House Of The Dragon [GoT thread]

Καλά αυτό με το στόρυ του Σαμ με έχει τρελάνει και επειδή περίμενα ότι θα γίνει κάτι εκεί που καθόντουσαν στην φωτιά, παρακαλούνται οι γνώστες της συνέχειας και των βιβλίων να μου απαντήσουν με ένα ‘‘ναι’’ ή ένα ‘‘όχι’’ (χωρίς περαιτέρω σχόλια) στο παρακάτω spoiler, το οποίο τονίζω για τους περίεργους ότι είναι δική μου εικασία, αλλά η απάντηση μπορεί να είναι χοντρό spoiler…

[SPOILER]SPOILER ΛΕΜΕ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…?? :stuck_out_tongue: [SPOILER]Από την γαμημένη ώρα που βρήκε το δρακόγιαλο στη γροθιά των πρώτων ανθρώπων, περίμενω να δω αν η εικασία μου ότι αυτή η παπαριά σκοτώνει τα ζόμπι θα βγει αληθινή…Είμαι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο παίζει και περίμενα να γίνει χτες στη φωτιά…Για πείτε, καλά φαντάζομαι…??[/SPOILER][/SPOILER]

@rasputin

[SPOILER]ναι[/SPOILER]

Σας μερσώ μεσιέ…Νιώθω πιο έξυπνος τώρα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

littlefinger όλα τα λεφτά στο τελευταίο. tyrion αυτή τη σεζόν πολύ ανίσχυρος φαίνεται και μου κάνει εντύπωση. jofrey εκεί που λες τον έχει μαλακώσει η άλλη και δεν θα είναι τόσο καριολάκος σου έρχεται πάλι να μπεις στην οθόνη να το καρυδώσεις το πουστράκι. Πιο μισητός χαρακτήρας σε σειρά ever με τεράστια διαφορά.

το επεισόδιο στο online filmer κρατάει περίπου 45 λεπτά.Τα προηγούμενα ήταν 5-6 λεπτά παραπάνω αν θυμάμαι…μαλακία.

δε καταλαβα Χριστο απο οσα ελεγε
επισης

[SPOILER]Ο βασανισμος του Θηον ειναι απλα πρεζα,δεν εχω ιδεα τι γινεται και με φρικαρει ασχημα[/SPOILER]

[SPOILER]Μολις μου εσκασε φλασια οτι ο τζοφρυ ειναι ο φιλος που ηθελε το new thrill και αυτη που σκοτωσε ηταν η καλη πορνη??? ΨΟΦΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ! Απο την αλλη πως το εμαθε? Και γενικα τι παιζει μεταξυ littlefinger-varys χωρις αναφορες απο τα βιβλια αν γινεται?εχω χαθει λιγο![/SPOILER]

[SPOILER]Ειχαμε το πουλι του Ποντρικ,τωρα εχουμε και τη γλωσσα του Τζον Σνοου! Δε μας χεζετε λεω γω!!??[/SPOILER]

παρτε και το preview του 3,7
http://www.youtube.com/watch?v=H6zxzL8wLd0&list=UUQzdMyuz0Lf4zo4uGcEujFw&index=1

Είναι το επεισόδιο που έχει γράψει φέτος ο ίδιος ο Martin (πέρυσι έγραψε την επεισοδιάρα Blackwater) ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει για πρώτη φορά στο GoT η Michelle MacLaren (executive producer στο breaking bad και σκηνοθέτης σε μερικά από τα καλύτερα επεισόδια).

Τίτλος: The Bear and the Maiden Fair:roll:

Αυτή η σεζόν θα σταματήσει στο τέλος του Α τόμου? Γιατί βαριέμαι να περιμένω μεχρι του χρόνου και λέω να πάω να διαβάσω τα βιβλία. Αν είναι να πάω να αγοράσω τον δεύτερο τόμο. Αν ξέρει κανενας ας πει.

Θα είναι μέσα και γεγονότα από τον δεύτερο τόμο. Αλλά αν πας κατευθείαν στον δευτερο τόμο του ASOS χωρίς να έχεις διαβάσει κάτι άλλο, μονο με μπούσουλα την σειρά θα έχεις θέμα. Κατά την γνώμη μου διάβασε τα όλα, ή έστω ξεκίνα από το Clash of Kings αφού απο την δευτερη σεζον υπαρχει μεγάλη διαφοροποίηση σειράς-βιβλίου. Πάντως με τίποτα μην ξεκινισεις από τον δευτερο τομο του asos καθώς περαν των αλλων τα γεγονότα στα διαφορα storylines τρεχουν με διαφορετικη ταχυτητα σε σειρα-βιβλιο (γινονται με διαφορετικη σειρα κλπ).

Το Clash of Kings το διάβασα. Aλλα βαρίεμαι να διαβάσω αυτα που μόλις ειδα γιαυτό ρώτησα.

διάβασε το. απλά διάβασε το.απλά.
γάμα τη σειρά, διάβασε τα βιβλία.διάβασέ τα. ΠΡΕΠΕΙ.

Oκ με επεισες. Παω αυριο να παρώ το A Storm of Swords τον πρώτο τόμο. Το πολυ πολυ να πηδήξω κανενα κεφάλαιο. :stuck_out_tongue: :smiley:

[-X[-X οχι οχι οχι, για κανενα λογο…

+10000000000000000000
μην κανετε μ*λακιες!! ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!!

μαλλον με εχουν ταράξει στα σποιλερ απο 5ο βιβλίο ετσι??

[SPOILER]που εκτος του θιον τωρα και τον jendry και την melisandre?? αρα δεν θα δείξουν την Μριεν που το συναντάει στο πανδοχείο.?.. :?

[/SPOILER]

[SPOILER]BOOKS

[SPOILER]Έχουμε πολύ ψωμί εώς τότε, δεν ξέρεις. Προφανώς ο Gendry αντικαθιστά τον Edric Storm τον οποίο σώζει από την Melisandre o Davos. Άρα δεν αποκλείεται να γυρίσει πίσω μέχρι τις περιπέτειες της Brienne (που ελπίζω να κόψουν στην σειρά γιατί ήταν το πιο βαρετό μέρος σε όλα τα βιβλία)[/SPOILER][/SPOILER]

Να φανταστώ ότι τέλειωσες το 3ο βιβλίο? :lol:

επίσης συναγωνίζεται δυνατά τις χειρότερες στιγμές της σειράς ο διάλογος ολένας-τάιγουιν.

οχι το 4ο :stuck_out_tongue:

διαφωνω, μια χαρα ηταν. και ξερεις γιατι τον εβαλαν κιολας μωρε, πως κανεις ετσι! :stuck_out_tongue: