stuck_out_tongue:

καλυτερο δεν γινοταν το επεισοδιο, αντε μωρη καλισι επιτελους…:smiley:
τη σκηνη μπερικ με hound την εχουνε κανει γαματη…

Ακόμα κρατάω το σαγόνι μου με τα όσα είδα στο 4ο επεισόδιο…Μακράν το καλύτερο της season ως τώρα και σκεφτείτε δεν είχε καθόλου σχεδόν Tyrion, παρά μόνο μία σκηνή…

[SPOILER]Many, many hails to:
Deanyrys και όλο το παιχνίδι, αν και το περίμενα από το προηγούμενο ότι θα γίνει κάτι τέτοιο και δεν θα έδινε έτσι το δράκο…Το πως το αποτύπωσαν ξεπέρασε και τις προσδοκίες μου…
Lord Varys και για τη σκηνή με Olenna και για εκείνη με Tyrion…To κρυμμένο χαρτί του επεισοδίου…Μοναδικός…
Διάλογος Olenna Tayrel & Cersei Lannister…Δυο μεγάλα μυαλά μάχονται με το γηραιότερο να κερδίζει προς στιγμήν, αν και το νεότερο ξέρει και δεν λέει πολλά παρά μόνο στον μπαμπά για να πάρει εύνοια…
Hound vs Beric…Το έστρωσαν γαμάτα και περιμένω το κυρίως πιάτο…
Jaime Lannister, ο ηθοποιός είναι από τους καλύτερους στη σειρά…[/SPOILER]

χαλαρα το καλυτερο επεισοδιο της σεζον με ελαχιστο φιλερ σε σχεση με τα αλλα,ωστοσο εχω να πω το εξης

[SPOILER]ηταν ηλιου φαεινωτερο οτι θα επιτεθονταν στην Astapos η khaleesi με το που επαιρνε το στρατο.Αυτο που δε μου καθεται καλα ειναι οτι ο τυπος που ηθελε τους δρακους,παρα εφαγε ευκολα το παπατζιλικι που του εριξε η ξανθια…Μου φαινεται κουλο το οτι δεν το ειχε μυριστει,διοτι για να εχεις φτασει να γινεις Master της πολης αυτης…πρεπει να σαι υπολο και παμπονηρο καθικι.
Επισης τι περασανε τον δρακο,για χαρταετο?#-o ακομα και να τον αφηνε η ξανθια,θα τον επαιρνε ο αερας να πουμε[/SPOILER]

το πρωι επαιξε λιγο παλι η τελευταια σκηνη, ετσι για να παει καλα η μερα ρε αδελφε…

η missadei σε αλλη φαση… :wink:

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=N2DOmDuBoOg[/SPOILER]

Noμίζω στο τέλος του 4ου έχυσα λιγάκι.

[SPOILER]Αναμενόμενο βέβαια πως δεν θα άφηνε τον δράκο στον καραγκιόζη ενώ το ψιλιαζόμουν πως μιλάει την γλώσσα και έχει καταλάβει κάθε λέξη αλλά και πάλι η σκηνή γάμησε άσχημα

Ο μόνος τρόπος να ηττηθεί πάντως είναι αν κινηθεί νωρίς χωρίς οι δράκοι να είναι έτοιμοι αλλά δεν το βλέπω να το κάνει. Πάντως ο χαρακτήρας της Daenerys αυτή την στιγμή είναι μακράν ο πιο ενδιαφέρον.
[/SPOILER]

Γενικά πάει πολύ καλά η σεζόν, χτίζει σιγά σιγά και τους χαρακτήρες και σε κρατάει σε εγρήγορση για όσα είναι να έρθουν. Και να φανταστεί κανείς ακόμα λίγα πράγματα από Tyrion

[SPOILER]απίστευτη ΚΑΒΛΑ το επεισόδιο. το τελευταίο 5λεπτο πρέπει να το είδα καμιά 20αριά φορές, άνετα. τον λόγο της Daenerys στους unsullied πριν το “dracarys” θέλω να τον βάλω ξυπνητήρι. επίσης θα ταίριαζε και για ίντρο σε συναυλία heaven shall burn. [/SPOILER]

Αν κρινω απ αυτα τα λιγα που δειχνει το preview του 5ου ο Karstark στο επομενο μαλλον χαιρεταει

μακράν το καλύτερο επεισόδιο έως τώρα

μηπως να βαζαμε κανα spoiler? :slight_smile:

Αργεί ακόμα το επόμενο…?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οι τρίχες σε όλο μου το σώμα έχουν βαρεθεί να σηκώνονται και να πέφτουν πάλι κάθε φορά που βάζω να δω την τελευταία σκηνή του 4ου…Highest Epicness level…!! :smiley: :smiley: :smiley:

total epicness ρε!! :smiley:

Ειπα αν κρινω απ το preview video, ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να καταληξει σ αναλογο συμπερασμα + του οτι χρησιμοποιησα και τη μαγικη λεξη “μαλλον” :slight_smile:

Πέρασα να πω κι εγώ ότι το επεισόδιο έσκισε και μας αποζημίωσε για την μέχρι στιγμής χλιαρότητα. Για την σκηνή της Danny τα είπατε, σούπερ επική.

[SPOILER]Πολύ καλή και έντονη ήταν και η σκηνή του θανάτου του Mormont, μας δείξανε ωραία ότι ακόμα και την στιγμή του θανάτου του είναι εντελώς badass. RIP. [/SPOILER]

[SPOILER]Φανταστική στιγμή ήταν και η εξιστόρηση της “κοπής” του Varys και πανέξυπνη προσθήκη ο τύπος στην κάσα. Κατάλαβα καλά ότι επρόκειτο για τον μάγο που του τα έκοψε, έτσι;[/SPOILER]