House Of The Dragon [GoT thread]

ή μπορεις να σκεφτεις οτι ενα κομματι dragon glass ανηκε και σε εναν της νυχτερινης φρουρας… 8)

Δεν σε έπιασα…Ποιος άλλος είχε πάρει…?? Και επίσης όντως το ξέχασε ο χοντρός…??

Ρίξε την απάντηση σε spoiler για να μην κάψουμε κόσμο…

Να πεταχτώ κι εγώ λίγο, συμπαθάτε με… Ούτε εγώ το έπιασα το σχόλιο. Αλλά:

[SPOILER]Στο βιβλίο δε θυμάμαι να του πέφτει το dragon glass, αλλά έχω την υποψία ότι στη σειρά το άφησαν επίτηδες να φανεί, ώστε αργότερα να το βρει κάποιος άλλος :wink:[/SPOILER]

Απο μια πολυ γρηγορη ματια που εριξα στη σε αυτη τη σελιδα να πω οτι μαλλον παιζουν πολλα ιπταμενα σποηλερ,οποτε αξιοποιηστε το κουμπακι,κακο δεν κανει :slight_smile:

Στα του επεισοδιου τωρα,ΕΠΟΣ,εχασα το μετρημα στις ατακες +

[SPOILER][SPOILER]Εκπληκτικο το build up στο θεμα Τυριον-Σανσα-σεξ.Επισης ολη τη σεζον αναρωτιεμαι τι διαολο εχουν κανει οι μακιγιερ και ολοι αυτοι που φροντιζουν το ιματζ και εχει γινει τοσο ομορφη η Σανσα.Ή παιζει να φταιει που μοιαζει με μια αγγελικη συμφοιτητρια,who knows[/SPOILER]

[SPOILER]Κανεις ποτε δε κοιταξε τα ματια της Νταινερυς στη σκηνη της μπανιερας[/SPOILER]

[SPOILER]ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΕΛΙΣΑΝΤΡΕ[/SPOILER]

[SPOILER]ΤΥΡΙΟΝ ΘΕΕ[/SPOILER]

[SPOILER]ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΘΕΕ (εκτος απο τον Τυριον που ειναι γαματος και εχει και πολυ screen time,αγαπημενος χαρακτηρας της σειρας κ ας εμφανιζεται 1 λεπτο ανα 4 επεισοδια)[/SPOILER]

[SPOILER]ΕΣΥ ΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΟΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ΘΕΕ[/SPOILER]

[SPOILER][B][SIZE=“5”]ΤΥΡΙΟΝ ΘΕΕ[/SIZE][/B][/SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]ενας που πεθανε αφησε το δικο του. καθε φρουρος ειχε το δικο του στα παλια χρονια. οποτε καποια εχουνε μεινει προφανως…[/SPOILER]

Μιλάς με γρίφους γέροντα, αλλά δεν θέλω να μάθω περισσότερα… :smiley:

[SPOILER]Το μόνο που εύχομαι είναι να μην τελειώσει η επαφή του Σαμγουελ με το Δρακόγυαλο…Είναι τεράστιο πλεονέκτημα μιας σειράς να έχει ο πιο αδύναμος άντρας χαρακτήρας στα χέρια του το όπλο και τη γνώση για να σκοτώσει ίσως τον πιο επικίνδυνο εχθρό…Πολλά credits στον Martin γι’ αυτό και ελπίζω να συνεχιστεί…[/SPOILER]

Εγω παντως οταν ξαπλωσε η μελισαντρα τον τζεντρυ περιμενα να δω πανω δεξια το σημα για τα 3d γυαλια.

XAXAXAXAXA…Το σκέφτηκα και εγώ εκείνη τη στιγμή αυτό…!! Αθάνατη Εμμανουέλα…!! :smiley: :smiley:

κάποιο σχόλιο για τον ντάαριο. μόνο εμένα μου φάνηκε τέρμα αποτυχημένη επιλογή?

ντάξει μωρέ…καλούλης ήταν. αν είχε και το μπλε μαλλί θα ήταν καλύτερος

'νταξει γάμησε το επεισόδιο tyrion όπως τον αγαπήσαμε. Αλλά…

[SPOILER]Σαν πολύ εύκολα δεν ψόφησε ο άλλος ο undead στο τέλος; να υποθέσω πως υπάρχει λόγος για αυτό; Ας απαντήσει κάποιος που έχει διαβάσει τα βιβλία με ένα [B][U]σκέτο ναι ή όχι[/U][/B] χωρίς καμιά παραπάνω εξήγηση η spoiler γιατί αλλιώς θα κάνω δεήσεις να τον κυνηγάνε οι undead για πάντα [/SPOILER]

εγω που δεν εχω διαβασει τα βιβλια πιστευω πως

[SPOILER]εχει να κανει με το αυτο το περιεργο dagger που βρηκε ο χοντρος[/SPOILER]

[SPOILER]Αυτό σε ποιο επεισόδιο το είχε βρει; έχω ξεχάσει την φάση με το dagger. καλώς η κακώς κανένα επεισόδιο από καμιά σεζόν δεν το έχω δει δεύτερη φορά ως τώρα[/SPOILER]

spoiler για τους του βιβλίου

[SPOILER]μα πρώτο είπε τον ρομπ???έτσι αβίαστα??? έλεος:!:[/SPOILER]

never mind το βρήκα, πρέπει να κάνω επανάληψη στις προηγούμενες σεζόν μάλλον. Μερικές λεπτομέρειες μου διαφεύγουν.

[SIZE=“4”][B]ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ!! [/B][/SIZE]
Το ίδιο σκέφτηκα με το που το είδα :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Αυτο που στο διαολο το ειχε βρει? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΤΩΚΟΣ?[/SPOILER]

τότε που βρήκανε ένα πακέτο θαμμένο στο χιόνι από τους παλιούς crows με τους άλλους 2! Το γιατι το παρατησε κι εγω απορια το χω. Αλλα υποθετω οτι αν ημουν στη θεση του πρωτα θα τρεχα να φυγωαπο το φοβο μου και πολυ αργοτερα θα σκεφτομουν αυτο.

μην ψαχνετε δικαιολογιες, απλα ο χοντρος ειναι βλακας. και χοντρος.

Χοντρος αλλα δολοφονος.