Ελα μωρε,που ρωταει η αλλη τον ταιγουιν αν τον παιρνει 
ελα πιο πολυ ειρωνικα το ειπε νομιζω… λες και δεν εχεις καταλαβει την queen of thorns και συ… :lol:
Είμαι μαζί με Ελρικ όσον αφορά το διάλογο τους. Από την άλλη φοβερός ο μονόλογος του Πέτυρ για το χάος. Chaos is a ladder!
Αν εξαιρέσεις κάποιες σκηνές που τράβηξαν παραπάνω όσο έπρεπε, το 7ο ήταν πολύ δυνατό. Μάρτιν στο σενάριο οπότε και η άφθονη τσόντα αναμενόμενη.
κατι που ξεχασα να ρωτησω για το προηγουμενο επεισοδιο
δεν εχω διαβασει βιβλια
[SPOILER]υπηρχε καποιος λογος που ο τζοφρευ σκοτωσε την ρος;[/SPOILER]
[SPOILER]Η Ρος δεν υπάρχει καν στα βιβλια[/SPOILER]
[SPOILER]Το ηξερα αυτο. Μεσα απο αυτα που εχουμε δει θελω απαντηση. Οχι βιβλια. Ηταν σαν εκδικηση στον Littlefinger που ηθελε να παρει την Σανσα;[/SPOILER]
[SPOILER]μπα δε νομιζω οτι εχει σχεση καν ο littlefinger για τον τζοφρι. πιο πολυ το κανει εναντιον του τυριον που τους ειχε θολωσει οτι αυτη ηταν η πορνη που ειχε σχεση παρα η σει. την ειχε πατησει και ι σερσει. εχει παντως βαση και αυτο που λες, αλλα αυτο προυποθετει να το ειπε σε καποιον η καποιαν ο littlefinger…[/SPOILER]
Ωραιο το εβδομο επεισοδιο.Μπολικη τσοντα ειχε σημερα,προχωραει το στορυ και στα επομενα
θα εχουμε μπολικα πραγματα να δουμε.Ολοι αυτοι που ταξιδευουν φτανουν στον προορισμο τους.
Εχουμε Γαμους,επιστροφες,επιθεσεις.The Wall,Twins,King’s Landing,Arya.
Καμος !
Επισης για οσους εχουν διαβασει και τα 5 βιβλια μας ξεκαθαριζει κατι ο Μαρτιν μιας και αυτος επιμεληθηκε
του επεισοδιου.
[SPOILER]Τελικα οι φημες που υπαρχουν στα βιβλια οτι η Ταλισα εχει παιδι με τον Ρομπ επιβεβαιωνονται απο τον Μαρτιν σε αυτο το επεισοδιο.Οποτε ο Blackfish \m/ ηξερε τι εκανε οταν απεδρασε.Αλλο που δεν ξερουμε που ειναι![/SPOILER]
[SPOILER]Όχι, απλά ήταν από τους πελάτες που έλεγε ο Littlefinger ότι θέλουν κάτι “διαφορετικό”. και επειδή ο Τζόφρι προφανώς ήθελε να δοκιμάσει το crossbow ο άλλος του έδωσε την Ρος για εξάσκηση μιας και αυτή του ήταν αχρείαστη καθώς τον ρουφιάνευε στον Βάρυς.[/SPOILER]
[SPOILER]Ως τωρα στη τριτη σεζον κορυφαια επεισοδια ηταν μονο το τεταρτο και το πεμπτο.
Απο κει και περα εχουμε επεισοδια απο καλα ως και μετρια σιγουρα οχι κακα.
Οσον αφορα το χθεσινο, νομιζω οτι αν εξαιρεσουμε την αρπαγη της Αρια και την τελευταια σκηνη με Τζειμι και Μπριεν (γεγονοτα που θα παιξουν ρολο στην εξελιξη της ιστοριας δηλαδη) δεν ειχαμε κατι αλλο αξιολογο.
Ειναι αληθεια οτι εχουν μαζευτει αρκετα πραγματα για μολις 3 επεισοδια πριν το τελος της σεζον (Γαμοι, Red Wedding κλπ) κι ειμαι περιεργος να δω και πως θα παρουσιαστουν αλλα και ποσο τηλεοπτικο χρονο θα αφιερωσουν στο καθενα απο αυτα.[/SPOILER]
βαλε spoiler ρε μανουλα μου 
Και μένα δεν μου άρεσε πολύ αυτό το επεισόδιο. Κρίμα που με τέτοιο υλικό στο 3ο βιβλίο έχουν καταφέρει να κάνουν 4-5 αδιάφορα σχετικά επεισόδια. Και μένα μόνο το 4ο κ το 5ο μ αρέσανε πολύ. Πρώτη φορά σε αυτό το κύκλο με πιάνω να βαριέμαι τόσο συχνά για διάφορες σκηνές, πράμα που με κάνει να αναρωτιέμαι τι θα γίνει στους κύκλους των 2 τελευταίων βιβλίων…
Πραγματικά ρε σεις, τι περιμενατε να βάλει? Τη φυσική ροή ακολουθεί
Ίσως δεν θυμάμαι καλά τα βιβλία. Αν και μάλλον είναι η σκηνοθεσία, αλλά πραγματικά υπάρχουν στιγμές που βαριέμαι αρκετά και με στεναχωρεί το φαινόμενο. Μπορεί να φταίω και εγώ. Τι να πω. θυμάμαι πάντως ότι το 3ο βιβλίο δεν μπορούσα να το αφήσω με την καμία!
παντως ουτε εμενα μαρεσε το επεισοδιο αυτο πολυ…εχει θεμα αυτη η σεζον με το pacing,ειναι προφανες
μα το ακολουθει απο πλευρας γεγονοτων κανονικοτατα. το οτι εχει δραση το ξερουμε, αλλα ειναι λιγο πιο μετα…
φρεσκαρε λιγο το βιβλιο στα πεταχτα και θα το δεις.
Δυστυχώς ο μαρτιν δεν ειναι τοσο ανθρωπος τις δράσης και το ξέρουμε απο το πρωτο κιολας βιβλιο, προτιμάει τις μαχες και “καλο ξυλίκι” να μας το δίνει με rumors και να επικεντρωνεται στις ιντριγκες-ξεκατινιασματα, αυτος ειναι!!!
Εντάξει σε αυτο το επ δεν έγινε κανένα τρομερό ατόπημα αλλα οχι οτι ηταν και κατι σπουδαίο…
[SPOILER]ο μελανιχθυς ποσο καιρο κρατησε το ριβεραν;[/SPOILER]
σποιλερ για βιβλιο το απο πανω… προσπαθείς παλι να κανεις καμια νιλα οπως με έμενα ύπουλη σκουλικαντερα??
για βιβλιο
[SPOILER]
btw δεν θυμάμαι χρονο αλλα άργησε…
ΡΕ ΣΕΙΣ παλι εφαγα σποιλερ απο 5ο βιβλιο με την γεστερλινγ που ειναι έγκυος? αγκυα? εγκυο? στο 4ο λενε κατι αλλα οχι με σιγουρια rumor κλασικα!!!
ΕΛΕΟΣ ρε παλικαρια 3 σποιλερ απο 5ο βιβλιο που τρωω απο την σειρα… #-o
[/SPOILER]