[SPOILER]ολοι φαγαμε σποιλερ μαυτο,προφανως το εκανε επιτιδες ο μαρτιν.δε το αναφερει στο βιβλιο αν ειναι γκαστρωμενη, μονο φημες. Παντως αν το κρατησε 9 μηνες ο αλλος το ριβεραν εχει ενα εξτρα ενδιαφερον το χθεσινο επεισοδιο.[/SPOILER]
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς που έχετε διαβάσει τα βιβλία αλλά εμένα το 7ο πολύ μου άρεσε, όπως και όλη η σεζόν ως τώρα. Βασικά ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο της σειράς και ούτε κατάλαβα πότε τελείωσε. Πολύ καλή σεζόν με την εξέλιξη στους χαρακτήρες να είναι εντυπωσιακή.
Όσοι ξέρουν τι γίνεται, με πρήζουν για το να περιμένω το ‘‘Rains Of Castamere’’ episode και ότι θα πάθω πλάκα κλπ…Με το ζόρι κρατιέμαι να μην διαβάσω spoilers, όπως κρατιέμαι να μην διαβάσω 3ο βιβλίο για να αποφύγω την γκρίνια για τις διαφορές…Ελπίζω μόνο όταν θα δω αυτό το επεισόδιο, μία μέρα πριν φύγω για Sweden Rock Festival, να φύγω μεσ’ την καύλα…

Κι εγώ έχω φάει σπόιλερ και ξέρω τι θα γίνει, και πάλι το περιμένω με αγωνία. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι η μοναδική σειρά που “θέλω” κατά βάθος να ψιλοξέρω τι θα γίνει, με κάνει να τα περιμένω με μεγαλύτερη αγωνία.
Υπομονή, λιγότερο από δύο εβδομάδες.
Δυστυχώς όχι. Ανάμεσα σε 8ο και 9ο θα παίξει μια εβδομάδα κενό. Οπότε σε 3 εβδομάδες:p
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Game_of_Thrones_episodes#Season_3_.282013.29
^^ Ωχ δεν το θυμόμουν αυτό. Μαλακία.
χοντρη.
[SPOILER]τελικά θα δούμε red wedding στανταράκι αυτή τη σεζόν εε;
[/SPOILER]

xxaxaxaxaxaxa
Καλό το 8ο. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία
Η μόνη μαλακία είναι ότι πρέπει να περιμένουμε 2 βδομάδες για το επόμενο 
Πολύ καλό θα λεγα. Και αυτή η Carice Van Houten. Πολύ με αρέσει:p
Επεισοδιάρα!!! Τώρα πρέπει να περιμένουμε 2 γαμοεβδομάδες για την μεγάλη κορύφωση. Οι αναγνώστες των βιβλίων ξέρουν8)
Έχοντας δει τώρα πια 8 επεισόδια νομίζω οτι μπορουμε να κρίνουμε σε κάποιο βαθμό την ποιότητα της σεζον. Το πρόσιμο είναι σίγουρα θετικό. Παρά την γκρίνια των πρώτων εβδομάδων από πολλούς.
Δηλαδή τελικά τι έχουμε μέχρι τώρα;
α) Επ. 4,5 και 8: 3 γαμάτα επεισόδια και μάλιστα από αυτά που βλέπεις δύσκολα σε σειρές σε αυτό το σημείο της σεζόν (4 και 5)
β) Επ. 6 και 7: γενικά καλά με μερικές πολύ δυνατές στιγμές. Ειδικά το φινάλε του 7
γ) Επ. 1 και 2: ηταν οκ. Και το 1 το θεωρω αρκετα δυνατη πρεμιέρα. Θυμηθείτε την αντίστοιχη της 2η σεζον.
δ) Επ. 3:Το μοναδικό μέτριο ή και κακό της σεζόν.
Αν σκεφτούμε οτι ακόμα δεν εχουμε φτάσει στα τελευταία 2 και με τις προσδοκίες ειδικά για το 9 στον θεό, νομίζω οτι η σεζόν είναι πολλά σκαλιά πάνω από την 2η και κοντράρει την 1η. Μένει να δούμε το φινάλε.
ΥΓ: Πέρα από το φοβερό υλικό του 3ου βιβλίου ένας λόγος του γιατί είναι καλύτερη η τωρινή σεζόν είναι νομίζω ότι αποφάσισαν να μην ασχολούνται σε όλα τα επεισόδια με όλα τα storylines. Σήμερα για παράδειγμα δεν είδαμε καθόλου[SPOILER]Jon, Jaime, Bran, Robb, Theon[/SPOILER]
οπότε δεν είναι τόσο έντονο το περσινό: 2 λεπτα όπου λέει η Arya πάω εκεί, στο επόμενο επεισόδιο 30 δευτερολεπτα να πηγαινει και στο παραεπομενο να φτάνει.
Ελπιζω να ειναι καλυτερο απο το 7ο που ηταν λες και το σκηνοθετησε το Hustler
το καλυτερο για εμενα μεχρι στιγμης, εδειξε και την μελισαντρε με τον σταννις και ελευθερωθηκε και ο ντειβος επιτελους…και φυσικα dragonglass…
[SPOILER]και φυσικα τις βδελλες να καιγονται…[/SPOILER]
[SIZE=“4”][B]Για όσου έχουν διαβάσει το 3ο βιβλίο (και τους 2 τομους)…[/B][/SIZE]
[SPOILER]Ρε παιδιά έχωκολλήσει πολύ άσχημα… Αυτός που βασανίζει τον theon… ποιος στο διαολο είναι; Εγω θυμόμουν ότι ήταν βόρειος και κάθε τόσο έστελνε κάποιο κομμάτι του theon στον robb για να δειχνει οτι τον εχει ζωντανο… μπορεί και να μη θυμαμαι καθόλου καλά… και βαριέμαι να ψάχνω στο βιβλίο… θυμίστε μου λίγο όποιος ξέρει…[/SPOILER]
[SPOILER]Στην σειρά δεν το έχει πει ακόμα αλλά λογικά είναι ο Ramsey Bolton. Παλεύουν να κρατήσουν το στόρυ του Theon ζωντανο, αφού στο ASOS δεν εμφανίζεται. Λογικά η αποκάλυψη θα είναι στο φινάλε της σεζόν σαν plot twist[/SPOILER]
Για τις βδέλλες δεν ξέρω, δεν θέλω να μάθω, αλλά φάνηκαν πολύ σημαντικές και τα ονόματα που αναφέρθηκαν μάλλον μόνο τυχαία δεν είναι… 8)
Για dragonglass μία ολόκληρη season περίμενα για να γίνει αυτό που υποπτευόμουν και φυσικά έπεσα μέσα όπως μου είχε επιβεβαιώσει συμφορουμίτης την περασμένη εβδομάδα…Το επίπεδο epicness ανέβηκε 40 level με το σκηνικό που έστησαν, το πως έγινε και φυσικά ποιος ήταν το θύμα…!!! 8)
Ελπίζω μόνο ο παπάρας να μην το ξέχασε εκεί γιατί δεν είδα να το πάρει πίσω…